Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα


 • .
  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 27/5/19
  Κρατήστε εγκαίρως* τη θέση σας για να ενταχθείτε στα νέα τμήματα και να εξασφαλίστε τις μειωμένες τιμές.
  Το σεμινάριο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιμόρφωσης που εγγυάται σε εσάς το Κέντρο Σεμιναρίων

  *Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο το σεμινάριο επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις
  Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε το σεμινάριο:
  • όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, ή 
  • ξεκινήστε το σεμινάριο σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
  Αναρτήθηκε στις 20 Μαΐ 2019, 11:09 π.μ. από το χρήστη Λογαριασμός Ιστοσελίδων
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Σας παρέχουμε: 
 • Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης
 • Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω) ή για ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω.
 • Δωρεάν έκδοση βεβαίωσης παρακολούθησης 
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις αξιολόγησης γνώσεων όπου εκδίδεται πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία για ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθηση με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning).
 • Διαμόρφωση των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα


Το σεμινάριο αυτό μπορείτε να το παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση:
A. Με σύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Παρακολουθήστε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time)!
Β. Με ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Δείτε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας 
από το δικό σας τμήμαόσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε!

Πληροφορίες για το σεμινάριο

Εισηγήτρια:
Βάσια ΚαρυτινούLife Coach

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Κέντρο Σεμιναρίων (Πατησίων 216 - Αθήνα. Τηλ: 210 8661688

Τρόπος παρακολούθησης του σεμιναρίου:
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο με τους παρακάτω τρεις τρόπους:
 1. Δια ζώσης: Έρχεστε στις εγκαταστάσεις μας και παρακολουθείτε το σεμινάριο την ημέρα και ώρα και εξελίσσεται. 
 2. Εξ αποστάσεως (με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Η εξ αποστάσεως παρακολούθηση γίνεται με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
  • Με σύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου παρακολουθείτε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time), ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με εικόνα και ήχο τόσο με τους εισηγητές όσο και με τους άλλους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.
  • Με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας από το δικό σας τμήμα, όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε. Επίσης, ακόμα και αν έχετε άλλες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και δεν σας είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη θέση σας στο σεμινάριο έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της σελίδας προκειμένου να κερδίσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε μπορέσετε με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση!
 3. Με συνδυασμό όλων των παραπάνω τρόπων: Μπορείτε να συνδυάσετε όλους τους παραπάνω τρόπους προκειμένου να μη χάσετε ούτε ένα μάθημα από το σεμινάριο. Μπορείτε για παράδειγμα, ενώ έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε δια ζώσης το σεμινάριο, να τύχει να μη μπορείτε να μεταβείτε στις εγκαταστάσεις μας για ένα ή/και περισσότερα μαθήματα (π.χ. να σας τύχει κάτι έκτακτο). Σε αυτή την περίπτωση και προκειμένου να μη χάσετε το ή/τα μαθήματα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το σπίτι σας ζωντανά (με σύγχρονη τηλεκπαίδευση) ή στην περίπτωση που δεν μπορείτε να συνδεθείτε την ώρα που γίνεται το ή/τα μαθήματα, να τα παρακολουθήσετε σε βίντεο όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε (με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
Το σεμινάριο απευθύνεται
Σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 18 ετών και άνω, καθώς και σε όσους  θέλουν να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους. Σε όσους θέλουν να ασκήσουν το μυαλό τους για να έχουν νέες, καινοτόμες, δημιουργικές ιδέες στη δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα. Σε όσους θέλουν να ζήσουν μια πιο δημιουργική ζωή, πέρα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σκοπός του σεμιναρίου:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση ειδικών γνώσεων στο αντικείμενο Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα καθώς και η ενδυνάμωση του βιογραφικού με την απόκτηση του πιστοποιητικού για χρήση στην αγορά εργασίας.

Διάρκεια σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου διαμορφώνεται ανάλογα με το αν το παρακολουθήσετε σε τμήμα (ομαδικό μάθημα) ή σε μορφή ιδιαίτερου (ατομικού) μαθήματος:
 • Ομαδικό: 3 ώρες την εβδομάδα για 2 μήνες
 • Ατομικό: 1½ ώρα την εβδομάδα για 2 μήνες
Έναρξη σεμιναρίου: 
Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ομαδικό, το σεμινάριο ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας), όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ατομικό, οι μέρες και ώρες ρυθμίζονται απευθείας με εσάς και ξεκινάτε άμεσα. 
Είναι σημαντικό να κλείσετε τη θέση σας στο σεμινάριο το συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσετε την μειωμένη τιμή και την κράτηση της θέσης σας για το επόμενο τμήμαΌσο καθυστερείτε δηλαδή την εγγραφή σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στο επόμενο τμήμα επειδή καλύπτονται οι θέσεις από άλλους ενδιαφερόμενους. Σε περίπτωση που έχουν καλυφθεί οι θέσεις, μπαίνετε σε λίστα αναμονής η οποία όμως δεν ξεπερνά τους 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας. Αν μετά τους 2 μήνες δεν έχει συγκροτηθεί νέα ομάδα για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε ομαδικό τμήμα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε ατομικό μάθημα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

Κόστος:
 

Τα δίδακτρα διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της παρακολούθησης (ομαδικό ή ατομικό):
 1. Παρακολούθηση του σεμιναρίου σε τμήμα (ομαδικό μάθημα):
  • Για όλους: 290-90= 200 €/μήνα
  • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 290-120= 170 €/μήνα
  • Για άνεργους ή ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 290-140= 150 €/μήνα
 2. Παρακολούθηση του σεμιναρίου ως ιδιαίτερο (ατομικό μάθημα):
  • Για όλους: 580-180= 400 €/μήνα
  • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 580-240= 340 €/μήνα
Έχετε τη δυνατότητα αν το επιθυμείτε, να προεξοφλήσετε το σεμινάριο έως και με 4 άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας!

