Welkom op de site van Bed & Breakfast 't Kraaijenest.

In de stedendriehoek Delft, Rotterdam en Den Haag ligt het groene hart Midden Delfland. Een oud agrarisch weidegebied waarvan een deel is veranderd in een schitterend recreatiegebied. U vindt hier wandel- en fietspaden te midden van bos, water en weilanden. Rust en ruimte en de stad binnen handbereik.

Aan de rand van dit recreatiegebied ligt Bed & Breakfast ’t Kraaijenest. Een eeuwenoude boerderij, geheel aangepast aan de moderne tijd, maar met de uitstraling van vroeger.  

Boerderij 't Kraaijenest is sinds 1890 familiebezit. Tot eind jaren tachtig van de vorige eeuw was de boerderij als boerenbedrijf in gebruik. Na een grote verbouwing is de koeienstal omgetoverd tot een gerieflijke woning. In het achterste gedeelte van die stal, bevinden zich nu de twee kamers van de B&B. Met een eigen ingang en eigen sanitair. 

Wordt ’s morgens wakker met het vriendelijke geblaat van de schapen of het vrolijk gekakel van de kippen. Geniet van een heerlijk ontbijt op de deel na een verkwikkende slaap in uw ruime slaapkamer.

Verken het gebied lopend of op de fiets. Bezoek de pittoreske plaatsen Schipluiden of Maasland. Geniet van een lekker glas op de markt in Delft. Ontmoet de premier op het Binnenhof in Den Haag of beklim de Euromast in Rotterdam. Bekijk hoe tomaten en bloemen groeien in het Westland. Sta ’s morgens vroeg op voor een interessant bezoek aan bloemenveiling Floraholland in Honselersdijk.

En niet te vergeten het Noordzeestrand tussen Hoek van Holland en Scheveningen. Binnen een half uur fietsen ligt u achter de duinen  te genieten van de zomerzon. 

Zie voor activiteiten in Midden-Delfland: www.mooidichtbij.nl

 

<