Főoldal


AKCIÓ!!!Knoll Gyula repülőezredes eddig megjelent könyvei akciós áron megrendelhető a 06/30 942 35 76 telefonszánom, valamint a knollgy4@gmail.com e-mail címen.

Sok szeretettel köszöntök minden Kedves Látogatót!

„Emberek vagyunk, a föld az ég fiai. Lelkünk a szárny, mely az ég felé viszen.” /Vörösmarthy/

 Nagy öröm számomra, hogy megoszthatom Önökkel, a Teremtőm által eddig megélt 85 évemet. Az élet annyi, amennyit megismerünk belőle, így aztán az én eddigi életem is a tanulásból és harcból állt össze. Ezért aztán sokszor, a cselekedeteim előtt, megküzdök még magammal is. Elmondhatom, hogy amit megéltem eddigi életemben az egy csodálatos emberi, és egy rendkívüli szerencsés repülőélet volt. Kevés embernek adatik meg az, hogy ne csak a földön, hanem álmainak teljesüléseként repülőgéppel felszállva repüljön és csodálja az eget, mint a madár. Később meg már fiatalon repülhessen sugárhajtású gépen, majd az elsők között a hangsebességgel hazánk egén, mint a típus parancsnoka. Örömömre szolgált, hogy elsőként mutathattam be a repülést, a hangrobbanással a kormány tagjainak és a tábornoki karnak.

Az emberi élet forgatókönyve nem egyforma, számomra mégis több volt benne az öröm, mint a bánat. Holott legalább tízszer voltam repülés közben a halál markában.


Aztán meg, számomra ma is egy meglepő rejtély, hogy kétszer is meglátogattak az űrlények a levegőben. 

Egyszer éjjel leptek meg, majd rá egy évre nappal is. Pályafutásom során sokat ütköztem, a nem repülő hatalmaskodó feletteseimmel, ezért kellet korán megválnom a hivatásomtól, és az életemnél is jobban imádott repüléstől.

Repülős évek

Ezek után az sem véletlen, hogy szívinfarktust kaptam, és szívműtétet is végrehajtottak rajtam. Az életem során megtapasztaltam, ha a Teremtőm velem van, és ott van a tudatalattimban, akkor a legkritikusabb pillanatban is megtalálom a legjobb megoldást. Akkor biztos lehetek abban, hogy az életemet lelki egyensúlyban és szeretettben élem meg. Mert így lesz nyugodt értelmes életem, és emberi küldetésem ezen a Földön. Ezért vallom, ha már embernek születtünk, maradjunk meg annak, amíg élünk. 


Előadásom Gyomán Viszkok András barátommal  - köszönöm a meghívást Gál Imrének. :)Képek az előadásról:


Előadásom Fonyódon - köszönöm a meghívást! :)


Képek az előadásról:


Előadás Gyomán


A Galaktika Baráti Kör meghívására 2016. 05. 28-án Viszkok András barátommal előadást tartunk Gyomán az UFO-kutatás legújabb eredményeiről.


Kitüntetés

Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatta előadásomat 2016. április 02-án az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban. Örülök, hogy ismét telt ház (közel 300 ember) előtt hívhattam fel a figyelmet korunk egyik legfontosabb problémájára.
Megtisztelő számomra, hogy UFO-kutatásaim eredményeképpen 2016-ban én kaphattam meg a szakma legnívósabb elismerését, a Pax Galakticana Im Memoriam Colman von Keviczky Díjat.
Köszönöm!

Köszönöm a fotókat Pusztay Sándornak, és Miskolci Lászlónak.


Globális Világ Exopolitikai Konferencia - 2016. 04. 02.
2016. április 02-án az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban  a "Luciferi hüllők leszármazottai EU nélkül akarnak világhatalmat, világhadsereggel" címmel tartok előadást, amelyre mindenkit szeretettel várok!20 éves az Univerzum Klub - jubileumi konferencia - 2015. június 27.

Az egri klub meghívásának eleget téve 2015. június 27-én 13.15-től "Kétszer találkoztam UFO-kkal a levegőben" címmel tartok előadást Bartakovics Béla Közösségi Házban.
Exopolitika konferencia - 2015. március 7.

2015. március 7-én az Újpesti Gyermek -és Ifjúsági Házban az Exopolitika UFO-konferencián tartottam egy előadást a hüllők és az emberek kapcsolatáról. Köszönöm a meghívást és a kitüntető figyelmet a közönség részéről!
Képek az előadásomról


Telt házas előadás Budapesten - 2014. november 8.

2014. november 8-án az Újpesti Gyermek -és Ifjúsági Házban megtartott Exopolitika UFO-konferencián közel 400 néző előtt tartottam előadást. Köszönöm a közönség megtisztelő figyelmét! 

Események, előadások

Mindenkit szeretettel várok 2015. március 7-én az Újpesti Gyermek -és Ifjúsági Házba, ahol a hüllők és az emberek kapcsolatáról tartok előadást az Exopolitika konferencián.Magyar UFO Projekt - szórólap

2014. november 7-én egy nagyszerű kezdeményezés részese lehettem: megalakult egy (baráti) társaság, amely a Magyar UFO Projekt (MUP) munkanevet viseli. Céljai között a tényszerű tájékoztatás (az internet felhasználásával), a magyar UFO-kutatás presztízsének és értékeinek megóvása, valamint a téma tudományos alapjainak lefektetése szerepel. Tagjai: Knoll Gyula repülőezredes, Prusinszki István és Miskolci László újságírók (Ufómagazin), Viszkok András tanár, Pax Galakticana Díjas kutató.Legfrissebb információk

 • Archív fotók a tököli lezuhanásomról "Knoll Gyula pilóta a gépben, fejjel lefelé, eszméletlen állapotban, vissza a halálból". Archív felvételek a tököli lezuhanásomról.
  Létrehozta: Gyula repülőezredes Knoll, 2014. nov. 25. 4:08
 • Telt házas előadás Budapesten 2014. november 8-án az Újpesti Gyermek -és Ifjúsági Házban megtartott Exopolitika UFO-konferencián mintegy 400 néző előtt tartottam előadást. Köszönöm a közönség megtisztelő figyelmét! 
  Létrehozta: Gyula repülőezredes Knoll, 2014. nov. 8. 12:32
 • Magyar UFO Projekt (MUP) 2014. november 7-én egy nagyszerű kezdeményezés részese lehettem: megalakult a Magyar UFO Projekt, melynek célja a magyar UFO-kutatás presztízsének helyreállítása, és a téma tudományos alapjainak lefektetése lesz. Tagjai ...
  Létrehozta: Gyula repülőezredes Knoll, 2014. nov. 7. 3:39
 • Exopolitika - Knoll Gyula előadás 2014. november 8-án Kedves Látogatóim! 2014. 11. 08-án az Újpesti Gyermek -és Ifjúsági Házban "Exopolitika" címmel nagyszabású UFO-konferencia kerül megrendezésre, amelyre -mint előadó- én is meghívást kaptam Pusztay Sándortól, a 25 ...
  Létrehozta: Gyula repülőezredes Knoll, 2014. nov. 6. 1:14
 • Elindult a honlap! Örömmel jelentjük, hogy a mai napon elindult Knoll Gyula repülőezredes hivatalos honlapja! :) A jövőben heti rendszerességgel frissítjük az oldalakat, ahol hasznos információkat találhatnak nemcsak Gyula bácsi katonai és UFO-kutató ...
  Létrehozta: Gyula repülőezredes Knoll, 2014. márc. 7. 7:06
1 - 5 bejegyzés látható (összesen 5 van). További elemek »

Comments