Dorpshuis 't Haarschut

  
 


Dorpshuis  't Haarschut is hét ontmoetingspunt van Kloosterhaar. Tal van verenigingen hebben hier hun thuisbasis en van hieruit worden allerlei dorpsactiviteiten georganiseerd. Verder biedt het dorpshuis onderdak aan de bibliotheek en aan  't Klushuus. De reguliere activiteiten in het dorpshuis vindt u in de dorpsagenda. Maar u kunt (een deel van) het dorpshuis ook afhuren voor uw eigen activiteiten.

Als u iets te organiseren heeft...
Wie iets te organiseren heeft vindt in dorpshuis 't Haarschut een prima locatie. Bruiloft, verjaardag, buurtfeest, reunie, vergadering, familiedag, bedrijfsfeest - voor elk evenement is het dorpshuis geschikt. U kunt bijvoorbeeld terecht in het knusse, bruine café waar het gezellig toeven is met gezelschappen tot zo'n dertig personen. Of in de kleine zaal, voor een vergadering of intiem feestje. Of in de grote zaal die met gemak plaats biedt aan 100 personen. De grote zaal heeft ook een toneel. Alle ruimten zijn uitgerust met een geluidsinstallatie en een projectiescherm. Een beamer is beschikbaar, evenals een wifi internetverbinding. Aktiviteiten van of door het Dorpshuis melden via info@dorpshuiskloosterhaar.nl

Buffetten
Voor de verzorging van de inwendige mens hebt u de keuze uit verschillende soorten buffetten. Bijvoorbeeld een warm en koud buffet, een hapjesbuffet, een stamppotbuffet, een chinees buffet en een ijsbuffet. De buffetten zijn tevens te boeken met een drankarrangement.

Thema-avonden
Dorpshuis 't Haarschut biedt verschillende themafeesten aan, zoals een middeleeuwse avond, een oud-Hollandse avond, een moordspel, knapzakkentocht of spooktocht. Ook voor een autopuzzeltocht, toneelavond of een ouderwets gezellige bingo-avond kunt u in 't Haarschut terecht.

Adres en nadere informatie

Dorpshuis 't Haarschut

Adres
Dorpsstraat 17
7694 BN Kloosterhaar
telefoon 0523-241273
Comments