Διαχείριση άγχους • .
  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 26/10/20
  Κρατήστε εγκαίρως* τη θέση σας για να ενταχθείτε στα νέα τμήματα και να εξασφαλίστε τις μειωμένες τιμές.
  Το σεμινάριο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιμόρφωσης που εγγυάται σε εσάς το Κέντρο Σεμιναρίων

  *Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο το σεμινάριο επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις
  Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε το σεμινάριο:
  • όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, ή 
  • ξεκινήστε το σεμινάριο σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
  Αναρτήθηκε στις 19 Οκτ 2020, 10:10 π.μ. από το χρήστη Λ Ι
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Σας παρέχουμε: 
 • Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης
 • Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω) ή για ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω.
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις αξιολόγησης γνώσεων όπου εκδίδεται πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία για ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθηση με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning).
 • Διαμόρφωση των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Διαχείριση άγχους


Το σεμινάριο αυτό μπορείτε να το παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση:
A. Με σύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Παρακολουθήστε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time)!
Β. Με ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Δείτε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας 
από το δικό σας τμήμαόσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε!

Διδάσκοντες στο σεμινάριο: Διαχείριση άγχους

Πληροφορίες για το σεμινάριο  

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών

Τρόπος παρακολούθησης του σεμιναρίου:
Εξ αποστάσεως (με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Η εξ αποστάσεως παρακολούθηση γίνεται με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
 1. Με σύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου παρακολουθείτε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time), ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με εικόνα και ήχο τόσο με τους εισηγητές όσο και με τους άλλους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.
 2. Με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας από το δικό σας τμήμα, όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε. Επίσης, ακόμα και αν έχετε άλλες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και δεν σας είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη θέση σας στο σεμινάριο έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της σελίδας προκειμένου να κερδίσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε μπορέσετε με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση!
Το σεμινάριο απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε:
 • ανθρώπους που έχουν βιώσει ή εξακολουθούν να βιώνουν έντονα το άγχος και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν ώστε να το διαχειριστούν
 • φοιτητές
 • γονείς ή μέλλοντες γονείς
 • ψυχολόγους
 • εκπαιδευτικούς
Σκοπός του σεμιναρίου:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση ειδικών γνώσεων στη διαχείριση άγχους, καθώς και η ενδυνάμωση του βιογραφικού με την απόκτηση του πιστοποιητικού για την αγορά εργασίας.

Διάρκεια σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου διαμορφώνεται ανάλογα με το αν το παρακολουθήσετε σε τμήμα (ομαδικό μάθημα) ή σε μορφή ιδιαίτερου (ατομικού) μαθήματος:
 • Ομαδικό: 3 ώρες την εβδομάδα για 3 μήνες
 • Ατομικό: 1½ ώρα την εβδομάδα για 3 μήνες
Έναρξη σεμιναρίου: 
Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ομαδικό, το σεμινάριο ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας), όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ατομικό, οι μέρες και ώρες ρυθμίζονται απευθείας με εσάς και ξεκινάτε άμεσα. 


Είναι σημαντικό να κλείσετε τη θέση σας στο σεμινάριο το συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσετε την μειωμένη τιμή και την κράτηση της θέσης σας για το επόμενο τμήμα. Όσο καθυστερείτε δηλαδή την εγγραφή σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στο επόμενο τμήμα επειδή καλύπτονται οι θέσεις από άλλους ενδιαφερόμενους. Σε περίπτωση που έχουν καλυφθεί οι θέσεις, μπαίνετε σε λίστα αναμονής η οποία όμως δεν ξεπερνά τους 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας. Αν μετά τους 2 μήνες δεν έχει συγκροτηθεί νέα ομάδα για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε ομαδικό τμήμα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε ατομικό μάθημα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

Κόστος: 
Τα δίδακτρα διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της παρακολούθησης (ομαδικό ή ατομικό):
 • Εγγραφή: Δωρεάν
 • Μηνιαία δίδακτρα: 
  1. Παρακολούθηση του σεμιναρίου σε τμήμα (ομαδικό μάθημα):
   • Για όλους: 280-130= 150 

    €/μήνα

   • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 280-140= 140 

    €/μήνα

   • Για άνεργους ή ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 280-150= 130 

    €/μήνα

  2. Παρακολούθηση του σεμιναρίου ως ιδιαίτερο (ατομικό μάθημα):
   • Για όλους: 560-260= 300 €/μήνα
   • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 560-280= 280 €/μήνα
Τρόποι εξόφλησης του σεμιναρίου:
 1. Με μετρητά σε 3 μηνιαίες δόσεις
 2. Με πιστωτική κάρτα σε 3 άτοκες δόσεις 
 3. Με χρεωστική κάρτα
 4. Με κατάθεση στην τράπεζα
Χρονικό όριο συμμετοχής:
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω, έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας.

