Καθηγητές Πληροφορικής με εργασία από το σπίτι


Το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο αναζητά καθηγητές/καθηγήτριες Πληροφορικής (από 25 έως 50 ετών), για να διδάξουν στο Κέντρο Πληροφορικής του Ομίλου. Επειδή η εργασία (διδασκαλία) γίνεται μέσω Internet από το σπίτι, δεν χρειάζεται να κατοικείτε κοντά στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικά εργασίας:
  • Καθηγητές/καθηγήτριες Πληροφορικής
  • Ηλικία καθηγητή/καθηγήτριας: από 25 έως 50 ετών
  • Εργασία από το σπίτι (Τα μαθήματα παραδίδονται από τον/την καθηγητή/καθηγήτρια από το σπίτι του/της μέσω της ειδικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου).
  • Ωράριο εργασίας κατόπιν συμφωνίας (ανάλογα με τις ώρες των τμημάτων)
Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα πεδία που σας ζητάμε και πατήστε "Υποβολή" για να μας τη στείλετε.

Θερμή παράκληση: Μη μας στείλετε email για τυχόν διευκρινήσεις στους όρους συνεργασίας, επειδή δεν μπορούμε να απαντήσουμε εν συντομία, τυποποιημένα και χωρίς να εξετάσουμε τη δική σας, ξεχωριστή κατάσταση (μορφωτικό επίπεδο, διαθεσιμότητα, τυχόν εμπειρία ή προϋπηρεσία κλπ) μέσω email. Οι όροι συνεργασίας και οποιαδήποτε απορία σας θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης.