KOMBUCHA CIUPERCA 0747176811 VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA

KOMBUCHA 0723506937 CIUPERCA KOMBUCHA 0747176811 oriunde in ROMANIA
KEFIR KOMBUCHA se poate trimite ORIUNDE IN ROMANIA SE POATE COMANDA    -- 

CEAI KOMBUCHA ROMANIA 0721339995 CIUPERCA KOMBUCHA TEA PROBIOTICE VITAMINE ENZIME NUTRIENTI BIO NATURALI

  -- 

CIUPERCA KOMBUCHA 0721339995 COMANDA ORIUNDE IN ROMANIA PRIN FAN CURIER SAU POSTA ROMANA

PRET CIUPERCUTE =  50 RON / BUCATA pt 2 Litri ceai ///  100 RON / BUCATA  pt 5 litri /// 200 RON ciuperca mare pt 10 litri de ceai  -------------300 RON / BUCATA cultura MAMA mai GROASA ------------------------------------ CEAI de KOMBUCHA TEA = 10 LEI / LITRU in BUCURESTI sau prin FAN CURIER    pt 15 litri de ceai -------   CIUPERCA KOMBUCHA 0723506937 KOMBUCHA CIUPERCA MIRACULOASA KEFIR KOMBUCHA CEAI KOMBUCHA TEA KOMBUCHA BENEFITS CIUPERCA DE VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA 0747176811 - 0765437394 -- MIHAI -- mihaiamedeo@yahoo.com -------- Kombucha -- https://www.youtube.com/watch?v=zPk3xj0TbpgDE CE SA BEI CEAI DE KOMBUCHA ??? BENEFICII VITAMINE C,B,B3,B6,B9,B12 PROBIOTICE DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CURA DE SLABIRE ANTIOXIDANTII ENZIME NUTRIENTI  REGLAREA ALCALINITATI PH-UL CIRCULATIE INIMA RINICHI DIABET PROBLEME HEPATICE   https://www.youtube.com/watch?v=bX6p1V3bVpkNOU !!! Este folosita de vedete de top: Madonna, Halle Berry, Reese Whiterspoon, Gwynet Paltrow si multi altii.CO                    

Kombucha este o cultura simbiotica organica, denumita si ciuperca kombucha care produce un ceai fermentat cu gust unic, ceai extrem de sanatos. Este un ceai Bio-Activ, plin de bacterii probiotice, drojdii, acizi si nutrienti benefici organismului. Aceasta cultura se dezvolta intr-un mediu (indulcit cu zahar) de ceai verde sau negru.

KEFIR KOMBUCHA 0723506937 KEFIR LAPTE KEFIR APA ORIUNDE IN ROMANIASunt fascinat de ciuperca Kombucha si de experimentarea procesului de fermentare al ceaiuluiIngrediente:

· cultura (ciuperca) kombucha

· aprox. 80 - 100 g zahar alb / litru

· 2 lingutiţe (aprox. 5 g) sau (2 plicuri) de ceai, verde sau negru (fără arome !) la un litru

· cca. 10% lichid de start

Ustensile necesare preparării:

· o oală de 2 - 5 - 10 - 15 litri pentru fiert apa

· un borcan de: 2 - 5 - 10 - 15 litri din sticla sau porţelan

· o banda de cauciuc pentru borcane (sau sfoară)

· o panza de in sau bumbac, tifon sau şervet de hârtie

· sticle, sau flacoane

· eventual o lingură de lemn sau plastic

· un strecurător de plastic sau tifon (dacă nu se folosesc plicuri cu ceai)

Mod de preparare:

Cel mai bine e să incepeţi cu 2 - 5 - 10 - 15 litri. Când cultura Kombucha va creşte destul de mare şi dupăce se va reproduce suficient, veţi putea produce cantităţi mai mari de ceai.

 1. puneţi apa la fiert, dupa atingerea punctului de fierbere luaţi de pe foc şi adăugaţi ceaiul. Acoperiţi pentru 5 minute (în cazul ceaiului verde), sau 10 minute (în cazul ceaiului negru).
 2. strecuraţi ceaiul sau scoateţi pliculeţele (în funcţie de ce aţi utilizat)
 3. adăugaţi zahărul şi amestecaţi până la dizolvarea acestuia. (o lingură de zahăr este echivalent cu aprox. 20 g de zahăr)
 4. lăsaţi ceaiul să se răcească la temperatura camerei (20-25°C). După răcire, turnaţi ceaiul intr-un borcan de sticlă (sau porţelan). Evitaţi vasele metalice.
 5. adăugaţi lichidul (doar 100-150 ml / 1 litru ceai proaspăt, respectiv 200 ml la 2 litri) pe care l-aţi primit împreună cu cultura. Pentru următoarele culturi păstraţi întotdeauna destul ferment kombucha pentru a adăuga min. 10% din cantitate pentru noua preparare (ex. la 2 litri de ceai proaspat preparat şi racit în prealabil se va adăuga 200 ml de ceai fermentat). Adăugaţi cultura vie în lichidul din borcan.
 6. acoperiţi borcanul în care va fermenta cultura cu pânza de in sau bumbac, tifon sau şervet de hârtie, legaţi cu sfoară sau bandă de cauciuc.
 7. fermentare durează între 8-10-14 zile, în funcţie de temperatura ambientală. Cu cât temperatura este mai mare cu atât procesul se accelerează. Termenul de 8-14 zile este orientativ. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                  CIUPERCA KOMBUCHA DE VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA  - 0765437394 - 0747176811 - 0721339995 - MIHAI - mihaiamedeo@yahoo.com --- SITE Web: https://sites.google.com/site/kombuchaceai/     ---------     https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/   --------   https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/      ----------     https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/    --------  https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   TOT AICI PUTETI COMANDA -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CIUPERCA TIBETANA DE KEFIR LAPTE ------ CIUPERCA KEFIR DE APA CRISTALE DE APA GRANULE
     CIUPERCA KOMBUCHA 0747176811 VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA

Cultura kombucha necesită un loc liniştit şi cald, trebuie evitată mutarea ei. Temperatura ceaiului trebuie să fie între 20-27°C. Nu are nevoie neapărat de lumină se poate dezvolta şi în întuneric, se va evita însă contactul direct cu razele solare. Eu, de exemplu, păstrez borcanul pe dulapul din bucătărie.

În timpul procesului de fermentare la suprafaţa ceaiului se formează încet o nouă cultura kombucha (cultură pui), începe cu o peliculă subţire care în timp se îngroaşă. Cultura iniţialăpoate fi la suprafaţa sau la fundul borcanului. Ambele situaţii sunt normale. Astfel se multiplică cultura kombucha. Cultura nou formată poate fi folosită de asemenea pentru prepararea ceaiului fermentat. După un anumit număr de cicluri de fermentare, cultura capătă încet o culoare maronie închisă. Când devine prea închisă, înlocuiţi-o cu una nouă.

Kombucha este un aliment viu, este un produs simbiotic între un anumit tip de bacterii şi un anumit tip de drojdie. În timpul procesului de fermentare, zahărul este transformat de către drojdie in CO2, diferiţi acizi organici şi alte componente. Ceaiul Kombucha este la început dulce, dar acest gust se diminueazăpe măsură ce zahărul este descompus, transformat. În acelaşi timp, un acid parfumat începe să se dezvolte ca rezultat al activităţii bacteriilor, astfel apare tranziţia de la gustul dulce la cel aromat, acrişor şi uşor acidulat. Dacă preferaţi o băutură mai dulce, opriţi fermentaţia mai devreme, dacă o preferaţi mai acrişoară lăsaţi fermentarea mai mult. Cu timpul veţi deprinde când să opriţi fermentarea astfel încât să fie pe măsura gustului dumneavoastră.

Când ceaiul a atins nivelul acid dorit (pH 2,7 – 3,2), după gustul fiecăruia, scoateţi cultura cu mâinile curate. Clătiţi cultura cu apă la temperatura camerei, umpleţi un nou borcan cu ceai (după reţeta amintită deja şi după ce aceasta s-a răcit), adugaţi cultura împreuna cu cel puţin 10% de ceai deja fermentat. Astfel o nouă porţie este gata pentru fermentare. ATENŢIE: nu puneţi cultura în ceai fierbinte sau cald decât după ce aceasta a atins temperatura camerei.

Ceaiul fermentat se toarnă în sticle sau flacoane de plastic. Întotdeauna evitaţi contactul cu metalul. Eu folosesc flacoane de 0,5 – 1,0 sau 1,5 litri. Flacoanele le umplu astfel încât să elimin complet aerul înainte de a pune dopul (printr-o uşoarăpresare a pereţilor flaconului). Astfel eliminând aerul, drojdia va produce suficient CO2 pentru a transforma această băutură minunată într-o adevărată „şampanie”. După umplerea flacoanelor, acestea le las la temperatura camerei min. 5 zile, pentru a lăsa timp drojdiei să-şi facă treaba, după care mut flacoanele într-un loc rece (frigider, cămară, beci...). Băutura are gust mirific, e limpede puţin acrişoară şi acidulată. Datorită dioxidului de carbon acumulat în flacoane, aveţi grija la deschidere (e preferabil a se răci flaconul înainte de deschidere). Dacă nu preferaţi o băutură accidulată, sau o doriţi uşor sifonată, atunci reduceţi timpul de pastrare a flacoanelor la temperatura camerei şi depozitaţi bautura într-un loc rece. La temperaturi reduse, drojdia îşi reduce activitatea. POFTĂ BUNĂ...

Prezint câteva dintre efectele pe care le produce Kombucha asupra organismului, aşa cum au fost ele raportate de diferiţi utilizatorii al ei:

· ajută la curăţarea colonului şi a vezicii biliare

· ajută la obţinerea unei digestii sănătoase

· îndepărtează colita şi crampele stomacale

· opreste diareea neinfecţioasă

· reglează apetitul şi reduce grăsimea

· ajută în tratamentul artritei şi gutei

· are efect de remisiune a lupusului

· îmbunătăţeşte vederea şi ajută la vindecarea de cataractă şi glaucom

· ajută la eliminarea congestiilor căilor aeriene (astma)

· reduce celulita

· măreşte energia corpului şi elimină toxinele din organism

· ajută la reducerea dependenţei de alcool

· curăţă acneea, psoriazisul si alte boli ale pielii (eczeme) şi înfrumuseţează pielea

