Oktatás

2018 őszi félév


Korábbi kurzusok anyagai elérhetőek innen

Ha megosztanád a véleményed a kurzusról velem a Neptun értékelés mellett vagy helyett, akkor üzenj a fenti linken. A véleményed elmondhatod névtelenül is.

Szakmai önéletrajz

Önéletrajz

Elérhetőség

Fogadóóra: emailen egyeztetve.
Email: krajcsi@gmail.com
Belső telefonmellék: 5610 (email preferált)
Web: http://sites.google.com/site/krajcsi/
Twitter: krajcsi

CogStat

http://cogstat.org

Elemezd az adataidat egyszerűbben! A Cogstat automatikusan kiválasztja a megfelelő hipotézis tesztet, az eredményt APA formátumban jeleníti meg, és automatikusan összeválogatja az ábrákat. Töltsd le és használd a CogStat-ot ingyen.


Numerikus megismerés kutatások

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/Gregor_Reisch_-_Margarita_Philosophica_-_Arithmetica.jpg

Ismerd meg a kutatásainkat, ahol a számok megértését vizsgáljuk. Hogyan értik a felnőttek a számokat? Hogyan fejlődik a számmegértés képessége gyerekeknél? Hogyan sérülhet a megértés, hogyan lehet ezt mérni, és hogyan lehet fejleszteni a képességeket?
             Kép: Wikimedia Commons

Új technológiák pszichológiai hatásai

Új technológiák
Megváltozunk az életünk az emberszerű robotoktól? Milyen változásokat hoznak az új technológiák?


Kísérletvezérlés és adatelemzés
a kognitív tudományban

Adatelemzéshez, kísérlet tervezéshez, cikk és poszter klszítéséhez hasznos ötletek. A könyv legtöbb fejezete ingyen letölthető, és a könyvhöz kiegészítő anyagok találhatóak a honlapon.


Kognitív kísérletek

Próbálj ki klasszikus kísérleti paradigmákat, és nézd meg a saját teljesítményedet, vagy használd a programokat a saját kísérleted összeállítására.
Agyi képalkotó eljárások

Tananyagok az agyi képalkotó eljárások megértéséhez és használatához, akár pontosabban akarod megérteni a képalkotó cikkeket, akár meg szeretnéd tanulni a technikákat, hogy saját vizsgálatot végezz.

                                 Kép: Caret ROI

Statisztika a pszichológiai kutatásban

Statisztikai elemzések leírásai, az elemzések elvégzésének menete különböző szoftvereken, és hasznos tanácsok az elemzésekhez.