Nieuwsarchief‎ > ‎

Kom en zing mee in GospelExplosion

Geplaatst 11 sep. 2013 01:41 door Gerdi Rijkaart   [ 1 jul. 2014 01:57 bijgewerkt ]

GospelExplosion is een projectkoor waarbij je in drie workshops zo'n 15 black gospel nummers instudeert. In november gebeurt dat in Sibculo. Kom en doe mee! Koorervaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Op dinsdagavond 19 en donderdagavond 21 november vinden de workshops plaats in de Horst te Sibculo. Op zaterdag 23 november is er 's middags generale repetitie en na een gezamenlijke maaltijd volgt 's avonds een groot concert in De Horst!
De workshops worden gegeven door Edith Casteleyn. Edith geeft gospelworkshops aan mensen over de hele wereld en is zangcoach en dirigent van meerdere gospelkoren. Edith leert de deelnemers aan de GospelExplosion de fijne kneepjes van de Black American Gospel. Ze neemt steeds haar eigen professionele band en muziekinstallatie mee.

Kinderkoor
Uniek is dat Edith bereid is om dit ook met een kinderkoor te doen. In het kinderkoor is plaats voor 40 kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. Op de zaterdagavond zullen de kinderen het concert openen in de Horst. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de GospelExplosion door de opbrengst van de Alpe d'Huez actie van Stichting Kerkactief eerder dit jaar. Meedoen kost dus niets, maar het levert wel een een vast heel bijzondere ervaring op! Iets waar je de rest van je leven voordeel mee kunt doen.

Kijk voor meer informatie op http://www.kerkactief.nl/gospelexplosion1.html
Comments