· îngroaşă părul şi întăreşte unghiile

· îmbunătăţeşte simţul mirosului

· ajută la îndepărtarea stressului şi a insomniei

· face părul grizonat să revină la culoarea sa naturală la anumite persoane

· facilitează vindecarea de bronşită şi astm

· actionează ca un laxativ uşor, ajutând la evitarea şi eliminarea constipaţiei

· măreste libidoul

· previne şi vindecă infecţiile vezicii urinare este foarte calmant şi relaxant

· îndepărtează rugina

· alină arsurile datorate focului şi cele datorate expunerii prelungite la soare

· vindecă infectarea cu ciupercile de unghii

· opreşte durerile menstruale puternice

· este un foarte bun cicatrizant

· creşte imunitatea organismului şi capacitatea acestuia de autovindecare

· ajută în curele de slabire (în acest caz se va folosi numai ceai verde la preparare, mai putin zahăr şi se va lăsa mai mult timp fermentării – gust mai acrişor)

Notă: la început, până ce organismul se obişnuieşte cu ceaiul Kombucha se recomandă consumarea moderată cu cantităţi reduse, urmând a se mări dozele ulterior. Eu personal recomand consumul a 25 ml de 3 ori / zi in prima săptămână, 50 ml de 3 ori / zi în a doua săptămână, apoi 100 ml de 3 ori / zi din a treia săptămână. De asemenea recomand prima cantitate dimineata pe stomacul gol, a doua la prânz după masa servită şi a treia cantitate la culcare.

Ceaiul Kombucha are un puternic caracter detoxifiant, se recomanda consumul de lichide (apă, alte ceaiuri), ceva mai mult decât în mod obişnuit.

