Επαγγελματικό συνδυαστικό σεμινάριο διοίκησης επιχειρήσεων και πωλήσεων


 • .
  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 19/11/18
  Κρατήστε εγκαίρως* τη θέση σας για να ενταχθείτε στα νέα τμήματα και να εξασφαλίστε τις μειωμένες τιμές.
  Το σεμινάριο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιμόρφωσης που εγγυάται σε εσάς το Κέντρο Σεμιναρίων

  *Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο το σεμινάριο επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις
  Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε το σεμινάριο:
  • όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, ή 
  • ξεκινήστε το σεμινάριο σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
  Αναρτήθηκε στις 12 Νοε 2018, 11:08 π.μ. από το χρήστη Λογαριασμός Ιστοσελίδων
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Σας παρέχουμε: 
 • Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης
 • Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω) ή για ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 12.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω.
 • Δωρεάν έκδοση πιστοποιητικού με αναγραφή των ωρών διεξαγωγής του σεμιναρίου για την ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας.
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις με αναλυτική βαθμολογία για μεγαλύτερη ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning).
 • Διαμόρφωση των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Management - Marketing - Ανθρώπινο δυναμικό


 • Management - Marketing - Ανθρώπινο δυναμικό
 • Οργάνωση γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη
 • Δημόσιες σχέσεις (PR)
 • Social Media Marketing

Πληροφορίες για το σεμινάριο

Εισηγητές:
1. Management - Marketing - Ανθρώπινο δυναμικό: 
Παναγιώτα ΤζάτζουTrainer Business Administration and Management, PR Manager

2. Οργάνωση γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη: 
Παναγιώτα ΤζάτζουTrainer Business Administration and Management, PR Manager

3. 
Δημόσιες σχέσεις (PR)
Δήμητρα ΠαγώναTrainer Business Administration and Management, με πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.4. 

4. Social Media Marketing: 
Ελένη ΓιαννακοπούλουΠιστοποιημένη εκπαιδεύτρια πληροφορικής και διαδικτύου.


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Κέντρο Σεμιναρίων (Πατησίων 216 - Αθήνα. Τηλ: 210 8661688)

Τρόπος παρακολούθησης του σεμιναρίου:
Εξ αποστάσεως (με e-learning). Η παρακολούθηση με e-learning γίνεται ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο. Οι σπουδαστές δηλαδή, συνδέονται μέσω Ίντερνετ στην εικονική αίθουσα του Κέντρου Σεμιναρίων και συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα με εικόνα και ήχο, τόσο με τους εισηγητές, όσο και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
Σε στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη δημοσίων φορέων, επιχειρηματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απόφοιτους ιδιωτικών ή δημοσίων ΙΕΚ, απόφοιτους ΑΕΙ- ΤΕΙ για διεύρυνση των οριζόντων τους, απόφοιτους Λυκείων, άνεργους, φοιτητές και γενικότερα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται.

Σκοπός του σεμιναρίου:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση ειδικών γνώσεων στη διοίκηση επιχειρήσεων και τις πωλήσεις όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί σήμερα, καθώς και η ενδυνάμωση του βιογραφικού των συμμετεχόντων με την απόκτηση του πιστοποιητικού για χρήση στην αγορά εργασίας.

Διάρκεια σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες την εβδομάδα για 4 μήνες.

Αναλυτικά:

2 ώρες την εβδομάδα 
Management - Marketing - Ανθρώπινο δυναμικό
2 ώρες την εβδομάδα Οργάνωση γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη
2 ώρες την εβδομάδα Δημόσιες σχέσεις (PR)
2 ώρες την εβδομάδα Social Media Marketing

Τα μαθήματα είναι 2 φορές την εβδομάδα από 4 ώρες.

Έναρξη σεμιναρίου:
Το σεμινάριο ξεκινά με το πέρας του χρονικού ορίου συμμετοχής (που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας), όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Κόστος:
 • Για όλους: 370-80= 290 €/μήνα
 • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 370-110= 260 €/μήνα
 • Για άνεργους ή ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 12.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 370-130= 240 €/μήνα
Έχετε τη δυνατότητα αν το επιθυμείτε, να προεξοφλήσετε το σεμινάριο έως και με 8 άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας!

Χρονικό όριο συμμετοχής:
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω, έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας.

