Šola Zlatka Kaučiča je začela delovati pred enajstimi leti pri Zvezi kulturnih društev Nova Gorica, sedaj pa deluje pod društvom Zvočni Izviri. Program šole katerega je zasnoval idejni vodja Zlatko Kaučič je prilagojen posebaj za svoje učence, v koncept izobraževanje pa vključuje tudi druge slovenske in tuje  znane glasbenike kateri s pomočjo svojega znanja, delijo znanje na mlajše generacije. Šola uresničuje posebne cilje, prioriteto pa ima sodobna glasbena produkcija ter svobodno ustvarjanje zunaj klišejev. Pri učencih uveljalvja spontanost, kreativnažujejo in čistost in čistost glasbe, glasbeno publiko pa navdihuje za nove, pri nas na slovenskem še neuveljavljene pristope.
    Pod vodstvom Zlatka Kaučiča se izobražujejo in igrajo v kombo zasedbi mladi bobnarji, tolkalisti, basisti, kitaristi, klaviaturisti in pihalci. Intenzivni program združuje igranje avtorske glasbe, osvajanje koncepta harmonije, tehniko, improvizacijo ter skupinsko delo v kar dveh zasvedbah, Kombo A in Kombo B. Če bi glasbo katero izvaja Kombo opredelili, bi jo lahko umestili na področje jazza in etna.

    Glasba katera nastaja v Kombo zasedbah je kreativna in avtorksa, katera se naslaja k ustvarjalni multidisciplinarnosti, zmožnosti obvladovanja vseh glasbenih jezikov ter povezovanja z drugimi zvrstmi umetnostmi.