"Klussen voor Arie"

Reparatie, Onderhoud en Herstelwerk denk aan dingen zoals: Een kapotte maaibak van je zitmaaier of grasmaaier. Ook voor laswerk aan dikke metalen zoals: plaatwerk enzovoort van 0,5 cm tot 3,0 cm maar ook voor dunnere metalen zoals: de kruiwagenframe het frame van een grote skelter, sierhekken enz.enz. stuk gelopen wielen van kruiwagen tot grote trapskelters. 

Houtbouw: Vlonderterrassen; deze kunnen worden gerealiseerd in FSC hardhout, kunststof of gewolmaniseerd hout ook wel geïmpregneerd hout genoemd Aanlegsteigers;azobé kenmerkt zich door diens zware gewicht, excellente sterkte klasse (D70), slijtagevastheid en optimale duurzaamheid. Azobé hout is dan ook uitstekend geschikt voor het bouwen in of boven het water. Beschoeiingen een beschoeiing moet sterk zijn men onderschat de kracht en de druk van de grond die tegen de beschoeiing aan drukt. Daarom wordt met het bouwen al rekening gehouden met het plaatsen van zo genoemde trekstangen. deze trekstangen hebben aan beide kanten een draadeind om de beschoeiing rechtop te kunnen zetten en daar te houden. 


Grondwerken: structuur aan brengen in de tuin. het uit graven van de bouwput. uitgraven van de oprit het aanvullen van de oprit.(met vulzand of meng-granulaat) aanleggen van drainage. aanleg van afwatering systemen door middel van putten,kolken of goten.

 

Machinist en grondwerker; als er ingeval van ziekte, een vrije dag, vakantie of door een grote klus toch een machinist of grondwerker nodig is op een graafmachine, dan ben ik daarvoor ook inzetbaar. Dit geld ook voor een grondwerker als dat nodig is (dit houdt in grondwerkzaamheden zonder materieel).

CV installatie`s maar ook voor het plaatsen en aansluiten en onderhoud van Remeha Avanta en alle Intergas combi compact cv-ketels kunt u ook bij mij terecht