9. luokka: K9-kortti

Mikkelissä K9-kulttuurikortti on ollut käytössä vuodesta 2004. Kortti jaetaan vuosittain yhdeksäsluokkalaisille opettajien kautta ja kortin käytöstä vastaavat nuoret itse. Yhdeksäsluokkalaisia on Mikkelissä yhteensä noin 600. K9-kortti on osa Mikkelin kulttuuripolku -kokonaisuutta. Kortti on voimassa heinäkuun loppuun 2020. K9 -kortti on tarkoitettu edistämään yhdeksäsluokkalaisten omaehtoista kulttuurin kuluttamista.

K9 -EDUT 2019 - 2020


Lukuvuonna 19 - 20 K9-kortit ovat kaikille oppilaille sähköisessä muodossa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi!

K9-kortilla täysin ilmaiseksi:

 •  Mikkelin kaupunginorkesterin järjestämiin konsertteihin. Hae ilmainen lippusi lippukassalta jo ennen konserttia. http://www.mikkelinkaupunginorkesteri.fi
 • Mikkelin kaupungin museoihin kaikilla alle 18-vuotiailla on ilmainen sisäänpääsy (mm. Mikkelin Taidemuseoon, Viestikeskus Lokkiin ja Suur-Savon museoon).

 • Jalkaväkimuseoon kaikilla alle 18-vuotiailla on ilmainen sisäänpääsy.
 • Mikkelin teatteri Vapaa pääsy Mikkelin Teatterin omiin tuotantoihin. Näitä ovat kaudella 2019-2020 Rakastunut Ryti, Reetta-karhun talviuni, Kaikki elämäni isät, Iloisia aikoja Mielensäpahoittaja, Kraanat auki ja Papin perhe sekä Naisvuoren kesäteatterin Sellaista elämä on.  Ei vierailunäytöksiin. HUOM! Etua voi käyttää ainoastaan vapaa-ajalla tapahtuvaan vierailuun, se ei ole tarkoitettu koululuokkien vierailuihin. Oppilaat siis varaavat ja noutavat liput itse Mikkelin Teatterin lipunmyynnistä ja esittävät samalla voimassa olevan K9-kortin.

Muut edut:

 • LEFFAYÖ RITZISSÄ
Nuorisopalveluiden järjestämä leffayö syysloman aloitusviikonloppuna 18.-19.10. klo 22-06. Elokuvina Toy Story 4, Bohemian Rhapsody, Leijonakuningas ja Spiderman. Liput K9-kortilla 13 €. Lipunmyynti nuorisotila Starlightissa to 10.10. klo 16-18.
 • MIKKELIN ELOKUVATEATTERI
  Leffoista pääsee nauttimaan Mikkelin elokuvateattereissa (Kinolinna, Ritz), joiden
  kassoilla saa korttia näyttämällä sekä henkilöllisyytensä todistamalla
  normaalihintaisesta lipusta alennusta 2 euroa. Leffatiedot
  www.leffabuumi.fi 

 • KIRJANMERKIT 2019-TAPAHTUMA MIKAELISSA TI 5.11. KLO 19
K9-kortilla lippu tapahtumaan 5 €
 • LIIKUNTA- JA NUORISOPALVELUT
  Vaihtuvia etuja tapahtumista ja muista erikseen mainittavista tempauksista.
  Pysy ajan tasalla eduista:
  www.po1nt.fi

 • YLEISET KULTTUURIPALVELUT
  Saat myös alennusta kulttuuripalveluiden omista tapahtumista. Alennukset ilmoitetaan tapauskohtaisesti FB:ssä: seuraa meitä Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut
TULEVIA TAPAHTUMIA:
   

   

  YSIGAALA Mikaelissa keväällä 2020

  Mikkelin Nuorisovaltuusto järjestää kaikille yseille suunnatun YSIGAALAN


  Rajaton kate elamyksille
  K9-kortti jaetaan kaikille mikkeliläisille 9.luokkalaisille. K9-kortti oikeuttaa omistajansa ilmaisiin lippuihin, alennuksiin ja muihin etuihin eri kulttuuritapahtumissa, -laitoksissa ja -toimijoiden järjestämässä toiminnassa.

  Comments