Tapahtumailmoitus

Annanpäivät XXV

5.-8.12.2019. Lintukoto

Poukan pitäjällä on jälleen kunnia toivottaa koko Aarnikansa juhlimaan perinteisiä Annanpäiviä tanssien, laulaen, kestiten, saunoen tai muuten hauskaa pitäen - pitkän kaavan mukaan!

Vuoden lähestyessä loppuaan ja päivien pimetessä sytytämme kynttilät pitosaliin, iloitsemme yhdessä ja kevennämme mieltämme syömällä hyvin, laulamme, tanssimme ja saunomme perinteiseen tapaan. Perjantaina on oiva tilaisuus vaikkapa lahjojen ostoon Annanpäivien markkinoilla. Myös taistelutoimintaan ja jousiammuntaan on mahdollisuus sään sen salliessa. 

Tapahtumapaikka
Tapahtumapaikkana on Lintukodon leirikeskus Pyhällössä. Lintukoto sijaitsee 170 km Helsingista itään, Haminan pohjoispuolella. Vankkureilla saapuessasi (on suuntasi etelään tai pohjoiseen) käännytään auringonlaskuun noin puolessa välissä Hamina-Taavetti –tieltä (nro 26) => Turkia => Haapala => Lintukoto. Tapahtumapaikan läheisyyteen pääsee myös bussilla. Tarkempia ajo-ohjeita ja bussiaikatauluja voi tiedustella tapahtuman autokraatilta. Tapahtumapaikan osoite: Tykkitie 30, 49660 Pyhältö

Tapahtuma alkaa torstaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00. Ensimmäiset 65 ilmoittautunutta saavat varmasti sänkypaikat, muille on tarjolla vähintään lattiamajoitus patjoilla. Tapahtumaan mahtuu 80 henkilöä.

Lintukodossa on ruokasalirakennus, sauna lammen rannalla ja kaksi yöpymisrakennusta. Luonnonläheiset toiletit ovat metsän reunassa ja suihku löytyy saunalta. Huomautamme että tapahtumapaikalla ei ole esteetöntä pääsyä kaikkiin tiloihin.

Varaukset ja hinnat
Tapahtuman hinta on 55 euroa SCA:n/SKA:n tai sen jäsenyhdistysten jäseniltä ja 60 euroa ei-jäseniltä. Vanhempiensa seurassa osallistuvat lapset, jotka ovat alle 4-vuotiaita pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ilman sänkypaikkaa ja 4-15 -vuotiaat maksavat 28 euroa per lapsi. Hintaan sisältyy tapahtumapaikkamaksu ja seuraavat ateriat: iltapala torstaina, aamiainen, lounas ja päivällinen perjantaina, aamiainen, lounas ja pidot lauantaina sekä aamiainen sunnuntaina. 

Sitovat ilmoittautumiset tehdään Poukan sivuilla ilmoittautumislomakkeella    https://forms.gle/5HBH6dNefqdxwx8p6      joka aukeaa ilmoittautumisajan alkaessa torstaina 10. lokakuuta klo 19.00 ja päättyy perjantaina 15.11. Maksu tulee suorittaa viimeistään 15.11. Kotkan keskiaikaseura ry:n tilille Nordea FI22 1069 3000 2242 61. Ulkomaiset osallistujat, jotka ovat ilmoittautuneet määräpäivään mennessä voivat maksaa ovella, kuitenkin heidän tulee ilmoittautuessaan kertoa, mikäli aikovat tehdä niin. Sopimatta myöhässä tuleviin varauksiin ja maksuihin lisäämme 10 euron myöhästymismaksun. Osallistumisensa 15. marraskuuta jälkeen peruuttaville ei maksuja voida palauttaa ja peruuttava joutuu maksamaan täyden maksun ja myöhästymismaksut.

Ilmoittautuessasi mainitse nimesi, yhteystiedot, ruoka-aine allergiat ja oletko SCA:n/SKA:n tai jäsenyhdistyksen jäsen. Mainitse myös ikäsi, jos et ole täysi-ikäinen tapahtuman aikana. Ystävällisesti huomioikaa, että jäsenyys tarkistetaan tapahtumapaikalla, joten ota jäsenkorttisi mukaan. 

Kaikki ruoat tullaan valmistamaan vähälaktoosisina. Lisäksi tarjolla on lakto-ovo-vegetaarinen sekä gluteeniton vaihtoehto. Kaikkia erikoisruokavalioita emme voi valitettavasti toteuttaa. Lisäksi keittiö pyytää huomioimaan, että mahdollisia kontaminaatioita sekä allergeenien jäämiä emme pysty varmuudella välttämään. Tästä syystä keittiö suosittelee vakavista tai henkeä uhkaavista allergioista kärsiviä varautumaan tapahtumaan omilla eväillä. Kylmäsäilytystilaa järjestetään paikan päälle. (Kysy tarkemmat tiedot mm. tapahtumamaksuista tapahtuman autokraatilta.)

Autokraatti
Donna Alienor de Florentia
+358 40 5092309

vouti@poukka.org

Pitojen pääkokit
Rouva Sofia Vargh ja vapaaherra Godwin Olafson

Vastuumarski
Paroni Mikael Rantzow

Jousimarski

Herr OsvaldR Thorgeirsson  

Comments