Σεμινάρια παιδαγωγικών


 • .
  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 19/2/18
  Κρατήστε εγκαίρως* τη θέση σας για να ενταχθείτε στα νέα τμήματα και να εξασφαλίστε τις μειωμένες τιμές.
  Το σεμινάριο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιμόρφωσης που εγγυάται σε εσάς το Κέντρο Σεμιναρίων

  *Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο το σεμινάριο επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις
  Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε το σεμινάριο:
  • όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, ή 
  • ξεκινήστε το σεμινάριο σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
  Αναρτήθηκε στις 12 Φεβ 2018, 11:03 π.μ. από το χρήστη Λογαριασμός Ιστοσελίδων
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Σας παρέχουμε: 
 • Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης
 • Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (π.χ. άτομα με αναπηρίες).
 • Δωρεάν έκδοση πιστοποιητικού με αναγραφή των ωρών διεξαγωγής του σεμιναρίου για την ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας.
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις με αναλυτική βαθμολογία για μεγαλύτερη ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning).
 • Διαμόρφωση των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Σεμινάρια παιδαγωγικών


Η μουσικοκινητική αγωγή και η μεθοδολογία διδασκαλίας της στα παιδιά
Η διάρκεια του μαθήματος είναι 2 ώρες την εβδομάδα, της ψυχολογίας 1 ώρα την εβδομάδα, της θεωρίας και του σολφέζ 1 ώρα την εβδομάδα και η συνολική φοίτηση 1 έτος. 

Η διάρκεια του μαθήματος είναι 2 ώρες την εβδομάδα, της ψυχολογίας 1 ώρα την εβδομάδα και η συνολική φοίτηση 1 έτος. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 ώρες την εβδομάδα για 6 μήνες


Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 ώρες την εβδομάδα για 2 μήνεςΗ διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ώρες την εβδομάδα για 12 μήνες. Επιπλέον, προσφέρουμε απολύτως δωρεάν, 1 ώρα την εβδομάδα μαθήματα ψυχολογίας τα οποία γίνονται από κλινικό ψυχολόγο.


Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 ώρες την εβδομάδα για 6 μήνεςΗ διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 ώρες την εβδομάδα για 4 μήνεςΗ διάρκεια του σεμιναρίου είναι  3 ώρες την εβδομάδα για 2 μήνες


Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι  3 ώρες την εβδομάδα για 1 μήναΠροσαρμογή στη μάθηση και μαθησιακές δυσκολίες
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι  3 ώρες την εβδομάδα για 2 μήνεςΕπικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στο τηλέφωνο: 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.