Knutsvikmyra Offroad

 Siste oppdatering: 22.05.09

Linker til sponsorer:

Dyreklinikken Tvedestrand

 SAFEMAR AS safety training senter

 

 Norsk Offroad Teknikk

 

 

Foto album, og oss i teamet.

Frode Abusland 

Tore J. Frigstad 

Sonja Frigstad 

 

Intro 

Modifisert Prosjekt 

Van Prosjekt! 

ARB montering 

Fotoalbum 

Resultater 2006 

Resultater 2007

Resultater 2008

Hva skjer i 2007?

Kjøp og Salg 


Hva er nytt/ Hva skjer...

Siste Nytt!

06.05.09

Vi er nå igang med sesongen. Da det ikke stiller noen andre biler til start i Orginal iår, så stiller Sonja heller i Standard klassen. Ho stiller for første gang i Standard med riktig bil for klassen til helga i SC 1. Brokeland blir nok en gang plassen for debut i ny klasse.  Hvordan det blir utover sesongen vet vi ikke, men vi får se. 

Det er også kjøpt inn en ny bil til teamet. Når og hvor vi starter med den vil tida vise. Det er endel arbeid på den men håper å få stilt til start denne sesongen. Kommer noen bilder under her, og en egen tråd så det går ann å følge med på hva som skjer med den. 

 

 

Dette var bildene som ble tatt den dagen den nye bilen kom med hjem. Gleder meg veldig til å begynne på dette prosjektet. Men er mye som må gjøres. Begynner på ny tråd her inne. Legger ut en link litt seinere.

 

 

18.03.09

Stille periode...

Vi er nå inne i den stille perioden, mange holder på i garasjene, og om de ikke er kommet igang så begynner det å haste. 

Tom Erik og bilen er straks klare til start. Mange modifikasjoner før sesongen. Vet det har kommet ny motor i den bilen, servo har den også fått. Gutten fikk gave kort hos Norsk Offroad teknikk til jul, så lurer på om det ikke er sperrer på gang også.. Jeg har fått tilbake noe dekk, så spørs om det ikke sitter sprett nye gummivalser på bilen også.  Med tankte på hva den gutten gjorde i fjor med bilen sin, så tror jeg vi alle skal se opp for han i år. HAN MENER ALVOR.. hehe.

Når det gjelder teamets 2 andre biler.. så blir det vel mere panikk skruing når det nærmer seg sesong start. Jeg er fortsatt på sjøen, og har enda mange dager igjen til jeg kommer hjem. Planene for min blues mobil er, oppgradering av motor, enten rep av gammel, eller slippe en volvo nedi og hoppe på den :-)  Det skal monteres ARB bak, og nye fjører framme.  Ny dekor er vel også på gang, men vi beholder Blues Brothers tema enda en stund framover.  


Teamet stiller nok i standard klassen i år også, men deltakelsen blir vel nokså sporadisk i orginal dette året. Vi hadde en fantastisk sesong i fjor, men tror ikke vi klarer å få med alle bilene rundt i år. Jeg er desverre ute på de fleste rundene dette året, men skal prøve å få med det som går i nærområdet iallefall.


 

08.01.09

 

Vil gjerne begynne det nye året med å ønske dere alle et godt nytt år.

Det blir et spennende år for oss i teamet. Etter en forykende sesong ifjor, med flere pall plasser i Sørlandscuppen på flere av førerene våre, så må vi regne med tøffere konkuranse iår. Vi har i utgangspunktet 3 biler i teamet, hvor mange som kommer til å kjøre iår, gjenstår å se.  Har stor tro på at vi får se mere til Henriette, også bak rattet på bilen til Tom Erik. :-) 


Jeg har tenkt til å prøve å kjøre det som er av NCog SC når jeg er hjemme, men vi får jo se. Hvor mye Sonja kjører denne sesongen er vel enda ikke avgjort, men blir det noen løp i sand, tror jeg ikke ho klarer å holde seg borte hehe.

02.11.08:

Nå er årets siste happening i biltrail over. Gjerstad sladden 2008. Teamet gjorde det bra på dette løpet. Vi hadde deltagere i Orginal og Standard. Ekstra kjøring i Standard og  Modifisert, dette med Orginal, og Standard bil. 

Resultat messig ble det også her en kjempe suksess. Sonja tok nok en første plass i Orginal, med Frode tett etter på 2 plass. I standard så slo Henriette virklig til i sitt debut løp, og vant etter en spennende omkjøring med meg, og Erik. Vi satset begge to så hardt at bilene gikk på taket, mens Henriette bevarte roen og kom seg igjennom uten å velte. Dermed seier i Standard. Erik kom på 2 plass, og jeg på en 3 plass. Kjempe fornøyde reiste vi på banketten etter sladden, hvor det var stor premieutdeling etter middag. 

