Σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning)


Αν μένετε μακριά από τις εγκαταστάσεις μας
 Αν δεν έχετε χρόνο για να μετακινείστε
 Αν δεν έχετε χρόνο αυτή την περίοδο για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει
 Αν έχετε ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να χάνετε πολλά μαθήματα
Κάντε τώρα την κράτηση της θέσης σας στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει προκειμένου να κατοχυρώσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και παρακολουθήστε το με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση!

Α. Σύγχρονη τηλεκπαίδευση
Με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση, παρακολουθείτε το σεμινάριο της επιλογής σας με τον υπολογιστή σας από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time).
Με την σύγχρονη τηλεκπαίδευση: 
  • Για τα ομαδικά σεμινάρια: Βλέπετε και σας βλέπουν, ακούτε και σας ακούν οι εισηγητές αλλά και οι υπόλοιποι σπουδαστές της τάξης σας, ώστε να συμμετέχετε ενεργά, σε πραγματικό χρόνο και να αλληλεπιδράτε μεταξύ σας.
  • Για τα ατομικά σεμινάρια: Βλέπετε και σας βλέπουν, ακούτε και σας ακούν οι εισηγητές ώστε να συμμετέχετε ενεργά, σε πραγματικό χρόνο και να αλληλεπιδράτε μεταξύ σας.
Β. Ασύγχρονη τηλεκπαίδευση
Με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση:
  • Παρακολουθείτε τα σεμινάρια του δικού σας τμήματος σε διαφορετική μέρα ή ώρα από αυτή που έγιναν. 
  • Σας έτυχε κάτι έκτακτο και χάσατε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε; Συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας στην αίθουσα που έγινε το μάθημα ή τα μαθήματα που χάσατε από το δικό σας τμήμα και παρακολουθήστε τα σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Επίσης, ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματά σας όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση. 
  • Ακόμα και αν έχετε άλλες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και δεν σας είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη θέση σας στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει προκειμένου να κερδίσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε μπορέσετε με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση!
  • Τα βίντεο όλων των μαθημάτων παραμένουν προσβάσιμα για εσάς έως την περάτωση του σεμιναρίου ή των σεμιναρίων που παρακολουθείτε!
Το κόστος των σεμιναρίων είναι διαφορετικό αν τα παρακολουθήσω με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση;
Το κόστος παραμένει το ίδιο, είτε παρακολουθήσετε κάποιο από τα σεμινάριά μας στις εγκαταστάσεις μας, είτε εξ αποστάσεως 
με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση.

Ας υποθέσουμε ότι έχω γραφτεί σε ένα σεμινάριο. Μπορώ να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα με σύγχρονη και κάποια άλλα μαθήματα με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση;
Ασφαλώς!

Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ για την παρακολούθηση των μαθημάτων με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση;
  • Για την σύγχρονη τηλεκπαίδευση θα χρειαστείτε έναν σταθερό υπολογιστή (ή laptop) με σύνδεση ADSL Ίντερνετ, μία web camera, μικρόφωνο και ηχεία (ή headset). Με αυτόν τον εξοπλισμό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε «ζωντανά» τα μαθήματα, να βλέπετε και να σας βλέπουν σε πραγματικό χρόνο οι εισηγητές, να συνομιλείτε μαζί τους και γενικότερα να συμμετέχετε στα μαθήματα σαν να βρίσκεστε στην  αίθουσα διδασκαλίας.
  • Για την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση θα χρειαστείτε μόνο τον υπολογιστή σας με σύνδεση Ίντερνετ και με συνδεδεμένα τα ηχεία ή τα headset σας.
Οι σπουδαστές που παρακολουθούν τα μαθήματα δια ζώσης, έχουν πρόσβαση στα βίντεο των μαθημάτων;
Όλοι οι σπουδαστές (είτε παρακολουθούν δια ζώσης τα σεμινάρια είτε εξ αποστάσεως), έχουν συνεχή πρόσβαση στα βίντεο των μαθημάτων του δικού τους τμήματος που έχουν ήδη παρακολουθήσει (ή χάσει) έως και την ολοκλήρωση της επιμόρφωσής τους.

Με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση δικαιούμαι να πάρω πιστοποιητικό;
Ασφαλώς!


Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ενότητα του μενού Επικοινωνία, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.