Πιστοποιητικό
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου, εκδίδονται ισάριθμα και ξεχωριστά πιστοποιητικά για κάθε ένα από τα επιμέρους σεμινάρια που περιλαμβάνει το επαγγελματικό συνδυαστικό σεμινάριο (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση), με αναγραφή των ωρών διεξαγωγής τους για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας, τα οποία σας αποστέλλουμε ταχυδρομικώς.

Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σας σε 
εξετάσεις επιμέλειας, με αναλυτική βαθμολογία, προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό παρακολούθησης με αξιολόγηση, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην ενδυνάμωση του βιογραφικού σας και στην αγορά εργασίας. Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική και έχει συμβολική χρέωση μόλις στα 70 €. Εκδίδονται ισάριθμα και ξεχωριστά πιστοποιητικά με βαθμολογία επιμέλειας για κάθε ένα από τα επιμέρους σεμινάρια που περιλαμβάνει το επαγγελματικό συνδυαστικό σεμινάριο (με μία μόνο χρέωση για όλα τα πιστοποιητικά)με αναγραφή των ωρών διεξαγωγής τους για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας. Στην περίπτωση που παρακολουθήσετε το σεμινάριο με e-learning, σας αποστέλλουμε τα πιστοποιητικά ταχυδρομικώς.

Περιγραφή του αντικειμένου: 
1. Management - Marketing - Ανθρώπινο δυναμικό

        Το marketing μπορεί να είναι ελάχιστα ή ιδιαίτερα δαπανηρό ανάλογα με τα μέσα προβολής που χρησιμοποιούνται. Το marketing, περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται για να φθάσουν τα τελικά προϊόντα στους καταναλωτές. Το management, από την άλλη πλευρά συνδέεται άμεσα με την αποτελεσματικότητα μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. 

        Με τον όρο management αναφερόμαστε στην διαδικασία του Προγραμματισμού, της Οργάνωσης, της Διεύθυνσης και του Ελέγχου. Τέλος, το σημαντικότερο σημείο του σεμιναρίου, είναι η ενασχόληση με έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα του marketing και του management που είναι το Ανθρώπινο δυναμικό, αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης. Στόχος του σεμιναρίου είναι η μετάδοση τεχνογνωσίας στις εξής έννοιες: marketing mixmanagement, διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

2. Οργάνωση γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη

        Ο ρόλος της γραμματέως ή της βοηθού γραμματέως είναι γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες εξέλιξης. Είναι ένα απαιτητικό και δύσκολο επάγγελμα, που διέπεται κυρίως από τους κανόνες της εμπιστοσύνης και της εχεμύθειας, απαραίτητα προσόντα για την κάλυψη της θέσεως της γραμματέως.

        Η συμβολή της Γραμματέως είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, τέτοιο ώστε η ροή των πληροφοριών να είναι συνεχής, ενημερωμένη με τα στοιχεία της ημέρας ακολουθώντας την ροή των εργασιών του εκάστοτε γραφείου. Η διαχείριση πληροφοριών και η οργάνωση του γραφείου είναι απαραίτητο να ακολουθεί τις νέες τεχνολογίες – εργαλεία στοιχεία που πρέπει να τα διαχειρίζεται άψογα η γραμματεία. Η διατήρηση, η εχεμύθεια, η διπλωματία, η ταχύτητα, ο έλεγχος, ο προγραμματισμός, η γνώση, οι τεχνολογίες, η συνεχή και Δια βίου μάθηση είναι κάποια στοιχεία που κάνουν τη γραμματεία σημαντικό στέλεχος για την αποτελεσματικότητα, την αποδοτικότητα, την καλή εικόνα της επιχείρησης και του Διευθυντή ή του εκάστοτε προϊσταμένου της επιχείρησης.

3. Δημόσιες σχέσεις (PR)

Άτυπα μεν μπορεί  να προσδιορισθεί ότι  πρώιμες ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων προϋπάρχουν πολλούς αιώνες πριν τον 21 αιώνα. Ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης είχε αναφέρει: "Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κοινωνικό περίγυρο, και αν ο ένας δεν λάβει υπόψη του, το συμφέρον που μπορεί να αποκομίσει από τον άλλον". Αυτή η φράση λοιπόν είναι ένα μέρος από τις ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων.   

