Krik visie‎ > ‎

Achter het stuur

Het bestuur bestaat uit een ernstige mengeling van zotte mensen. Of was het omgekeerd?


De voorzitter 

Jos De Maere. Hij is degene met 2 voeten netjes op de grond. Hij zorgt voor een realistische kijk binnen Krik. Hij is de ernst in een zachte bolster.

Hij stelt zich voor als: Ik ben de oudste van de bende. Als kapitein moet ik vooral zien dat er geen te gekke risico's genomen worden. En toch ook bewaken dat we sterke koers varen. Alhoewel ik er wel gerust in ben met deze sterke bemanning hieronder.
 

De secretaris 

Margo Daelman. Zij is degene met ervaring op gebied van durf en doorzetting en stuurt Krik binnen de lijnen van een gezonde vereniging.

Zij stelt zich voor als: Net als een kok kan ik creatief zijn maar liefst niet in boekhouden vermoed ik. Structuur en plannen zijn enkele van mijn favoriete woorden maar al zijn de bedoelingen nog zo goed: soms blijft het echt bij woorden en dan val ik eerder te vergelijken met de Zweedse kok van de MuppetShow. Toch zal ik mijn best doen om binnen de vzw met mijn ingrediënten en recepten enkele smaakvolle cijfers te presenteren.
Margo 

 

 

De penningmeester 

Hans Muylaert. Hij is uiteraard onze man van het geld en is een ervaren rot met geld uitgeven en natuurlijk ook beheren. Hij weet wat hij wil en weet waar hij naartoe kan.

Hij stelt zich voor als: Ik ben een schatbewaarder, meestal een nuchtere teller, een rekening- en sommetjesmaker, of misschien toch de piraat...klaar voor een avontuurlijke reis in het gezelschap van creatieve, gemotiveerde medegenoten.
 

De bestuurder 

Hans Van Boven. Hij is de alternatieve blik op Krik. Hij heeft een ruime kennis binnen vele creatieve en educatieve projecten. De speelse geest van de Bende.

Hij stelt zich voor als: Mijn keuze ging uit naar de reggea (rasta) muts. Het is wat speels en heeft  een mondiaal karakter waar ik mezelf kan in vinden; een wereldburger. Ik wil vooral mijn steentje bijdragen door vanuit verschillende domeinen ideeën aan te brengen.