Regio kampioenschappen

De outdoor kampioenschappen 2018 worden gehouden op:

28 en 29 juli 2018 op het evenemententerrein aan de Radioweg te Stevensbeek.

De organisatie is in handen van KNHS Regio Noord Brabant en De Peelruiters - Westerbeek

Op zaterdag wordt het kampioenschap pony's verreden. Op zondag wordt het kampioenschap voor paarden gehouden. Ook wordt op zondag het kampioenschap PARA dressuur verreden.
Het vraagprogramma inclusief het kampioenschapsreglement en alle andere informatie kun je vinden op de website van de KNHS Regio Noord Brabant.
(http://www.knhsregiobrabant.nl/wedstrijden).

Na de laatste selectiewedstrijd (30 juni en 1 juli te Volkel) wordt op de lijst met selectie standen aangegeven welke combinaties en teams geselecteerd zijn voor deelname aan deze kampioenschappen.

Alle individuele deelnemers dienen zich zelf, via MIJN KNHS, in te schrijven voor het Regio-kampioenschap.

Deelnemende teams aan de afdelingsdressuur dienen zich in te schrijven via het inschrijfformulier op de website van de regio.  
D
it formulier dient rechtstreeks aan het wedstrijd secretariaat van de regio verstuurd te worden (wsnoordbrabant@gmail.com)

Combinaties die niet deel willen nemen dienen zich z.s.m. af te melden bij het wedstrijdsecretariaat van de kring (lauraverwijst@planet.nl). De kring zal dan een reserve combinatie benaderen.

Sluitingsdatum inschrijven voor dressuur, springen en afdelingsdressuur:           11 juli 2018

Reservecombinaties die zich mogelijk al aanmelden worden op status ‘Wachtlijst’ gezet. Als een combinatie van de reservelijst wordt ingezet ontvangt hij/zij persoonlijk bericht en wordt de status van zijn/haar inschrijving daarna door de Regio aangepast naar ‘Definitief’.       

Startlijsten voor het kampioenschap worden uiterlijk 22 juli gepubliceerd op de website van de regio.Comments