Mult succes si va invit cu placere pentru a explora lumea fementarii ceaiului Kombucha pe siteul: --------  CIUPERCA KOMBUCHA DE VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA - 0765437394 - 0747176811 - 0721339995 - MIHAI - mihaiamedeo@yahoo.com --- SITE Web: https://sites.google.com/site/kombuchaceai/ --------- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/ -------- https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/ ---------- https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/ -------- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/ ------------------------------------------------------------------------PRETURI VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA --------- ciuperca 1 buc / 2 LITRI DE CEAI  = 50 lei ------------------ ciuperca 1 buc / 5 LITRI DE CEAI = 100 lei -------------- CULTURA CIUPERCA mare 200 lei / 10 LITRI DE CEAI  ------------------ Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 7 - 15 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA -----------------
kombucha ciuperca 0723506937 vanzare oriunde in romania
-------------------------------------------------------
ciuperca kombucha 0747176811 vanzare oriunde in romania
---------------
ceaiul zeilor 0723506937 kombucha kefir vanzare oriunde in romania
----------------
kombucha 0723506937 de vanzare oriunde in romania
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TOT AICI PUTETI COMANDA --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CIUPERCA TIBETANA DE KEFIR LAPTE --- 0723506937 - 0747176811 - 0765437394 ---- AMEDEO MIHAI ------ mihaiamedeo@yahoo.com --- kefirciuperca@yahoo.com ------------------------ PRET VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA -- 2 BUC = 50 LEI ----- 4 BUC = 100 LEI ----- 5 buc = 130 lei --------- 6-7 buc = 150-170 lei --------- 8 buc = 200 lei ----- 10 buc = 250 lei -------- puteti comanda DE ORIUNDE DIN ROMANIA --- Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 7 - 15 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA -- PUTETI SUNA sa comandati ciuperca de kefir tel - 0747.176.811 - 0723506937 - 0765437394 ------------------------- IN BUCURESTI PLATA LA PREDARE --- TEL - 0747176811 - 0723506937 - 0765437394 --- MIHAI ----------- PRODUSUL NU SE RETURNEAZA -- AICI VIDEO -->> http://www.youtube.com/watch?v=xyAZS6oyoYQ --------------------------------- https://sites.google.com/site/biokefirromania/ -------- https://sites.google.com/site/ciupercatibetanadekefir/ -------- https://sites.google.com/site/ciupercatibetanadelaptekefir/ -------- https://sites.google.com/site/ciupercatibetanakefir/ ---------- https://sites.google.com/site/kefirbiolapte/ ----------- https://sites.google.com/site/kefirbiociupercatibetanalapte/ ------- https://sites.google.com/site/kefirciupercatibetana/ ------ https://sites.google.com/site/kefirdelapte/ -------- https://sites.google.com/site/laptekefirbio/ --------
kefir de lapte ciuperca tibetana 0723506937 vanzare oriunde in romania
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CIUPERCA KEFIR DE APA CRISTALE DE APA GRANULE -- 0747176811 - 0723506937 - 0765437394 --- MIHAI AMEDEO - mihaiamedeo@yahoo.com - kefirciuperca@yahoo.com --------------------------------- KEFIR DE APA GRANULE CRISTALE CIUPERCA CHEFIR DE APA --- PRET VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA ---------------- 3 lingurite cristale = 50 lei --------------- 5 lingurite cristale = 100 lei -------- 7 lingurite cristale = 150 lei -------- 10 lingurite cristale = 200 lei -------- 15 lingurute cristale = 250 lei ------------ Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 7 - 15 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA -- PUTETI SUNA sa comandati ciuperca de kefir tel - 0747.176.811 - 0723506937 - 0765437394 ------------------------- IN BUCURESTI PLATA LA PREDARE --- https://sites.google.com/site/granulekefirdeapa/ ---------- https://sites.google.com/site/kefirbuc/ -------- https://sites.google.com/site/kefirdeaparomania/ -------- https://sites.google.com/site/kefirdeapa/ -------- https://sites.google.com/site/waterkefirro/ --------- https://sites.google.com/site/wwwwaterkefirro/ ------------------------------
kefir de apa 0747176811 ciuperca chefir de apa cristale japoneze granule vanzare oriunde in romania
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KEFIR DE LAPTE CIUPERCA TIBETANA -- https://sites.google.com/site/ciupercatibetanadekefir/ -------------------------------------------------------------------------------- KOMBUCHA KEFIR CIUPERCA CEIUL ZEILOR -- https://sites.google.com/site/kombuchaceai/ ---- ------------------------------------------------------------------------------ KEFIR DE APA CRISTALE JAPONEZE GRANULE KEFIR DE APA -- https://sites.google.com/site/granulekefirdeapa/ ---------------------------------------------------- COMENZI LA TEL - 0723506937 - 0747176811 - 0765437394 ----- SAU -- Email : mihaiamedeo@yahoo.com - kefirciuperca@yahoo.com          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------CIUPERCA KOMBUCHA DE VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA - 0765437394 - 0747176811 - 0721339995 - MIHAI - mihaiamedeo@yahoo.com --- SITE Web: https://sites.google.com/site/kombuchaceai/--------- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/-------- https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/---------- https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/-------- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/------------------------------------------------------------------------PRETURI VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA --- ciuperca mica 1 buc = 30 lei --------------- ciuperca mijlocie 1 buc = 50 lei ------------------ ciuperca mare 1 buc = 100 lei -------------- CULTURA CIUPERCA mare 200 lei ------------------- si CEAI - TEA KOMBUCHA = 10 lei / litru --------- Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 7 - 15 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA - IN BUCURESTI predare personala PLATA LA PREDARE --- TEL - 0747176811 - 0723506937 - 0765437394 --- MIHAI ----------- PRODUSUL NU SE RETURNEAZA -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TOT AICI PUTETI COMANDA ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CIUPERCA TIBETANA DE KEFIR LAPTE --- 0723506937 - 0747176811 - 0765437394 ---- AMEDEO MIHAI ------ mihaiamedeo@yahoo.com --- kefirciuperca@yahoo.com ------------------------ PRET VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA -- 2 BUC = 50 LEI ----- 4 BUC = 100 LEI ----- 5 buc = 130 lei --------- 6-7 buc = 150-170 lei --------- 8 buc = 200 lei ----- 10 buc = 250 lei -------- puteti comanda DE ORIUNDE DIN ROMANIA --- Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 7 - 15 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA -- PUTETI SUNA sa comandati ciuperca de kefir tel - 0747.176.811 - 0723506937 - 0765437394 ------------------------- IN BUCURESTI PLATA LA PREDARE --- TEL - 0747176811 - 0723506937 - 0765437394 --- MIHAI ----------- PRODUSUL NU SE RETURNEAZA -- AICI VIDEO -->> http://www.youtube.com/watch?v=xyAZS6oyoYQ --------------------------------- https://sites.google.com/site/biokefirromania/ -------- https://sites.google.com/site/ciupercatibetanadekefir/ -------- https://sites.google.com/site/ciupercatibetanadelaptekefir/ -------- https://sites.google.com/site/ciupercatibetanakefir/ ---------- https://sites.google.com/site/kefirbiolapte/ ----------- https://sites.google.com/site/kefirbiociupercatibetanalapte/ ------- https://sites.google.com/site/kefirciupercatibetana/ ------ https://sites.google.com/site/kefirdelapte/ -------- https://sites.google.com/site/laptekefirbio/ -------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CIUPERCA KEFIR DE APA CRISTALE DE APA GRANULE -- 0747176811 - 0723506937 - 0765437394 --- MIHAI AMEDEO - mihaiamedeo@yahoo.com - kefirciuperca@yahoo.com --------------------------------- KEFIR DE APA GRANULE CRISTALE CIUPERCA CHEFIR DE APA --- PRET VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA ---------------- 3 lingurite cristale = 50 lei --------------- 5 lingurite cristale = 100 lei -------- 7 lingurite cristale = 150 lei -------- 10 lingurite cristale = 200 lei -------- 15 lingurute cristale = 250 lei ------------ Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 7 - 15 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA -- PUTETI SUNA sa comandati ciuperca de kefir tel - 0747.176.811 - 0723506937 - 0765437394 ------------------------- IN BUCURESTI PLATA LA PREDARE --- https://sites.google.com/site/granulekefirdeapa/ ---------- https://sites.google.com/site/kefirbuc/ -------- https://sites.google.com/site/kefirdeaparomania/ -------- https://sites.google.com/site/kefirdeapa/-------- https://sites.google.com/site/waterkefirro/--------- https://sites.google.com/site/wwwwaterkefirro/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ KOMBUCHA KEFIR CIUPERCA https://sites.google.com/site/kombuchaceai/---- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/------------------------------------ COMENZI LA TEL - 0723506937 - 0747176811 - 0765437394 ----- SAU -- Email : mihaiamedeo@yahoo.com - kefirciuperca@yahoo.com

