Discendo tota aetas - Oppia ikä kaikki

Discendo tota aetas - Oppia ikä kaikki

26.-28.4.2019

*For english version click here*

Repetitio mater studiorum est, eli taas mennään!

Poukan pitäjä isännöi jo toisen kerran tapahtumaa Discendo tota aetas Lintukodon leirikeskuksessa Pyhällössä. Tapahtumassa tarjotaan mahdollisuutta päästä kokeilemaan kaikenlaisia uusia ja vanhoja taitoja. Osaavat harrastajamme ohjaavat, sinä kokeilet. Vaikka kaikkea! Ohjelmassa on ohjausta niin erilaisiin kädentaitoihin, sodan taitoihin kuin myös sekä seuran että keskiajan tapakulttuuriin liittyviin taitoihin ja tietoon. Jos koet, että haluaisit itse opettaa jotakin, niin kerro siitä hyvissä ajoin mestari Beatalle, joka vastaa opetuksen järjestämisestä.

Tapahtumapaikan osoite on Tykkitie 39, 49660 Pyhältö. Lintukodossa on ruokasalirakennus, sauna lammen rannalla ja kaksi yöpymisrakennusta. Luonnonläheiset toiletit ovat metsän reunassa ja suihku löytyy saunalta. Tapahtumapaikalla ei ole esteetöntä pääsyä kaikkiin tiloihin. Sauna lämpiää normi-iltasaunojen lisäksi myös lauantaiaamuna.

Tapahtuman hinta on 35 euroa ei-jäseniltä ja 32 euroa SCA:n/SKA:n tai sen jäsenyhdistysten jäseniltä. Vanhempiensa seurassa osallistuvat lapset, jotka ovat alle 6-vuotiaita pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ja 6-15 -vuotiaat maksavat 17 euroa/ lapsi. Päiväkävijähinta on 10 euroa/aikuinen, 5 euroa/ 6-15 -vuotiaat. Tapahtumahintaan sisältyy tapahtumapaikkamaksu ja seuraavat ateriat: iltapala perjantai-iltana, lounas ja pidot/syömingit lauantaina sekä aamiaiset lauantaina ja sunnuntaina. Päiväkävijöiden hintaan sisältyy lauantain lounas. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maanantaina 1.4.2019 klo 18.00 sähköpostilla osoitteeseen discendo2@gmail.com Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 19.4.2019. Ilmoittautuessa kerro nimesi ja keskiaikanimesi, yhteystietosi, ikäsi (jos tulet yksin ja olet alaikäinen. Huomiothan, että sinulla tulee olla huoltajan kirjallinen suostumus), mitä maksat, oletko SCA/SKA-jäsen ja mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä mahdolliset toiveesi majoittumisen suhteen. HUOM! Muista maksaa tapahtumasi eräpäivään mennessä tai sovi autokraatin kanssa muista järjestelyistä. Tapahtuma maksetaan Kotkan keskiaikaseura ry:n tilille Nordea FI22 1069 3000 2242 61. Maksut tilille viimeistään 19.4.2019, jonka jälkeen maksuun lisätään 5 euron myöhästymissakko. Ulkomailta tulevat voivat maksaa tapahtuman ovella.

Tapahtuman kotisivut Tapahtuman kotisivut löytyvät osoitteesta https://sites.google.com/site/kotkankeskiaikaseurapoukka/oppia-ika-kaikki Tarkempia tietoja tapahtuman sisällöstä ja aikatauluista päivitetään myöhemmin, Mielenkiintoista tekemistä löytyy varmasti. Tervetuloa kokeilemaan!

Autokraatti

Rouva Magdalen Yrjänäntytär (Maija-Leena Autio)

+358 50 3030039 discendo2@gmail.com

Pääkokki

Lady Elzebeth Múnserin (Liisa Malin)

+358 50 401 4811

Opetusvastaava

Mestari Beata Sigridsdotter