        Η κοινωνικότητα των επιχειρήσεων βοηθά την ίδια την επιχείρηση - οργανισμό – υπηρεσία, αρχικά να επιβιώσει και έπειτα να διακριθεί. Η δημιουργία τμήματος επικοινωνίας - Δημοσίων Σχέσεων ολοένα και αυξάνεται στις υγιείς κυρίως οικονομικά χώρες με σκοπό την καλύτερη και συστηματικότερη προβολή τους.

4. Social Media Marketing


Τα Social Media έχουν κάνει την εισβολή τους στη ζωή μας. Καθημερινά εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το facebook, το twitter, το linkedin, το youtube για την προσωπική και επαγγελματική τους προβολή, για τις επαφές με φίλους και γνωστούς, τις διασυνδέσεις, την ψυχαγωγία και για δεκάδες ακόμα λόγους. Εκτός από την προσωπική χρήση τους, τα social media μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο για την επαγγελματική προβολή ιδιωτών και επιχειρήσεων. Τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες μορφές online διαφήμισης είναι πολλά και διαφορετικά σε κάθε περίπτωση και σίγουρα δε μπορούμε να τα παραβλέψουμε. 

        Θα μελετήσουμε τα πλεονεκτήματα του καθενός social media ξεχωριστά και τα εργαλεία που μας προσφέρει. Μέσα από παραδείγματα θα εξετάσουμε περιπτώσεις επιτυχημένης παρουσίας εταιριών στα social media, το προφίλ τους, τον τρόπο με τον οποίο προωθούν τα σχέδιά τους και τα αποτελέσματα της προβολής τους. Ακόμα, θα εστιάσουμε στον τρόπο με τον οποίο ο καθένας μπορεί να επιλέξει το μέσο που ταιριάζει στον ίδιο και το είδος της προβολής που είναι κατάλληλη για την περίπτωσή του, καθώς και τα βασικά σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσει η στρατηγική του. Και επειδή ο κόσμος του Διαδικτύου απαιτεί δράση, έπειτα από τη θεωρητική προσέγγιση, θα δημιουργήσουμε τα κατάλληλα επαγγελματικά προφίλ για τον κάθε εκπαιδευόμενο σε τρία δημοφιλή μέσα: το Facebook, το Twitter και το Linkedin.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα παρακάτω θέματα:
1. Management - Marketing - Ανθρώπινο δυναμικό
 • Λειτουργίες Management
 • Συντελεστές Μanagement
 • Marketing mix
 • Διαχείριση Ανθρώπινου δυναμικού

2. Οργάνωση γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη
 • Προσόντα και Καθήκοντα της Γραμματείας
 • Εσωτερική και Εξωτερική επικοινωνία
 • Δημόσιες Σχέσεις – στοιχεία marketing - management
 • Εξυπηρέτηση πελατών – Δημιουργία νέου Πελατολογίου
 • Αλληλογραφία
 • Internet – Multimedia – Συσκέψεις

3. Δημόσιες σχέσεις (PR) • Ορισμός Δημοσίων Σχέσεων ( Προσέγγιση των Δημ. Σχέσεων έως και σήμερα).
 • Δημιουργία Προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων.
 • Πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων και οι σχέσεις με τα ΜΜΕ.
 • Η χορηγία  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων.
 • Εταιρικές Εκδηλώσεις και Δημόσιες Σχέσεις.
 • Lobbying Δημόσιες Σχέσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.
 • Οι Τεχνικές που χρησιμοποιούν οι Δημόσιες Σχέσεις
 • Συζήτηση/ερωτήσεις, δημιουργία Δελτίου τύπου

4. Social Media Marketing

 • Επαγγελματική και προσωπική χρήση του Διαδικτύου
 • Για ποιο λόγο είναι απαραίτητη η παρουσία μίας επιχείρησης στα social media
 • Social Media
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube
 • Pinterest
 • Blog
 • Με ποια κριτήρια επιλέγεται το κατάλληλο μέσο
 • Τι εργαλεία προσφέρουν
 • Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους
 • Παραδείγματα επιτυχημένης προβολής


Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στο τηλέφωνο: 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο σεμινάριο

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο, γράφοντας στο παρακάτω πλαίσιο το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το email σας. Για παράδειγμα: Παπαδοπούλου Μαρία 6912345678 papad@mailsas.gr (Αν θέλετε να γράψετε περισσότερα από ένα τηλέφωνα (ή email), διαχωρίστε τα με ένα κόμμα). Σύντομα θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για να συζητήσετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε. (Μπορείτε να δηλώσετε επίσης το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο και τηλεφωνικά στο 210 8661688)