KEFIR,CHEFIR,LAPTE KEFIR,KEFIR LAPTE,CIUPERCA TIBETANA,ROMANIA,PROBIOTICE,ANTIBIOTICE,CIUPERCA TIBETANA KEFIR,CIUPERCA TIBETANA DE KEFIR,PRET KEFIR,KEFIR PRET,bucuresti,kefir bio,bio kefir,kefir natural,kefir original,prepara kefir,colon,metabolism,reglarea metabolismilui,circulatie,enzime,antioxidanti,sanatate,dieta,diete,cura,cura de slabit,cure de slabit,sanatate bio,sanatate naturista,sanatatea ta,kefirul,kefir de apa,kefir indian,kefirul indian,kefirul de lapte,kefirul tibetan,ciuperca lui dumnezeu,ciuperca kombucha,ciuperca de ceai,ceai kombucha,ciuperca kombucha,kombucha ciuperca,tea kombucha,kombucha tea,kombucha pret,pret kombucha,kombucha contraindicatii,kombucha tea benefits,ciuperca tibetana tratament,ciuperca tibetana forum,ciuperca tibetana proprietati,ciuperca tibetana pret,ciuperca tibetana chefir,ciuperca tibetana de kefir,ciuperca tibetana de lapte,ciuperca tibetana de chefir,ciuperca tibetana de apa,ciuperca tibetana indicatii,ciuperca de kefir,ciuperca de apa,ciuperca de lapte,ciuperca din tibet,ciuperca din lapte,kefir tibet,kefir tratament,chefir caucazian,kefir caucazian,kefir la bebelusi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ PENTRU COMENZI --- TREANSMITETI DATELE DV.-- Nume, Prenume, Adresa, Localitatea, Cod Postal, Judet, Date Contact, Cantitatea solicitate -- Ce fel de Ciuperca doriti ???? Required information.https://sites.google.com/site/kombuchaceai/ ---- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/  ------------------------------------ COMENZI LA TEL - 0723506937 - 0747176811 - 0765437394 ----- SAU -- Email : mihaiamedeo@yahoo.com - kefirciuperca@yahoo.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TREANSMITETI DATELE DV.-- Required information.

Nume: * CIUPERCA KOMBUCHA 0747176811 ORIUNDE IN ROMANIA
Prenume: * CEAI KOMBUCHA 0723506937 ROMANIA
Adresa: * KOMBUCHA CIUPERCA 0747176811 KEFIR KOMBUCHA
Localitatea: * ROMANIA KOMBUCHA 0723506937 CIUPERCA DE CEAI KOMBUCHA
Codul postal: CUM SE PREPARA KOMBUCHA 0747176811
Judetul: * PREPARATI SINGUR KOMBUCHA CEAI 0723506937
Date Contact: * VREAU SI EU CIUPERCA KOMBUCHA 0723506937 - 0747176811
Cantitatea Solicitata: * KOMBUCHA CEAI 0723506937 KEFIR KOMBUCHA

Mult succes si va invit cu placere pentru a explora lumea fementarii ceaiului Kombucha pe siteul: https://sites.google.com/site/kombuchaceai/---- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/ ------------------------------------ COMENZI LA TEL - 0723506937 - 0747176811 - 0765437394 ----- SAU -- Email : mihaiamedeo@yahoo.com - kefirciuperca@yahoo.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------KOMBUCHA este o colonie de peste 20 de microorganisme, bacterii “prietenoase” şi ciuperci care fermentează în ceai verde sau negru îndulcit, dând naştere la o băutura acidulată şi aromată, asemănătoare cidrului. Pe măsură ce Kombucha consumă zahărul, produce o multitudine de acizi organici, precum acid glucuronic, acid gluconic, acid lactic, acid acetic, acid butyric, acid malic şi acid usnic; vitamine, în special din grupul B, precum şi vitamina C; totodată, mai produce aminoacizi şi enzime necesare organismului umane. Toate acestea prezintă avantajele culturilor probiotice, care ajută la menţinerea sănătăţii.
Produce prin fermentare o băutură răcoritoare delicioasă din ceai negru/verde, şi, în plus, cu calităţi benefice pentru sănătate!

Beneficii - la ce foloseşte Kombucha?

 • reglează flora intestinală şi o susţine pe cea benefică (microorganismele din intestin care sunt benefice şi indispensabile pentru sănătatea noastră)
 • ajută la curăţarea colonului şi drenarea vezicii biliare
 • ajută la menţinerea unei digestii sănătoase
 • opreşte diareea neinfecţioasă
 • reglează apetitul
 • ajută în curele de slăbire (dacă se foloseşte şi o dietă corespunzătoare, săracă în grăsimi de origine animală, şi însoţită de mişcare)
 • ajută la reducerea sau eliminarea celulitei
 • ajută în tratamentul artritei
 • are efect de remisiune a lupusului eritematos
 • îmbunătăţeşte vederea şi ajută la vindecarea conjunctivitei, cataractei şi glaucomului
 • reduce sau elimină manifestările neplăcute ale sindromului premenstrual
 • ajută la reducerea dependenţei de alcool
 • curăţă acneea, ameliorează psoriazisul şi alte boli de piele
 • îngroaşă şi întăreşte părul
 • întăreşte unghiile
 • îmbunătăţeşte mirosul
 • ajută la diminuarea stressului şi a insomniei
 • uşurează vindecarea de bronşită şi astm
 • acţionează ca un laxativ blând, ajutând la evitarea constipaţiei
 • reglează activitatea intestinală
 • elimină unele simptome ale leuconevraxitei
 • este un foarte bun calmant
 • îmbunătăţeşte performanţele sexuale
 • elimină sau reduce palpitaţiile
 • îmbunătăţeşte circulaţia sanguină
 • susţine organismul în lupta cu tumorile
 • ajută la obtinerea unei digestii sănătoase
 • ajută în vindecare de gripă şi răceală
 • alină arsurile, inclusiv cele solare (se unge zona arsă cu un strat de ceai fermentat de Kombucha)
 • reduce simptomele gutei                                                                                                                                                                                                                               Mărturii

