Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadgetΣτους πρόποδες των Λευκών Ορέων, στην επαρχία Αποκορώνου, σ' ένα παραδοσιακό χώρο, παρασκευάζουμε τα κανπιστά προϊόντα "Τσι... Καμινάδας Γεύσεις".

Συνταγές παλαιών ανθρώπων που ανάθρευαν χοιρινά και τα έσφαζαν τις Άγιες μέρες των γιορτών, φτιάχνοντας διάφορα εδέσματα, για την καθημερινή τους κατανάλωση, αλλά και για να μπορούν να τα διατηρήσουν αρκετό χρόνο χωρίς ψυγείο, που δεν είχαν.

Έτσι άρχισε η ιστορία των καπνιστών προϊόντων, το παραδοσιακό καπνιστό Απάκι, το Σύγκλινο σε λίπος, το Λουκάνικο το κανπιστό, το Λουκάνικο σε ξύδι και το Παραδοσιακό Σαλάμι Κρήτης.

Εμείς συνεχίζουμε την Κρητική παράδοση και σας προσφέρουμε αυτά τα αγνά Κρητικά εδέσματα, με υπέροχη γεύση και άριστη ποιότητα υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας:


Επικοινωνία

Τσι... Καμινάδας Γεύσεις | Κρητικά Καπνιστά Παραδοσιακά Προϊόντα | Κρητικό Παραδοσιακό Καπνιστό Απάκι - Σύγκλινο σε Λίπος - Καπνιστά Λουκάνικα - Λουκάνικα σε Ξύδι - Παραδοσιακό Σαλάμι Κρήτης

Γιώργος Κωστάκης
Χρυσή Κρητικού

Δημοτική Αγορά 26,
Τ.Κ. 73100 Χανιά, Κρήτη

Τηλ: 28210 40939

Κιν: 6977 634777