Συνεργάτες στο τμήμα γραμματείας


Το Κέντρο Σεμιναρίων αναζητά συνεργάτες για εργασία στο τμήμα γραμματείας του Κέντρου Σεμιναρίων. 

Προϋπόθεση συνεργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μην εργάζονται ήδη σε κάποια άλλη εργασία με μερική ή με πλήρη απασχόληση, αφού η συγκεκριμένη θέση προϋποθέτει ωράριο πλήρους απασχόλησης (οκτάωρο - πενθήμερο).

Χαρακτηριστικά εργασίας:

  • Άντρες ή γυναίκες από 28 έως 40 ετών
  • Πλήρη απασχόληση

Περιγραφή εργασίας:

  • Η εργασία αφορά στην γραμματειακή υποστήριξη και οργάνωση σπουδαστών και εισηγητών (πχ. σχεδιασμός έναρξης και λήξης των μαθημάτων, αρχειοθέτηση εγγράφων, ταξιθέτηση σπουδαστών και καθηγητών στις αίθουσες διδασκαλίας, απαντήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο, διοχέτευση αιτημάτων σπουδαστών και εισηγητών στα ανάλογα τμήματα κλπ). 
  • Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία ή ειδικές γνώσεις πάνω στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Κέντρο Σεμιναρίων. 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα πεδία που σας ζητάμε και πατήστε "Υποβολή" για να μας τη στείλετε.

Θερμή παράκληση: Μη μας στείλετε email για τυχόν διευκρινήσεις στους όρους συνεργασίας, επειδή δεν μπορούμε να απαντήσουμε εν συντομία, τυποποιημένα και χωρίς να εξετάσουμε τη δική σας, ξεχωριστή κατάσταση (μορφωτικό επίπεδο, διαθεσιμότητα, τυχόν εμπειρία ή προϋπηρεσία κλπ) μέσω email. Οι όροι συνεργασίας και οποιαδήποτε απορία σας θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης.