Nega telesa in obraza ter masaža telesa

Vrhunska nega telesa in obraza v Kozmetičnem salonu Nika

Nega obrazaSkrb za zdravje se ne konča pri zdravi prehrani in gibanju, temveč je pomembna tudi nega telesa s pomočjo strokovnjaka v kozmetičnem salonu. Doma si sicer lahko deloma pomagate s komercialnimi izdelki, a takšna nega obraza ali masaža telesa, kot sta na voljo v salonu, doma nista mogoči. Pri tem ni pomembno le, da salon obiščete, temveč tudi to, da ga obiskujete redno. Nego telesa v kozmetičnem salonu pa je za najboljši učinek smiselno dopolnjevati tudi doma. S kombinacijo aktivnega življenjskega sloga, uravnotežene prehrane in strokovnih terapij v salonu boste zanesljivo videti sveži, lepi, predvsem pa boste poskrbeli za svoje zdravje.

Nega telesa od glave do peta

V kozmetičnem salonu Nika vam nudimo popolno nego telesa, od glave do peta, bi lahko rekli. Na voljo je nega obraza, nega in pomlajevanje kože po celem telesu, manikura, pedikura, depilacija, solarij in masaža telesa. Nudimo vam tudi čiščenje telesa s savnanjem, uporabljamo pa tudi tako imenovano ELOS tehnologijo, ki je primerna za odstranjevanje aken, pigmentnih nepravilnosti, žilic in celo dlak. Popolna nega telesa torej, s katero boste zasijali. Vse naše storitve so namenjene tako ženskam kot moškim, in čeprav še vedno kot uporabnice prednjačijo ženske, se pri nas za nego telesa odloča vedno več moških.

Masaža telesa

Dobrodejni učinki, ki jih za telo prinaša masaža, so znani že dolgo. Nega telesa in obraza je brez masaže tako rekoč nepopolna, saj z masažo sprostimo mišice celotnega telesa, izboljša se prekrvavitev, sproži se pomlajevanje obraza in telesa, pospešimo pa lahko tudi izločanje strupov iz telesa, saj ročna limfna drenaža pomaga pri odvajanju snovi. Poleg klasične masaže so vam na voljo tudi havajska masaža, indijska protistresna masaža glave, masaža z zeliščnimi snopki, s toplimi školjkami, s čokolado in refleksna masaža stopal. Za ženske priporočamo tudi posebno urejanje oziroma pomlajevanje dekolteja in terapijo za učvrstitev prsi. Nega telesa pod strokovnim vodstvom je najboljša pod do zdravja in čudovitega videza.

Comments