Chiar dacă par, poate, un pic prea entuziaste, totuşi ele exprimă rezultatul experienţei personale ale celor care menţionaţi, şi care nu au nici un interes să exagereze:

Dr. Soraya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucha inhibă creşterea celulelor maligne" în revista iraniana "Barg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (No. 25, martie 1996), paginile 18, 19 şi 54. Într-o scrisoare adresată lui Guenther Frank, autorul unei renumite cărţi despre Kombucha, Soraya i-a scris: "Am dat Kombucha pacienţilor. Au avut rezultate bune şi sunt foarte satisfăcuţi. Kombucha s-a arătat de folos în vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului măduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare şi altor afecţiuni. Nu am primit nici o plângere despre ciuperca Kombucha. Rezultatele folosirii ceaiului fermentat de Kombucha au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie. Eu însămi îl folosesc zilnic."

M.P., în vârstă de 15 ani din Olanda, a trimis următoarea scrisoare intitulată "Experienţa mea bună cu Kombucha!": "Necazul a început pe când aveam 10 ani şi a continuat în următorii 4 ani. La început mâncărimile au început pe braţe şi mă scărpinam până ce sângerau, în special noaptea, în somn. (...) După 6 săptămâni am mers la medic. Mi s-a dat o reţetă formată din penicilină şi un unguent, un braţ fiindu-mi în întregime inflamat din pricina scărpinatului. Situaţia aceasta a durat timp de aproape 1 an. Am continuat sa folosesc unguentul şi penicilina. Apoi am ajuns la punctul în care nu mai puteam suporta ca lucrurile să continue tot aşa. M-am internat în spital pentru tratament specializat. Medicul mi-a spus ca boala mea este cauzată de o bacterie intestinală. Apoi mi s-au dat şi mai multe medicamente care mă făceau să mă simt toropit tot timpul. Dar mâncărimea a rămas. (...)  Cu 6 luni în urmă mama s-a apucat să prepare ceai de Kombucha. Am început şi eu să beau. După numai o săptămână, mâncărimea a dispărut. Mă simt de parcă m-am născut din nou. Chiar şi cicatricile au diminuat şi acum sunt greu vizibile. Aş vrea să spun tuturor: Nu mai luaţi medicamente, ci mai degrabă beţi Kombucha."

Robin E Layton, fost bolnav de prostatită:

”Am suferit timp de 10 ani (între 45 şi 55 ani) de ceea ce medicina alopată numeşte prostatită. Simptomele au variat, dar în zilele cele mai rele aveam dureri în partea de jos a spatelui, eram letargic, aveam o senzaţie generala că sunt bolnav şi, orice făceam, mă simţeam obosit. De-a lungul anilor medicii mi-au prescris diferite medicamente, de obicei antibiotice, care nu m-au vindecat, ci mi-au cauzat multe alte probleme. Pierzându-mi încrederea în medicina alopată am căutat ajutor altundeva, încercând acupunctura, iridologia, magnetoterapia, apa magnetizată şi homeopatia. Ceea ce m-a dus la o şi mai mare disperare a fost faptul că mă străduiam să duc un mod de viaţă sănătos. Făceam exerciţii fizice, mergeam cu bicicleta, nu fumam, nu consumam alcool şi aveam o alimentaţie echilibrată. Dar toate păreau că le fac fără vreun rezultat!

Cineva mi-a recomandat sa folosesc "ciuperca manciuriană", Kombucha. Asta s-a întâmplat cu 10 luni în urmă, Acum am suficientă energie şi pot să-mi continui turneele cicliste, mi-am recăpătat respectul de sine şi – slavă Domnului! – nu mai am nici unul din simptomele prostatitei. Îmi doresc să fi aflat despre Kombucha acum 10 ani!”

CUM SE PREPARĂ KOMBUCHA

 Cel mai bine este sa începeţi cu o cantitate mai mică de ceai şi cu un vas de diametru mai mic, ca ciuperca să poată creşte repede în grosime şi să facă mai repede „pui”. Pe măsură ce cultura dvs. de Kombucha se va dezvolta, veţi putea produce cantităţi tot mai mari de ceai fermentat.

1. - Pregătiţi ceaiul aşa cum o faceţi în mod obişnuit. La un litru de apă fierbinte, puneţi 2 linguriţe de ceai negru (aprox. 5g). Se pot folosi de asemenea şi pliculeţe de ceai. Lăsaţi-l cca. 15-20 minute (decoct), apoi strecuraţi. Ceaiul poate fi negru sau verde sau în amestec. Doctorii japonezi spun că ceaiul verde previne dezvoltarea cancerului (este un puternic antioxidant; totuşi nu e recomandabil să îl consumaţi seara, aproape de culcare, poate da insomnie). Vă sugerez să folosiţi ceai verde pentru a prepara băutura de Kombucha. Dacă nu vreţi sa folosiţi ceai negru sau verde, puteţi folosi ceai din alte plante medicinale (dar nu ceai de Coada Şoricelului sau Muşeţel, etc. care sunt puternic dezinfectante şi pot distruge o parte din colonia de bacterii care constituie ciuperca Kombucha). Un raport de 1/5 de ceai de plante la ceai verde sau negru, e probabil cel mai indicat.