Βεβαίωση/Πιστοποιητικό
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου, εκδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση), την οποία σας αποστέλλουμε στο email σας.

Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σας σε εξετάσεις, με αναλυτική βαθμολογία, προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων, για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας. Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική και έχει συμβολική χρέωση μόλις στα 70 € τα οποία σας επιστρέφονται ως δωροεπιταγή που μπορείτε να εξαργυρώσετε για να παρακολουθήσετε ένα άλλο σεμινάριο της επιλογής σας, ή να τη χαρίσετε σε όποιο πρόσωπο επιθυμείτε. 

Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό εκδίδονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών που είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561). 

Περιγραφή του αντικειμένου:

        Η διαχείριση άγχους αναφέρεται σε μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών και ψυχοθεραπειών, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον άνθρωπο με την διαχείριση άγχους, ειδικά του χρόνιου άγχους, το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, όπως απώλεια μνήμης και ανορεξία, που κάνει την διαχείριση άγχους άκρως σημαντική. Ο τελικός σκοπός της διαχείρισης άγχους είναι η βελτίωση των καθημερινών λειτουργειών του ανθρώπου. 

        Η μελέτη του άγχους, και συνεπώς της διαχείρισης άγχους, ξεκίνησε από τους Walter Cannon και Hans Selye, οι οποίοι, μέσω μελετών τους σε ζώα, δημιούργησαν τις πρώτες επιστημονικές βάσεις για την μελέτη του άγχους και της διαχείρισης άγχους. Το 1967, οι ψυχίατροι Thomas Holmes και Richard Rahe, μέσω έρευνας που έκαναν σε πάνω από 5.000 ασθενείς δημιούργησαν μια λίστα στρεσογόνων γεγονότων που μπορούν να προκαλέσουν φυσικές ασθένεις στον άνθρωπο και η μελέτη των οποίων συντελεί στην διαχείριση άγχους.

        Υπάρχουν αρκετά μοντέλα θεωριών γύρω από το άγχος και την διαχείριση άγχους, που προσπαθούν να εξηγήσουν τις ανθρώπινες αντιδράσεις σε στρεσογόνες καταστάσεις, και πως μπορεί να γίνει διαχείριση άγχους. Τα μοντέλα αυτά διαφέρουν ως προς το που αποδίδουν το άγχος (εάν προκαλείται από τον ίδιο τον άνθρωπο, με τον τρόπο που αντιδράει σε στρεσογόνες καταστάσεις, ή αν το άγχος πρόκειται για βιολογική αντίδραση του οργανισμού απέναντι σε στρεσογόνες καταστάσεις), όμως όλα προσπαθούν να βρούν λύσεις που συντελούν στην διαχείριση άγχους, κυρίως τεχνικών που βοηθούν τον άνθρωπο να κάνει διαχείριση άγχους από μόνος του – με άλλα λόγια, να μάθουν στον άνθρωπο να κάνει διαχείριση άγχους και να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες.

        Υπάρχουν πολλές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την διαχείριση άγχους, οι οποίες εξαρτώνται και από την φιλοσοφική προσέγγιση του θεράποντα απέναντι στην διαχείριση άγχους.

        Από τις πιο συνηθισμένες τεχνικές διαχείρισης άγχους είναι η απόκτηση κάποιου χόμπυ, το οποίο βοηθάει τον άνθρωπο να χαλαρώνει και να κάνει διαχείριση άγχους από μόνος του. Ένα χόμπυ μπορεί να βοηθήσει στην διαχείριση άγχους, καθώς επιτρέπει την ενασχόληση με κάτι αρεστό, αλλά και είναι μια δραστηριότητα διαχείρισης άγχους που επιτρέπει στον άνθρωπο να ξεφύγει από την στρεσογόνο ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να τον βοηθάει στην διαχείριση άγχους.

        Επιπλέον, η καλλιτεχνική ενασχόληση αποτελεί συνηθισμένη τεχνική διαχείρισης άγχους, καθώς η ενασχόληση με την ζωγραφική, μουσική, συγγραφή, κτλ, μπορεί να βοηθήσει στην διαχείριση άγχους, καθώς ο άνθρωπος κάνει διαχείριση άγχους μέσω της εξέφρασης συναισθημάτων και χαλάρωσης, επιτρέποντας παράλληλα στην φαντασία και την δημιουργικότητά του να αναπτυχθούν. 

