Koos van Woudenberg

Wat oud-politieman Koos van Woudenberg te maken heeft met kindermisbruik en homo-ontmoetingsplaatsen kunt U lezen en beluisteren op
www.Talk2Myra.com/koos-van-woudenberg/

Zoals U kunt lezen heeft Koos wat problemen met de chronologische volgorde van zaken en maakt hij soms een "vergissing".
Welke vergissingen hij nog meer maakt laat zich raden.

Wees overigens voorzichtig met het plaatsen van een reactie op deze site want uit de reactie van Koos van Woudenberg blijkt dat het Email adres door een zekere "Myra" wordt doorgespeeld aan de betrokkene.

Deze oud-politieman,die meent aan de wereld zijn sexuele voorkeuren kenbaar te moeten maken en verkondigt dat het justitiele apparaat, nadat hij een aantal rechtzaken had verloren, vol zit met sadisten en psychopaten vraagt zich af waarom hij niet te handhaven was binnen de politie. Gevoel voor humor kan je hem in ieder geval niet ontzeggen.
Of hij weet,dat juist een belangrijk kenmerk van een psychopaat is dat deze de wereld om hem heen waarneemt als zijnde vol met psychopaten, valt te betwijfelen.

Zijn website www.denkmetkoosmee.blogspot.nl waarop hij ons zijn persoonlijke frustraties uitvoerig mocht uitleggen bestond al een tijdje. Het was wel grappig om te zien hoe hij zich opwond over de specificatie van een ziekenhuisrekening (zag hierin een grote fraude zaak van alle ziekenhuizen) , onterechte beschuldigingen van door rood licht rijden, plaatschade aan zijn auto enĀ  ander gekissebis.
Dat hij hierin een motief ziet dat "anderen" hem van het leven willen beroven en dat hij beweert dat er al een aantal "aanslagen" op hem zouden zijn gepleegd laten we maar voor wat het is.

Hij heeft natuurlijk "waterdichte" bewijzen voor zijn beweringen,maar als men de site van deze zelfbenoemde onderzoeksjounalist leest blijkt dat de volgende niets zeggende frasologie favoriet bij hem is:

"naar verluidt"
"naar men zegt"
"een kennis meldt mij"
"volgens insiders"
"ik denk dat"
"er gaan geruchten dat"
"het zou mij niet verbazen als"
"Ik vraag mij af"
en ga zo maar door.

Tot nu toe trok Koos van Woudenberg niet veel aandacht met zijn slachtofferrol en werd er wat lacherig over zijn website gedaan.
Koos van Woudenberg is echter sluw genoeg om te weten dat je aandacht krijgt als je over pedofilie gaat beginnen en helemaal als je daarbij de bekende namen gaat noemen.

Succes Koos. Het dorp Ezinge is tolerant maar er zijn grenzen.


Met dank aan "Myra" voor het belangeloos ter beschikking stellen van de foto van Koos van Woudenberg.