Pedikura - nega in lakiranje nohtov

pedikura
Pedikura – spomladanska osvežitev

Kaj ni čudovita misel na bosi sprehod po mehki in spomladanski travi? Misel po osvoboditvi vaših nog iz težkih, zimskih in trdih čevljev? Podarite si pedikuro. Omogočite si lahek in svež spomladanski korak z našim tretmajem nege in lakiranja nohtov. Pedikura je prava osvežitev. Z nego nohtov povrnite vitalnost in obnovo, z lakiranjem novo in svežo pomladno barvo vaših nohtov. Pedikuro nudimo tako starejšim kot najmlajšim nogam.

Pedikura - naravna in negovana oblika nohtov 

Negovani nohti so odraz urejenega in zdravega človeka. Z nego nohtov zmanjšamo možnosti za njihovo krhkost, mehkobo, hrapavost in natrganost. Nudimo vam negovanje nohtov, ki bo oslabelim in poškodovanim nohtom povrnila prvoten lesk. 

Obisk pedikure oziroma nege noht vsebuje: 
  • sproščujočo solnato kopel;
  • odstranitev trde kože;
  • zdravljenje nohtnih bolezni (vraščeni nohti, bradavice, glivice);
  • striženje in oblikovanje nohtov;
  • loščenje nohtov
  • utrjevanje nohtov;
  • po želji lakiranje nohtov.
lakiranje nohtov
Privoščite nohtom tudi kaj drznega in mladostniškega. Strokovnjaki za pedikuro v kozmetičnem salonu Nika vam bodo svetovali o modni izbiri barve oziroma laka za vaše nohte. Odločite se lahko za permanentno lakiranje ali modno poslikavo nohtov, ki sta prav tako pomemben del pedikurne terapije. 

Naj bo obisk pedikure mala pustolovščina ali pa sladko spomladansko negovanje in sproščanje. Negovani in lakirani nohti bodo pripravljeni na odprte čevlje in kmalu prihajajoče poletje. S spomladansko pedikuro si uredite vašo nogo in lahkotno zakorakajte v spomladansko sonce. 

V kozmetičnem salonu Nika nudimo poleg pedikur tudi različne masaže telesa, tretmaje za pomlajevanje obraza in razstrupljanje telesa. Naročite se še danes in zakorakajte v svet osveženi.

Comments