        Επίσης, οι βόλτες στην φύση και ο ποιοτικός χρόνος με κατοικίδια αποτελούν μεθόδους διαχείρισης άγχους. Στην φύση, ο άνθρωπος βρίσκεται μακριά από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης και εκεί μπορεί να ξεφύγει, έστω και για λίγο, από την καθημερινότητά του, να αναπνεύσει καθαρό αέρα, και να απολαύσει όμορφα και χαλαρωτικά τοπία, τα όποια όλα αυτά συντελούν στην διαχείριση άγχους. Με τον ίδιο τρόπο βοηθούν και τα κατοικίδια, και ο ποιοτικός χρόνος μαζί τους, καθώς πρόσφατα πανεπιστήμια στις Η.Π.Α. προσφέρουν την δυνατότητα στους φοιτητές να περνούν χρόνο με κουτάβια, ώστε να τους βοηθήσει με την διαχείριση άγχους, που τους προκαλούν οι εξετάσεις και το απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών τους.

        Τέλος, μια τεχνική διαχείρισης άγχους που, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής στον Δυτικό κόσμο είναι ο διαλογισμός και η yoga. Οι βαθιές ανάσες, παραδείγματος χάριν, έχει αποδειχθεί ότι αποτελούν μια απλή, αλλά αποτελεσματική, τεχνική διαχείρισης άγχους, καθώς δίνουν στον άνθρωπο λίγες στιγμές να σκεφτεί καλύτερα την κατάσταση και να κάνει διαχείριση άγχους επιτόπου. Επίσης, ο διαλογισμός, που προέρχεται από αρχαίες φιλοσοφικές θεωρίες της Ανατολής, βοηθάει στην διαχείριση άγχους, καθώς προσφέρει στον άνθρωπο, που διαλογίζεται, την ώρα πνευματικής ησυχίας που χρειάζεται για να μην σκέφτεται τις στρεσογόνες καταστάσεις που του προκαλούν άγχος. Επίσης, ο διαλογισμός βοηθάει στην διαχείριση άγχους, καθώς ο βασικός σκοπός του διαλογισμού είναι η ψυχική ηρεμία. Με τον ίδιο τρόπο δουλεύει και η yoga, όπου η διαχείριση άγχους γίνεται μέσω των ασκήσεων που πραγματοποιούνται και που απαιτούν συγκέντρωση στις ασκήσεις, επιτρέποντας έτσι στον άνθρωπο να σταματήσει να σκέφτεται τις στρεσογόνες καταστάσεις στην ζωή του. 

        Στις ημέρες μας, η διαχείριση άγχους έχει εισέλθει και στους εργασιακούς χώρους, καθώς το εργασιακό άγχος είναι κοινό σε όλον τον κόσμο. Φυσικά, οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους, και κάποιοι άνθρωποι ίσως χρειάζονται το άγχος για να είναι παραγωγικοί, όμως, σε πολλές περιπτώσεις, ένα αγχώδες εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει χρόνιο άγχος, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. 

        Γι’αυτό το λόγο πολλοί εργοδότες προσφέρουν προγράμματα διαχείρισης άγχους στους υπαλλήλους τους, προκειμένουν να τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς τους, χωρίς να κινδυνέψει η υγεία τους. 
Στο σεμινάριο για την διαχείριση άγχους, ο σπουδαστής μαθαίνει για τις τεχνικές διαχείρισης άγχους και τις μεταξύ τους διαφορές, προκειμένουν να βρίσκεται σε θέση να τις διαχωρίζει αναλόγως με τα οφέλη τους και τις απαιτήσεις τους. Λόγω του ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, η διαχείριση άγχους πρέπει να γίνεται με τρόπο που συμβαδίζει με τον τρόπο που λειτουργεί, σκέφτεται, και αντιδράει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά.

        Ο σπουδαστής μαθαίνει πως να κάνει διαχείριση άγχους μέσω ποικίλων τεχνικών διαχείρισης άγχους, και μαθαίνει ποιές τεχνικές διαχείρισης άγχους είναι πιο ωφέλιμες για τον ίδιο. Οι γνώσεις που αποκτά ο σπουδαστής για την διαχείριση άγχους, και των τεχνικών διαχείρισης άγχους, είναι σημαντικά εργαλεία τόσο για τον ίδιο, ώστε να μπορεί να κάνει διαχείριση άγχους στον εαυτό του, όσο και για τους άλλους, καθώς μαθαίνει τρόπους και τεχνικές διαχείρισης άγχους που του επιτρέπουν να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω του, είτε φίλους και συγγενείς, είτε συναδέλφους.

