Főoldal

Szeretettel köszöntöm leendő, és már meglévő vendégeimet a most készülő honlapomon.

Ma ebben a rohanó világban nincs időnk magunkkal foglalkozni, vagy "csak" ellátjuk a családunkat, dolgozunk a munkahelyünkön, és talán még marad egy kis energia arra, hogy nők is legyünk.
Nők vagyunk, és nem csak anyák, feleségek, háziasszonyok. Tegyünk érte, hogy ne csak tudjuk, hanem külső megjelenésünkkel sugalljuk a környezetünknek.

A szépség belülről fakad - hangzik ez olyan sokszor. Legyünk szeretetre méltók, de ugyanakkor magabiztosak. A magabiztosságunkat nagyban befolyásolja ápoltságunk, fittségünk. Törődjünk magunkkal! Senki nem fogja megtenni helyettünk! Nézzünk tükörbe! Megint egy pattanás, megint egy ránc, megint sápadt vagyok, az orrom körül is mintha pirosabb lenne a bőröm. Elégedetlenek leszünk, jöhet még egy kis alapozó, vagy már fel is adjuk, hogy úgy sem lehet ezen változtatni.
 Nem biztos, hogy egyszeri kezelés, vagy egy-egy krém átmeneti használata meghozza a javulást. Ki mondja meg nekünk, hogy milyen krémet használjunk. Egy katalógus, vagy egy eladó! Száraz bőr! De mitől? Zsírhiányos vagy vízhiányos? vagy mindkettő? Lehet, hogy nem is jót használok? Lehet!!! 

Kikérjük az orvos tanácsát, a dietetikusét, a pszichológusét, a jogászét, vagy bármilyen szakmát sorolhatnék még. Kikérjük a szomszédét, a barátnőnként. Tegyük! Tapasztalatukat, mint fontos információt használjuk fel! De ne ő legyen a szakértőnk!

Tegyünk a szépségünkért! Ápoljuk külsőnket, belsőnket, legyünk harmóniában önmagunkkal!
Ehhez szeretnék tanácsokat adni itt a honlapomon, és az üzletben.
Néhány sort fűznék mindegyik helytelen szokásunkhoz. Érdemes olvasgatni!

Comments