2. - Strecuraţi ceaiul sau, după caz, scoateţi pliculeţele.

3. - Adăugaţi 70 - 100 g de zahăr la un litru de ceai, peste ceaiul strecurat, dar care este încă fierbinte. Amestecaţi până ce zahărul se dizolvă în întregime. O lingură de zahăr = aprox. 20 g.

Notă: De ce atât de mult zahăr? Şi de ce trebuie fiert 15-20 minute?

§ ceaiul trebuie să fie nutritiv şi să hrănească microorganismele din cultura Kombucha; aici nu e vorba de gustul nostru, ci de nevoile ciupercii! Deci, soluţia nutritivă trebuie preparată conform nevoilor drojdiei (bacteriile se hrănesc şi ele din soluţia nutritivă – ceaiul îndulcit). Microorganismele au nevoie de zahăr pentru a fi active. Dacă au la îndemână o concentraţie mică de zahăr (carbohidraţi), atunci ciuperca produce mai puţine substanţe active şi de folos pentru noi. În termeni obişnuiţi, putem spune că drojdia "mănâncă" zahărul.

§ Infuzia de ceai, pe de altă parte, este o sursă de nitrogen şi încurajează creşterea microorganismelor. Deci cu cât ceaiul este lăsat mai mult pe foc (decoct), cu atât avem mai mult nitrogen în soluţia hrănitoare, precum şi mai multe minerale, săruri etc.

4. - Lăsaţi ceaiul să se răcească până la 20 - 25 °C (aprox. 68° - 77° Fahrenheit). Cultura moare dacă este pusă în ceai fierbinte.

5. - Când ceaiul a ajuns la temperatura camerei, turnaţi ceaiul îndulcit într-un vas de sticlă, porţelan sau ceramică, sau de oţel inoxidabil. Vasele de metal (de pildă cele din aluminiu) nu sunt indicate şi nu trebuie folosite niciodată, deoarece acizii care se formează pot reacţiona cu metalul. Trebuie să evitaţi vasele făcute din polivinilclorură (PVC) sau polistiren.

6. - Dacă pregătiţi pentru prima oară băutura de Kombucha, adaugaţi lichidul pe care l-aţi primit împreuna cu cultura (sau o linguriţă de oţet de mere, slab concentrat). Pentru următoarele culturi, întotdeauna păstraţi puţină băutura de Kombucha fermentată pentru a o adăuga în proporţie de aprox. o zecime (10%) la noua dv. cultura, ca "lichid de pornire" (accelerează pornirea fermentării).

7. - Puneţi cultura vie de Kombucha (adică ciuperca!) în lichidul pregătit.

8. - Acoperiţi vasul în care va fermenta cu un tifon sau pânză, o hârtie de filtru, etc. pentru a ţine departe insectele, praful, sporii plantelor sau alte substanţe poluante. Legaţi-l cu un elastic de cauciuc pentru a vă asigura ca nu intră „musculiţele beţive”. Pânza trebuie sa fie destul de rară încât să poată permite aerului să circule şi cultura să poată respira, dar nu atât de rară încât musculiţele să poată intra să-şi depună ouăle.

9. - Fermentaţia durează diferit, în funcţie de temperatura camerei, volumul ciupercii şi cantitatea de ceai; în general durează 7 - 12 zile. La o temperatura ambiantă mai ridicată (peste 20 C) fermentarea este mai rapidă. Perioada de 7 - 12 zile este dată doar ca reper orientativ. Trebuie să gustaţi şi să opriţi fermentarea la momentul oportun!

Cultura Kombucha necesită un loc liniştit şi nu trebuie mutată prea des. Temperatura ceaiului trebuie sa fie de 20 - 30 °C. Temperatura ideala este de 23 - 27 °C. Nu este necesară lumina. Cultura se reproduce şi pe întuneric. Cultura însă poate fi distrusă dacă este expusă la lumina directă a soarelui. O zonă indirect luminată de soare este ideală.

În timpul fermentării, zahărul este transformat de către drojdie în bioxid de carbon (CO2), diferiţi acizi organici şi alte componente. Aceasta este combinaţia de procese care-i dau ceaiului Kombucha aroma.

Ceaiul este mai întâi dulce, dar acest gust dispare pe măsură ce zahărul este transformat. În acelaşi timp, un acid plăcut parfumat începe să se dezvolte ca rezultat al activităţii bacteriilor, cu o tranziţie de la gustul dulce la cel acrişor. Dacă preferaţi o băutură ceva mai dulce, fermentarea trebuie oprită mai devreme. Dacă o preferaţi mai acidă şi mai acrişoară, lăsaţi-o mai mult.

