Even voorstellen...

Nico

Ik ben Nico Gunzeln, de vader van Floor (C3) en Gijs (B2). Ik speel al heel lang (ruim 40 jaar!) korfbal bij TRIAZ - voorheen BFC - een vereniging in Amsterdam.

Sinds vijf jaar geef ik korfbaltrainingen bij EKVA. Naast het geven van trainingen aan de C3 en B2 doe ik nog een paar dingen binnen EKVA.

Ik ben sinds dit seizoen 2012-2013 lid van het bestuur, ben lid van de JTC (jeugd technische commissie) en organiseer samen met een enthousiaste club mensen het schoolkorfbal.
Afgelopen jaar ben ik voor de tweede keer mee geweest op EKVA Kamp, dat was echt TOP!


Korfbal is een hartstikke leuk spel! Met mijn trainingen wil ik bereiken dat de kids ook plezier hebben in het spel.
Hoe beter je het spelletje begrijpt, hoe leuker je het gaat vinden. Dat is de reden dat ik kinderen wil helpen om het spel steeds een beetje beter te leren spelen.
Door positief te coachen hoop ik kinderen ook zelfvertrouwen te geven.
Het wel zo gezellig om ook andere kinderen binnen de club te leren kennen, daarom zetten Robert en ik ons in om ook regelmatig samen met andere teams uit een categorie te trainen.

  
   Robert

Ik ben Robert, vader van Niels (A3). Vroeger, heel vroeger speelde ik ook korfbal. Archeologische opgravingen moeten nog aantonen wanneer dat precies was. Het was bij CKV Fiks, een korfbalvereniging uit Oegstgeest waar ik als kind woonde. Dat was echt een gezelligheidsvereniging, hele zaterdagen bracht ik van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat daar door. Ik zou het mooi vinden om dat soort dingen bij EKVA terug te zien.


Door Niels ben ik na 25 jaar of zo weer met korfbal in contact gekomen. Samen met Nico geef ik nu een paar jaar trainen, dat vind ik super leuk om te doen.


Sinds vorig jaar zit ik in de JTC. Ik ben contactpersoon voor de D-categorie en ik ben verantwoordelijk voor Train de Trainer. Daarbij willen we investeren in de trainers door hen ondersteuning te geven en langzaamaan het niveau van de trainers en de trainingen omhoog te krijgen. Zo is er vorig jaar een clinic geweest door top-coach Wim Bakker en gaan we dit jaar allemaal naar een theatervoorstelling over Positief Coachen.


Dit jaar coach ik de A3 en train ik het team samen met Brian. Dit wordt een top-seizoen!