WELKOM


HARTELIJK DANK AAN ALLE MEDEWERKERS TIJDENS
DE 2 MAAKDAGEN OP 7 EN 8 SEPTEMBER !   
 


   Bijzondere dekentjes voor bijzondere kindjes 


KnuffelQuiltjes zijn lappendekentjes gemaakt voor kinderen en jongeren die om een of andere reden een extra knuffel verdienen. Met deze dekentjes kunnen de kindjes een speciale band creëren, een houvast, geborgenheid. Het zijn dekentjes waaronder je kan spelen, kruipen, schuilen, slapen en dromen, eventjes je zorgen en verdriet vergeten.Het project KnuffelQuiltjes is gestart uit de gedrevenheid van enkele dames die patchwork als hobby hebben. Ons enthousiasme, creativiteit, naarstigheid en vrijgekomen tijd willen we graag ten dienste stellen van kinderen die wat extra warmte en geborgenheid best kunnen gebruiken. Gelukkig kunnen we rekenen op de hulp en steun van veel vrijwilligers en sponsors die het ons mogelijk maken zoveel kinderen blij te maken. Regelmatig komen we in kleinere of grotere groepen samen om onze ideeën uit te werken of om samen aan KnuffelQuiltjes te werken.
 
Kinderen uit instellingen of organisaties zoals de Korbeel in Kortrijk,  Villa Rozerood in De Panne,  Make-A-Wish-België-Vlaanderen, zorgcentrum Maria Ter Engelen in Klerken 
Zeepreventorium in De Haan, Project BiJeVa in Lede, Dominiek Savio Instituut in Gits,   Love in Action vzw te Wervik , Rouwkamp "Saying Goodbye" in Bissegem, Koninklijk Werk IBIS in Bredene, CIG Huis ter Leye in Kortrijk. De Torretjes in Torhout, Huize Ten Dries in Sint-Denijs, CKG Don Bosco in Kortrijk, vzw Cri du Chat te Wevelgem, enz......
en veel andere zijn reeds de gelukkige eigenaar van een KnQ. Ook krijgen we meer en meer individuële aanvragen. De blije en dankbare reacties die we soms krijgen getuigen dat niet alleen de kinderen maar ook de ouders blij en verrast zijn met de ontvangen KnuffelQuilt.

We proberen zo snel mogelijk iedereen te antwoorden en veel kindjes te verrassen! Afhankelijk van onze voorraad en aanvragen wordt voorrang gegeven aan kinderen die een chronische of levensbedreigende ziekte, een trauma of een beperking hebben. Met dank voor uw begrip.

Deze dekentjes worden gratis aangeboden en mogen onder geen enkele voorwaarde verkocht worden.

Het doet ons plezier en u helpt ons als u de verzendkosten terug betaalt : IBAN BE27 0835 0706 4873 op naam van de KnuffelQuiltjes.  Extra giften worden gebruikt voor aankoop fleece.

We danken hierbij allen die dit project een warm hart toedragen en ons hierbij steunen.

U kan ons contacteren via

LQoL-KnQ@outlook.com

treesl@decaluwe.eu
  056 / 35 66 03     0478 96 62 51
diana.delaere@telenet.be    0475 / 26 27 84

                                                         
                                                                                          
                                            
s