Da vi denne helgen hadde glemt kamera, så har vi ingen bilder fra kjøringa, men får vise til www.pirate4x4.no sine sider, og håpe at andre legger ut sine bilder der.

 Vi må igjen få takken våre sponsorer for i år Dyreklinikken Tvedestrand, og Norsk Offroadteknikk. Vi oppfordrer dere til å sjekke hjemmesidene deres. Link ligger på venstre side av denne sida. 

Endelig fått lagt ut noen bilder fra Egersund. Tok litt tid, men her er de:

Egersund SC 5

14.10.08

En litt forsinket rapport fra Egersund. Dette var en helg som tok godt på på dele lageret vårt. Sonja tok et rund kast med orginal bilen på lørdagen. Jeg klarte å legge standard bilen på siden i andre seksjonen. Min Co-driver for dagen, Anders, fikk sin første tur på siden i andre seksjon. en litt frisk start, men det tok ikke motet fra den karen, han fortsatte resten av dagen, og er nok klar for flere løp. 

Jeg klarte å ta flere stikk aksler denne dagen enn jeg noen gang har gjort, tøffe løyper.  men vi klarte å få bilene klare til sørlandscup på søndagen. Resultatene for siste norgescup runden ble en 6 plass (siste) i klassen, og en 2 plass for Sonja i Orginal.

Søndagen var det tid for Sørlandscup, og full satsing fra Team Bb. Som bildene som kommer snart viser, så ble det en del knall og fall. orginal bilen kom nokså hel igjennom dagen, mens Standard bilen tok også denne dagen en tur på siden, og en helt rundt. Dette tok nok en stikke, og tømte lageret for denne helga.  Men vi endte opp på 2 plass i Orginal, som førte til en 2 plass i cuppen totalt, I standard klassen kom vi på 3 plass denne dagen, som også førte til en 3 plass totalt tror vi.. vi får se. Gleder oss til årets siste løp.  Gjerstad sladden...........

23.09.08

Da har det igjen kommet litt oppdateringer her. Resultater for 2008 har kommet inn.   Sonja og Tom Erik har kjørt SC 3, og Klubbmesterskap, og gjort det veldig bra der. Sonja ble klubbmester i Orginal klasse, og Tom Erik kom på en god 3 plass i Standard. Vi skal til Egersund til helga, og kjøre finaler i Norgescup, og Sørlandscup. Sonja har en god sjanse til å vinne Sørlandscuppeni Orginal, og jeg og Tom Erik skal sloss om gode plasseringer  i Standard. Men mest av alt skal vi ut å kjøre å ha det gøy.

30.08.08

Nå er det desverre lenge siden det har stått noe nytt her. Men har nå ganske mye å fortelle.  Vi stilte med 2 førere i SC 2 og SC3. Det ble en første plass og en andre plass i Orginal den helga, og en andre og sjette plass i Standard. Totalt så leder Sonja Sørlandscuppen etter 3 runder, men jeg ligger på delt 2 plass sammen med Kristine Paulsen.

Neste runde i Sørlandscuppen går på Brokelandsheia, Der stiller vi igjen med 2 biler, men denne gang med en ny bil. Vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har fått enda et nytt medlem i Knutsvikmyra Offroad Team. Han skal debutere i egen bil i SC 4, han har kjørt løp tidligere i år, men i lånt bil. Han ligger godt ann sammenlagt, og vi gleder oss til å støtte han videre i sesongene som kommer.

Vi legger ut bilder av hvordan det går med forberedelsene/ bygginga av denne bilen. trykk på linke under.

Tom Erik's Bluesmobile

Her et bilde uten suit.. får se om ikke vi kan få lagt inn et i Team uniformen snart..


25.05.08

Da har jeg endelig fått anledning til å oppdatere litt her igjen. Jeg har lagt ut noen bilder fra NC 1 og SC 1. Knutsvikmyra Offroad gjorde en god innsats her. Lørdagen Endte med Seier til Frode i Orginal, (gratulerer) , og en 6 plass til meg (Tore) i Standard. Skjalg stakk av med seieren i denne klassen.

På Søndagen var det klart for første runde i SC. Her stilte vi med 3 førere, og Sonja kjørte for første gang i trail løypene. Det endte med seier i Orginal klasse, samt "Best in Show" fra pirate4x4.no, mens Frode tok en fin 3 plass. Jeg kom på 2 plass etter "Prinsess Paulsen" som kjørte knall bra.

Alt i alt en kjempe helg, og vi fikk testet bilene som funker relativt bra. Orginal bilen fikk en alvorlig samling bulker denne helga, men de skal vi nok ha fått gjort litt med til neste gang vi stiller. Standard bilen trenger noen nye ventiltetninger, samt en ny eksos, og topp pakning. Nye dekk trengs også.. så om noen har lyst til å sponse oss med slik, så ta gjerne kontakt :-)


Endel bilder ligger på Picasa Web album.. Se linker under her:

Forberedelser til 1 runde 2008

ForberedelserTil1Runde2008

Sørlandscup Runde1 2008

20.04.08

Det var frikjøring på brokelandsheia idag. Var borte med bluesmobilen en tur. Vi var mange som hadde funnet turen ut i det fine været. Bilder fra turen kommer når vi får strøm på kameraet igjen hehe.