        Την σήμερον ημέρα, η διαχείριση άγχους είναι πολύ σημαντική, καθώς υπάρχουν πολλοί στρεσογόνοι παράγοντες που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Η διαχείριση άγχους δεν βοηθάει τον άνθρωπο μόνο ψυχικά, με το να μειώνει το άγχος του, αλλά τον βοηθάει και ουσιαστικά, καθώς με την σωστή διαχείριση άγχους, ο άνθρωπος είναι σε θέση να ανταπεξέλθει με πιο καθαρό μυαλό και σκέψη στα προβλήματα της καθημερινότητας, και άρα, μέσω διαχείρισης άγχους, να λάβει πιο καθαρές αποφάσεις. Με άλλα λόγια, η διαχείριση άγχους επιτρέπει στην ολική βελτιώση της καθημερινής ζωής του ανθρώπου και των διαπροσωπικών του σχέσεων.

        Η εκπαίδευση πάνω στη την διαχείριση άγχους προσφέρει στον ενδιαφερόμενο σημαντικά εφόδια που τον βοηθούν στην διαχείριση άγχους και γνώσεις πάνω στην διαχείριση άγχους που του επιτρέπουν να βελτιώσει την ζωή του και του μαθαίνουν να ανταπεξέρχεται σε στρεσογόνες καταστάσεις με ηρεμία και αποφασιστικότητα – ο σπουδαστής, γνωρίζοντας τις τεχνικές διαχείρισης άγχους, είναι σε θέση, με άλλα λόγια, μετά το πέρας του σεμιναρίου για την διαχείριση άγχους να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη ψυχραιμία τις δυσκολίες της καθημερινότητάς του και να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής, και της υγείας, του, απλά μαθαίνοντας και ακολουθώντας τις τεχνικές διαχείρισης άγχους.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα παρακάτω θέματα: 

Η Φυσιολογία του άγχους
 • Ορισμός της αγχώδους κατάστασης
 • Τα αίτια του άγχους στον σύγχρονο άνθρωπο
  • Ο τρόπος ζωής
  • Η διατροφή ως παράγοντας που επηρεάζει το άγχος
  • Ο χρόνος και η καθημερινότητα
  • Το εξωτερικό περιβάλλον
  • Οι κοινωνικές συναναστροφές: Διαπροσωπικές σχέσεις
  • Κληρονομικότητα και κληρονομικοί παράγοντες
Το εργασιακό άγχος
 • Ορισμός
 • Στρες και στρεσογόνοι παράγοντες
 • Το εργασιακό burn-Οut
 • Προϊστάμενοι και υφιστάμενοι: ο ρόλος του Manager
 • Καταπολέμηση του εργασιακού άγχους και ομάδες εργασίας
 • Εργασιακό άγχος και παραγωγικότητα
 • Μπορεί να υπάρξει συλλογική διαχείριση του άγχους από την επιχείρηση/οργανισμό;
 • Τεχνικές διαχείρισης του στρες
Άλλα είδη άγχους
 • Το άγχος στην παιδική ηλικία
 • Το άγχος στην εφηβική ηλικία
 • Το γονεϊκό άγχος
 • Το άγχος των εξετάσεων
 • Το άγχος του αποχωρισμού
 • Μετατραυματικό άγχος
 • Πένθος και αγχος
 • Δημιουργικό άγχος
Συμπτωματολογία του άγχους [τρόποι εκδήλωσης του άγχους]
 • Πως εκδηλώνεται το άγχος ανάλογα με την ηλικία
 • Άγχος και κατάθλιψη
 • Σωματική κόπωση
 • Εγρήγορση
 • Άγχος και δυσκολία συγκέντρωσης
 • Κλίμακες του άγχους
 • Άγχος και κρίσεις πανικού
  • Πως καταλαβαίνουμε μια κρίση πανικού
  • Μέθοδοι διαχείρισης των κρίσεων πανικού
 • Άγχος ή φοβία;
Οι επιπτώσεις του άγχους
 • Άγχος και αναβλητικότητα
 • ψυχολογικές επιπτώσεις
 • Σωματικές επιπτώσεις
 • Επιπτώσεις στη νοητική διεργασία
 • Προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς
 • Επιπτώσεις του άγχους στην υγεία
  • Άγχος και Αϋπνία
  • Καρδιακά προβλήματα
 • Παθολογικές περιπτώσεις: Γενικευμένη αγχώδης δαταραχή
Διαχείριση και αντιμετώπιση του άγχους
 • Πρακτικές συμβουλές διαχείρισης άγχους
 • Αντιμετώπιση του άγχους στην καθημερινότητα
 • Άγχος και αυτοθεραπεία
 • Οι τέχνες και η θεραπευτική τους ιδιότητα
 • Καταπολέμηση του άγχους μέσω της διατροφής
 • Μακροχρόνια αντιμετώπιση του άγχους

Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ενότητα του μενού Επικοινωνία, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.