Valot mökille helposti

TOTEUTA VALAISTUS AURINKOPANEELILLA  ILMAN AKKUJA

Sundaya Ulitium järjestelmä on ennennäkemättömän yksinkertainen tapa toteuttaa sähkövalot sinne, missä verkkovirtaa ei ole saatavana. Aurinkopaneeli lataa suoraan valaisimeen kätkettyä litium akkua - enää ei ole tarvetta erillisille akuille! Yksinkertaisuudestaan johtuen Ulitium soveltuu kesämökeille, rantasaunoihin, varastoihin ja vaikka ulkohuusiin - kaikkialle missä on ennen ollut turhan hämärää.

Pakettiin sisältyy kaksi valaisinta, aurinkopaneeli ja tarvittavat kaapelit. Valaisimet on toteutettu erikoiskirkkailla LED:llä, jolloin virrankulutus on hyvin pientä. Valaisin on kuitenkin erittäin kirkas, sen teho vastaa vähintään 40W hehkulamppua (240 lumen). Valaisimet on saatavana mustana tai valkoisena.

Valaisimen akku latautuu 6 tunnin auringonpaisteella täyteen. Täydella latauksella valaisin palaa 8 tuntia täydellä kirkkaudella tai 60 tuntia pienimmällä kirkkaudella. Valaisimessa kolme kirkkausasentoa: 100/50/10 %. Sisäinen litium akku on pitkäikäinen. Sen varauskyky on 15.000 tunnin käytön jälkeen vielä 80% alkuperäisestä tehosta.

Järjestelmää voi vapaasti laajentaa hankkimalla useampia yksiköitä ja liittämällä ne yhteen. Sundayan valaisinvalikoima laajenee seinävalaisimilla.
 
Hinnasto:
Ulitium 200                 160 eur
Seinäkiinnike                19 eur
AC/DC adapteri            29 eur

Asuntomessujen ajan toimitus postilla ilmaiseksi.