Tervetuloa

 
 
Tämän sivuston tarkoituksena on:
- kertoa evankeliumi ihmisille, jotka eivät vielä tunne Jeesusta Kristusta henkilökohtaisena Pelastajanaan ja Herranaan.
- rakentaa kristittyjä, jotta he voisivat kilvoitella uskon puolesta, joka kerran pyhille annettu on. (Juuda 3)
 
Jos et ole varma oletko pelastunut, ja matkalla Taivaaseen, lue ensin Pelastuksen perusasiat Raamatusta -artikkelit. Se on pastori Doug Hammettin kirjoittama Raamatun tutkielma, joka tutkii sananmukaisesti pelastuksen perusasioita Raamatusta. Jos voimme jotenkin auttaa, ota yhteyttä osoitteeseen, itsenaiset.baptistit@gmail.com
 
Olemme pyrkineet esittämään totuuden rakkaudessa (Ef.4:15). Tämä vaatii asioiden selkeää ilmaisemista ja sitä, että asioista puhutaan asioiden oikeilla nimillä ihmiseen katsomatta (2.Kor. 3:12). Emme pyri tällä koroittamaan itseämme vaan Kristusta Jeesusta ja Hänen Sanaansa.
 
Internetissä on näinä päivinä paljon kaikenlaista tietoa ja sivustoja. Kristittyjä kehoitetaankin koettelemaan kaikki, kristillisetkin aineistot (1.Tess.5:21). Opillinen lausuma tai vastaava on hyvä aloituspaikka siihen.
 
 
Nämä sivut ovat vasta rakenteilla, joten uusia artikkeleita tulee aikanaan lisää. Suurin osa niistä on englannista käännettyjä, joten se vie hieman aikaa. Liitämme artikkeleihin myös linkit sivustoille, josta ne ovat suomennettu.
Viimeisimmät lisäykset:
Autiotalo Uusi!