Καθηγητές ξένων γλωσσών με δυνατότητα εργασίας από το σπίτι


Το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο αναζητά καθηγητές/καθηγήτριες (από 25 έως 60 ετών) σε μία ή περισσότερες από τις ξένες γλώσσες που αναφέρουμε παρακάτω, για να διδάξουν στο Κέντρο ξένων γλωσσών του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου. Επειδή η εργασία (διδασκαλία) μπορεί να γίνεται και μέσω Internet από το σπίτι (για τα τμήματα που οι σπουδαστές που τα συγκροτούν μένουν μακριά από τα κέντρα μας), δεν χρειάζεται να κατοικείτε κοντά στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικά εργασίας:
  • Καθηγητές/καθηγήτριες σε μία ή περισσότερες από τις εξής ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά.
  • Ηλικία καθηγητή/καθηγήτριας: από 25 έως 60 ετών
  • Εργασία από το σπίτι (Τα μαθήματα παραδίδονται από τον/την καθηγητή/καθηγήτρια από το σπίτι του/της μέσω της ειδικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου).
  • Ωράριο εργασίας κατόπιν συμφωνίας (ανάλογα με τις ώρες των τμημάτων)
Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα πεδία που σας ζητάμε και πατήστε "Υποβολή" για να μας τη στείλετε.

Θερμή παράκληση: Μη μας στείλετε email για τυχόν διευκρινήσεις στους όρους συνεργασίας, επειδή δεν μπορούμε να απαντήσουμε εν συντομία, τυποποιημένα και χωρίς να εξετάσουμε τη δική σας, ξεχωριστή κατάσταση (μορφωτικό επίπεδο, διαθεσιμότητα, τυχόν εμπειρία ή προϋπηρεσία κλπ) μέσω email. Οι όροι συνεργασίας και οποιαδήποτε απορία σας θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης.