Felhívás

Egyetemi fokú óvodapedagógus- és tanítóképzés - Időszerű kérdések

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Pszichológia és Neveléstudományok Kara, Szatmárnémeti Kihelyezett Tagozatának oktatóközössége tisztelettel meghívja Önt intézményünk 15 éves fennállása alkalmával tartandó szakmai konferenciára a következő témakörben: Egyetemi fokú óvodapedagógus- és tanítóképzés - Időszerű kérdések.

A konferencia időpontja: 2014. május 89.

Helyszíne: Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Pszichológia és Neveléstudományok Kar, Szatmárnémeti Kihelyezett Tagozat  (440117 Szatmárnémeti, Petőfi Sándor u. 47. sz.).

Jelentkezését az előadás kivonatának kíséretében 2014. március 20.-ig várjuk a konferencia2014sm@gmail.com email címre. A szekciókat a jelentkezések alapján tematikusan alakítjuk ki. Az előadások időtartama 15 perc, a konferencia nyelve magyar. Az előadásokat nyomtatott, ISBN számmal ellátott tanulmánykötetben jelentetjük meg. A 15000-20000 leütésnyi terjedelemű tanulmány elektronikus elküldésének határideje 2014. április 10. A tanulmány formai követelményei a rendezvény honlapján találhatók; ugyanitt közlünk folyamatosan információkat a konferencia programjáról.

Honlap címe: https://sites.google.com/site/konferencia2014szatmar/ 

A konferencia regisztrációs díja: 30 lej vagy 2000 Ft, melyet a helyszínen kell befizetni. A regisztrációs díj tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, a konferenciakötetet, az ebédet, valamint a kávészünetekben felszolgált kávét és hűsítőt.

 Jelentkezését köszönettel fogadjuk a szervezők nevében.

 

                                                                Tisztelettel,

                                                              Végh Balázs Béla PhD  oktatási igazgató