Tapahtumat
 
 

Juniorien kriketti tapahtumat! 28.4.2007

Kriketti on jalkapallon jälkeen maailman toiseksi suosituin joukkuepalloilulaji, ja siihen suuntaan ollaan kovaa vauhtia menossa Suomessakin! Viimeisen viiden vuoden aikana lajin kasvu on ollut huimaa ja alkavalla kaudella tullaan pelaamaan kolmea eri liigaa; näiden lisäksi järjestetään useita lyhyempiä turnauksia niin sisähalli- kuin ulkopeleissäkin; sekä aikuisten että nuorten krikettimaajoukkueet pelaavat jälleen Euroopan mestaruusturnauksissa; ja lisäksi sadat lapset ovat jo päässeet pelin pariin eri kouluissa ympäri (Etelä-)Suomea!! 

Junioripelaajien lukumäärien nopean kasvun myötä Suomeen on juuri perustettu Junior Cricket Association ry / Juniorien Krikettiliitto ry, eli JCA. Juhlistaaksemme tätä historiallista tapahtumaa, JCA järjestää AVOINTEN OVIEN PÄIVÄN kaikenikäisille päästä kokeilemaan lajia. Tapahtumaan on luonnollisesti VAPAA PÄÄSY! Ohjelmassa tulee olemaan mm. kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen koulujen ja jopa kaupunkien välinen turnaus helsinkiläisten ja turkulaisten koululaisten välillä. 

JCA:n tavoitteena on myös lähteä rakentamaan juniorijoukkueita alle 7-, 9- ja 13-vuotiaiden ikäluokissa sekä talvi- että kesäliigoihin. 

TULE MUKAAN TUTUSTUMAAN KRIKETTIIN pätevien valmentajien johdolla IMPIVAARAN jalkapallohallissa lauantaina 28.4. klo 11-15!! Kaikki 7-13-vuotiaat TERVETULLEITA!! 


 Pvm: 28.4.2007    Aika: 11:00 - 15:00

 VAPAA PÄÄSY!