Χρονικό όριο συμμετοχής:
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω, έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας.

Πιστοποιητικό
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου, εκδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση), το οποίο σας αποστέλλουμε στο email σας.

Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σας σε εξετάσειςμε αναλυτική βαθμολογία, προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων, για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας. Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική και έχει συμβολική χρέωση μόλις στα 70 €.

Περιγραφή του αντικειμένου:         Νιώθετε μπλοκαρισμένοι; Χρειάζεστε νέες ιδέες για το επόμενο project  αλλά καμία δεν είναι αρκετά καλή; Είστε καλλιτέχνης και νιώθετε πως έχετε κολλήσει; Έχετε εγκλωβιστεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας ενώ μέσα σας υπάρχει ένα όνειρο να γράψετε ένα βιβλίο, να παίξετε ένα μουσικό όργανο, να γίνετε φωτογράφος; 

        Το σεμινάριο Δημιουργικότητας φτιάχτηκε για όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε μια πιο δημιουργική ζωή. Είναι ένα σεμινάριο που στοχεύει στην απελευθέρωση της ανθρώπινης δημιουργικότητας και κατά συνέπεια, παραγωγικότητας. Δημιουργικότητα είναι η μεταφορά νέων και ευφάνταστων ιδεών από τη θεωρία στην πράξη.

         Χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο με νέους τρόπους, να βρίσκουμε κρυμμένες πατέντες, να κάνουμε συνδέσεις μεταξύ φαινομενικά ασύνδετων φαινομένων και να παράγουμε λύσεις. Προϋποθέτει δύο βήματα. Σκέψη και Παραγωγή. Αν έχουμε ιδέες αλλά δεν τις υλοποιούμε, είμαστε ευρηματικοί αλλά όχι δημιουργικοί

        Όχι μόνο οι καλλιτέχνες, αλλά όλοι οι άνθρωποι, δικηγόροι, επιχειρηματίες, υπάλληλοι, νοικοκυρές, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, έχουμε ένα κρυφό ή φανερό δημιουργικό όνειρο. Η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά μας. 

        Ο καλλιτέχνης να φτιάξει ένα έργο, ο επιχειρηματίας να σκεφτεί νέους τρόπους να μεγαλώσει την επιχείρησή του, η νοικοκυρά να μαγειρέψει, ο δάσκαλος να βρει ενδιαφέροντα θέματα που θα προκαλέσουν τους μαθητές του, κ.α. Η δημιουργικότητα είναι στην ανθρώπινη φύση! 

        Σκοπός του σεμιναρίου είναι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι να μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε τη δημιουργικότητα και να δημιουργήσουμε και παράγουμε. Με τα εργαλεία που θα διδαχθούμε θα φτιάξουμε μονοπάτια, μέσα από τα οποία οι δημιουργικές μας δυνάμεις θα μπορούν να λειτουργήσουν.  Θα ανοίξουμε το μυαλό σε νέες κατευθύνσεις και θα γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα παρακάτω θέματα: 
 • Ασφάλεια (Εσωτερικός εχθρός, εσωτερικός σύμμαχος, δημιουργικές θετικές δηλώσεις, ασκήσεις)
 • Ανάκτηση Ταυτότητας (δηλητηριώδεις συμπαίκτες, αυτοί που σας τρελαίνουν, νοητική εξυγίανση, κανόνες πορείας ,ασκήσεις)
 • Αίσθηση Δύναμης (θυμός, ντροπή, αντιμετωπίζοντας την κριτική, συγχρονικότητα, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Πληρότητας (έντιμες αλλαγές, θαμμένα όνειρα, στέρηση διαβάσματος, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Δυνατότητας (όρια, παγίδες, απαγορευμένα παιχνίδια, λίστα επιθυμιών, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Αφθονίας (πολυτέλεια, λεφτά, υπολογισμός, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Επαφής (τελειομανία, ρίσκο, ζήλια, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Ισχύος (επιβίωση, κατεστημένο, απώλεια, χρόνος, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Συμπόνιας (φόβος, ενθουσιασμός, εξάλειψη εμποδίων, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Αυτοπροστασίας (κίνδυνοι, εργασιομανία, ανταγωνισμός, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Αυτονομίας (αποδοχή ,επιτυχία, το δικό σας τελετουργικό, ασκήσεις)
 • Αίσθηση Πίστης (πίστη, φαντασία, μυστήριο, ταχύτητα διαφυγής, ασκήσεις)

Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στο τηλέφωνο: 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο σεμινάριο

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο, γράφοντας στο παρακάτω πλαίσιο το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το email σας. Για παράδειγμα: Παπαδοπούλου Μαρία 6912345678 papad@mailsas.gr (Αν θέλετε να γράψετε περισσότερα από ένα τηλέφωνα (ή email), διαχωρίστε τα με ένα κόμμα). Σύντομα θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για να συζητήσετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε. (Μπορείτε να δηλώσετε επίσης το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο και τηλεφωνικά στο 210 8661688)