Har også begynt å legge ut litt bilder fra montering av ARB på standard bilen. Dere må gjerne ta en titt og komme med kommentarer. ARB montering

09.03.08

Da har vi vært en tur på Rødsåsen idag, var frikjøring og dugnad. Ble vel mest kjøring. Her ligger noen bilder fra idag. Rødsåsen 09.03.08

08.03.08

Enda en ny side er nå lagt til her. Et nytt prosjekt.. The second BluesMobile Vi har skaffet oss en bil til, og denne må selvfølgelig modifiseres litt slik at den passer til oss. Nye farger er et must. Flere ting på gang, men venter med å fortelle mere, følg heller med på sidene våre.

27.02.08

Et par nye bilder er lagt ut. Det begynner å nærme seg klart for danmarkstur :-P Nå blir det snart tid til klargjøring av Trailbiler også, Nye regler i år gjør at vi må få laget en plate over tankene i bilene for å hindre sprut mot fører. Dette må jo være klart før klubbmesterskapet i April.

Må si mange takk til Frode, og Bjørn som har hjulpet meg mye med opppussing av trekkvogna mi.. Hadde ikke klart å bli ferdig i tide uten dem. Så mange takk!!!!!!!!

25.02.08

Litt flere bilder av Dodgen er lakt ut. Den begynner å krype sammen, men det tar tid. Fikk lagt Body på den igår, ble ikke så fint som jeg håpet på, men er jo en arbeidsbil.

17.02.08

Har lagt til noen bilder av Dodgen i garasjen, skal snart lakkes. Må være klar for Beachtur 2008.

Ny trail bil er også kjøpt inn, planen er å starte i Standard med denne. Er tidligere kjørt av Grethe Nordmo, men har nå blitt en del av Team BB. Har mange planer for denne bilen, men kommer litt av gangen.

ARB sperre og kompressor er kjøpt inn fra Norsk Offroad Teknikk som i år kommer til å ha merker på bilene våre. Ta en tur innom å sjekk hjemmesida, mye snadder for offroadere der. Har også felger for 8 boltere. :-D

Volvo motor er også handlet inn men den kommer nok ikke på plass før sesongen iallefall.

14.01.08

Har lagt til en side kalt Van Prosjekt Her kan dere følge hva som skjer med en av trekkvognene våre.

05.11.07

Her ligger noen bilder fra Gjerstad sladden 2007..

Gjerstad Sladden 2007

21.10.07

Jeg har idag fått vite at Team SOT har fått opp hjemmesida si. Er kansje bare meg som er treg, men her er iallefall linken: http://www.skuggevik.net/biltrial.htm Må bare sjekkes ut. Kjempe bra side jeg tror det kommer masse gøy på etterhvert. Regner med at Mtorg er WEB ansvarlig , og da må det vel bare bli bra hehe lykke til, og Gratulere med ny side.

29.09.07

Vi har nå vært så heldige å få en liten presentasjon av oss fra Mtorg..Team BB Denne skal ho ha mange takk for. Et imponerende stykke arbeid syns vi. Vil dere se mere fra denne fantastisk flinke damen, sjekk ut linken på høyre side : www.skuggevik.net En flott side værdt en titt. ligger mange flotte bilder i albumet det. Igjen, Mange takk til Monica.

15.09.07

Da var vi ferdige med nordic trail 2007, tror det ble en 2 plass på oss iår. Er riktig så fornøyde vi. Noen Bilder finner dere nok på www.skuggeveik.net, eller se i albumet vårr her. Bildene som ligge ute på vår hjemme side fra Nordic Trail er tatt av Monica Torgersen, og er lagt ut her med tillatelse fra henne. Videre bruk og nedlasting er ikke lov uten tillatelse :-P

14.09.07

Da skal bilen være klar for Nordic Trail. Ønsk oss lykke til


13.09.07

Nye bilder er lagt til i linken under. Vi nærmer oss en kjørbar bil......

10.09.07

Da har vi fått lagt til en side til. Modifiseringer Her kan man følge hva som skjer i garasjen denne siste uka fram mot Nordic Trail på Brokelandsheia.Besøkende idag:

 

Linker til andre kule sider:

Arendal Offroad Klubb

Pirate4x4 Skandinavia

Offroad forum

Tommyolsen.no 

www.skuggevik.net 

Svein Stiansen

Team SOT 

Klubbmesterskap AOK 2008 

Tilslutt, hvordan du kan få tak i oss:

Kontakt oss

Vår Gjestebok