Σεμινάρια δημοσιογραφίας


 • .
  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 25/3/19
  Κρατήστε εγκαίρως* τη θέση σας για να ενταχθείτε στα νέα τμήματα και να εξασφαλίστε τις μειωμένες τιμές.
  Το σεμινάριο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιμόρφωσης που εγγυάται σε εσάς το Κέντρο Σεμιναρίων

  *Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο το σεμινάριο επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις
  Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε το σεμινάριο:
  • όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, ή 
  • ξεκινήστε το σεμινάριο σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
  Αναρτήθηκε στις 18 Μαρ 2019, 11:18 π.μ. από το χρήστη Λογαριασμός Ιστοσελίδων
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Σας παρέχουμε: 
 • Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης
 • Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (π.χ. άτομα με αναπηρίες).
 • Δωρεάν έκδοση πιστοποιητικού με αναγραφή των ωρών διεξαγωγής του σεμιναρίου για την ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας.
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις με αναλυτική βαθμολογία για μεγαλύτερη ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning).
 • Διαμόρφωση των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Σεμινάρια δημοσιογραφίας
        Η θεματολογία στα σεμινάρια δημοσιογραφίας στο Κέντρο Σεμιναρίων είναι επιλεγμένη για να είναι κατανοητή σε ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων. Τα σεμινάρια δημοσιογραφίας είναι προσβάσιμα σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου εκπαίδευσης. Στα σεμινάρια δημοσιογραφίας οι συμμετέχοντες με την βοήθεια των εξειδικευμένων εισηγητών, αναλύουν και μαθαίνουν σε βάθος το γνωστικό αντικείμενο.
        Ακολουθείται κλασική επιστημονική παρουσίαση στα σεμινάρια δημοσιογραφίας της επιλεγμένης θεματολογίας, αφήνοντας χώρο για διαλογική συζήτηση. Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής στα σεμινάρια δημοσιογραφίας διαμορφώνονται σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα όλων όσοι έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους στα σεμινάρια δημοσιογραφίας. 
        Για να κρατήσετε τη θέση σας στα σεμινάρια δημοσιογραφίας, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, δίνοντάς μας απλώς το όνομά σας, το τηλέφωνό σας και τους τίτλους στα σεμινάρια δημοσιογραφίας, που θέλετε να παρακολουθήσετε. Δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας σε κάποιο ή κάποια από τα σεμινάρια δημοσιογραφίας, δεν δεσμεύεστε οικονομικά και μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. 
        Το Κέντρο Σεμιναρίων, προκειμένου να εξυπηρετήσει και ενδιαφερόμενους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα σεμινάρια δημοσιογραφίας, εφαρμόζει τη μέθοδο του e-learning. Έτσι ο σπουδαστής παρακολουθεί τα σεμινάρια δημοσιογραφίας σε πραγματικό χρόνο με ενεργή συμμετοχή. Μόλις ολοκληρωθούν τα σεμινάρια δημοσιογραφίας, και για κάθε ένα από τα σεμινάρια δημοσιογραφίας, εκδίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης, με αναγραφόμενες τις ώρες διεξαγωγής τους. 
        Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια δημοσιογραφίας στη φόρμα κράτησης που θα βρείτε παρακάτω, ή επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (210 8661688).


Επαγγελματικό συνδυαστικό σεμινάριο ΜΜΕ
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες την εβδομάδα για 12 μήνεςΗ διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 ώρες την εβδομάδα για 12 μήνεςΗ δημοσιογραφία σήμερα
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 ώρες την εβδομάδα για 4 μήνες
Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στο τηλέφωνο: 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.