10. - Când ceaiul a atins nivelul de aciditate dorit (pH 2,7 - 3,2), în funcţie de cum îl preferaţi, scoateţi cultura (ciuperca) din vas, cu mâinile curate. Spălaţi ciuperca sub apă rece sau slab călduţă. Reumpleţi vasul cu ceai proaspăt (nefermentat), adăugaţi ciuperca şi 1/10 de ceai fermentat (pentru gărbirea procesului de fermentare). Respectaţi temperatura pentru ceai (să nu depăşească 30 C, altfel distrugeţi ciuperca!)

Ceaiul care a fost fermentat turnaţi-l în sticle. Pastrati 10% ca 'starter' (lichid de pornire/grăbire a fermentării) pentru următoarea cultura. Astupaţi bine sticlele. Nu este necesar să strecuraţi băutura fermentata printr-o cârpă deasă. O anumita cantitate de sedimente vor trece prin sită, fapt absolut normal, datorita drojdiei care a produs gazul şi care a acidulat băutura. Se spune că drojdia are efecte benefice asupra organismului (complex vitaminic B).

11. - Pentru a vă bucura de gustul desăvârşit al ceaiului de Kombucha, băutura trebuie lăsată să se maturizeze cel puţin 5 zile după ce a fost pusă în sticle. Activitatea bacteriilor este oprită dacă îmbutelierea e făcută corect (până sus, adică se exclude aerul), în timp ce drojdia îşi continua lucrarea. Dacă sticlele sunt bine astupate, gazul produs de activitatea drojdiei nu poate ieşi. Aşadar, băutura este uşor efervescentă. De obicei, pentru atingerea acestui stadiu sunt necesare câteva zile, însă băutura Kombucha se poate păstra bine chiar luni de zile, la rece. Nu vă faceţi probleme: după o vreme drojdia nu va mai produce gaz. Este indicat sa ţineţi băutura la rece.

12. - Băutura de Kombucha are un gust bun. Este limpede, de culoare gălbui-brună (în funcţie de cât de concentrat a fost ceaiul, ce tip de ceai aţi folosit, etc.), puţin acrişoară şi răcoritoare.

O persoană normală poate bea 3 pahare pe zi: un pahar dimineaţa (100 ml sau mai mult) pe stomacul gol, al 2-lea pahar după o masă în cursul zilei şi ultimul pahar înainte de culcare. Bucuraţi-vă de această băutură miraculoasă!

13. - Când începeţi un nou proces de fermentare, să nu uitaţi niciodată să adăugaţi noului ceai o cantitate de cca. 10% din lichidul deja fermentat provenit dintr-o cultură anterioară.

  IMPORTANT - Ingrijirea
Uneori ciuperca pluteşte la suprafaţă, alteori se duce la fund. Ambele variante sunt OK. Când cultura se duce la fund, o noua cultura ("pui") va începe să se dezvolte la suprafaţa ceaiului. Iniţial este ca o pojghiţă subţire, ca o folie de plastic. Trebuie lăsată să se îngroaşe, nu o tulburaţi. Cu cât o lăsaţi mai mult, cu atât se va îngroşa.

Alteori ciuperca „mamă” se desfoieşte şi un „pui” se dezlipeşte de pe suprafaţa ei, la început ca o peliculă fină, care se va îngroşa cu timpul. Kombucha necesita ceva timp să se multiplice. Daţi-i noii culturi de la suprafaţa lichidului 3 - 5 săptămâni să crească.

Ciuperca ia forma vasului în care creşte (daca vasul e pătrat, ciuperca va fi şi ea… pătrată!)

Cultura Kombucha creşte şi acoperă suprafaţa ceaiului în întregime. În timp ce creste, cultura se îngroaşă şi se întăreşte considerabil. Cultura matură este compusa din straturi suprapuse, uşor separabile (ca foile de varză). Straturile pot fi desprinse unul de altul şi pot fi folosite fiecare separat pentru a produce o nouă doză de băutură Kombucha.

Pe măsură ce timpul trece, ciuperca va „îmbătrâni” şi va căpăta o culoare maronie închisă. Când devine prea închisă la culoare, înlocuiţi-o cu altă ciupercă nouă, proaspătă (adică un „pui”).

COMANDA AICI KOMBUCHA CIUPERCA ORIUNDE IN ROMANIA 0723506927 - 0747176811 - 0765437394   în stare activă

CIUPERCA KOMBUCHA DE VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA - 0765437394 - 0747176811 - 0721339995 - MIHAI - mihaiamedeo@yahoo.com ---  ------------------------------------------------------------------------PRETURI VANZARE ORIUNDE IN ROMANIA --- ciuperca mica 1 buc = 30 lei --------------- ciuperca mijlocie 1 buc = 50 lei ------------------ ciuperca mare 1 buc = 100 lei -------------- CULTURA CIUPERCA mare 200 lei ------------------ Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 25 - 35 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA

Pret:       50 RON / BUCATA  -----  100 RON / BUCATA  --------- 200 RON ciuperca mare -------------300 RON / BUCATA cultura MAMA mai GROASA/  -------------------------   Plata la predare sau cand primiti coletul la posta + taxa postala incepand de la 7 - 15 lei - depinde de distanta unde doriti sa primiti coletul LA POSTA ---------------------- IN BUCURESTI PREDARE PERSONALA

.

Mai multe produse pe SITE Web: https://sites.google.com/site/kombuchaceai/--------- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/-------- https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/---------- https://sites.google.com/site/kombuchakefirceai/-------- https://sites.google.com/site/kombuchaciuperca/