Pomlajevanje obraza

Fotopomlajevanje obraza
Pomlajevanje obraza za mladostnejši videz in več samozavesti

Naš obraz je poleg rok najbolj izpostavljen del telesa, zato se znaki staranja na njem tudi najprej pojavijo. Pomlajevanje obraza, ki ga izvajamo v Kozmetičnem salonu Nika, je izjemno učinkovit način, s katerim dosežemo mladosten videz. Gube na čelu in drugod po obrazu vam bomo s fotopomlajevanjem obraza uspešno odstranili, obenem pa je takšna terapija izjemno uspešna tudi pri odstranjevanju drugih kožnih nepravilnosti. Pomlajevanje obraza ne pomeni le fizične spremembe, ampak napeta in mladostna koža vpliva tudi na vaše psihično počutje. Z lepo kožo ste namreč bistveno bolj odločni in samozavestni.

Gube na čelu in pomlajevanje obraza

Ker je obraz tako rekoč vedno izpostavljen zunanjim dejavnikom, nepravilnosti na koži niso le posledica staranja, ampak tudi drugih dejavnikov, na primer izpostavljenosti soncu ali vetru, zanemarjanja kože, prehranjevalnih navad, življenjskega sloga, pomanjkanja redne nege obraza in seveda tudi dednosti in mimike. Pomlajevanje oziroma fotopomlajevanje obraza je postopek, ki je izjemno neinvaziven, predvsem v primerjavi z vbrizgavanjem različnih snovi ali celo operacijami. Za razliko od različnih mazil, ki so na voljo v maloprodaji, nega telesa in obraza s pomlajevanjem obraza in dekolteja v Kozmetičnem salonu Nika resnično deluje. Zakaj bi torej zapravljali ogromno denarja za nekaj, kar ne učinkuje? Pridite v naš salon in se prepričajte sami! 

Pomlajevanje obraza
Fotopomlajevanje obraza z laserjem

V Kozmetičnem salonu Nika pomlajevanje obraza izvajamo s tako imenovano ELOS tehnologijo. Ta deluje tako, da segrejemo kolagenska vlakna na obrazu, ki se zaradi toplote ločijo, prostor med vlakni pa se napolni z novim kolagenom. Z laserjem lahko odstranimo tudi ostale nepravilnosti, na primer žilice, akne, nepravilno pigmentacijo, celo brazgotine in znamenja. S takšnim postopkom pomlajevanja obraza gube na čelu, okoli oči, ust in povsod drugje popolnoma izginejo, tiste najgloblje pa se neverjetno zmanjšajo. Pomembno je tudi, da je postopek neinvaziven in ima dolgotrajne učinke, kar je za večino naših strank bistvena informacija. In povedati moramo, da je med uporabniki vedno več moških, ki si s tretmajem povrnejo mladosten videz kože.

Comments