Voor-elkaar-markt op 15 januari 2014 in dorpshuis

Geplaatst 3 jan. 2014 06:54 door nieuws kloosterhaar
In Kloosterhaar zitten op dit moment maar liefst 80 mensen zonder werk. Ze hebben veel in hun mars, solliciteren zich vaak een ongeluk, maar zonder succes. Wie het niet zelf meemaakt kan zich nauwelijks voorstellen hoe frustrerend dit is - gedwongen thuis zitten terwijl je zoveel te bieden hebt.

De werkgroep Arbeidspoule van Kloosterhaar – Voor elkaar! wil daar wat aan doen. Behoort u tot degenen die tussen twee banen in zitten dan roepen wij u op om uw kennis en ervaring in te zetten voor de dorpsgemeenschap en te delen met anderen. Navraag bij alle verenigingen en organisaties in het dorp heeft een flink aantal projecten en werkzaamheden opgeleverd die nog op uitvoering liggen te wachten. Deze worden op 15 januari 2014 gepresenteerd op de voor-elkaar-markt; een soort vacaturemarkt waarbij u zelf kunnen kiezen of en waaraan u wilt meedoen. Deze markt begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom!

Behoud van uitkering

Door mee te doen kunnen blijft u actief, kunt u uw energie en talenten kwijt en houdt u uw sociale contacten. Bovendien geeft het voldoening om samen met anderen zinvol werk te doen voor de gemeenschap waar je zelf ook deel van uitmaakt.
Als tegenprestatie onderhoudt de werkgroep Arbeidspoule contacten met UWV en gemeente om ervoor te zorgen dat uitkeringen geen gevaar lopen, biedt ze hulp bij sollicitaties en houdt ze de vinger aan de pols bij ondernemers over de invulling van eventuele vacatures.

Download voor nadere informatie de folder
Ċ
nieuws kloosterhaar,
3 jan. 2014 06:54
Comments