Nieuwsarchief‎ > ‎

Kombifit in Kloosterhaar

Geplaatst 17 nov. 2013 04:37 door Gerdi Rijkaart   [ 1 jul. 2014 01:57 bijgewerkt ]
In het kader van de sportimpuls is korfbalvereniging UNI gestart met Kombifit lessen. Kombifit heeft niets met korfballen te maken, het is een nieuwe activiteit die aangeboden wordt om meer mensen bij onze vereniging te betrekken.

Kombifit is een laagdrempelige manier van bewegen waarbij we door middel van verschillende oefeningen en diverse spelvormen in actie komen. We richten ons zowel op kracht als op conditie. Leuk, gezond, gezellig en ieder op zijn eigen niveau. Hierbij is er aandacht voor het gehele lichaam.

De lessen worden gegeven door Hester Heres, fysiotherapeute io. Ik heb haar leren kennen bij De Haere in Bergentheim ze gaf Fysiofit lessen ze was meteen erg enthousiast toen ik haar vroeg om Kombifitlessen te gaan geven.
De lessen worden wekelijks gegeven op donderdagavond van 20:45-21:45 uur. We zijn gestart op donderdag 10 oktober en hebben al meer dan 15 enthousiaste deelnemers!

De contributie is 10 euro per maand.

Loop je al jaren met het voornemen om meer te gaan bewegen en weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan donderdagavond naar de gymzaal, lekker dichtbij en voor een lage prijs.

Wil je eerst meer informatie bel me dan gerust: Ellen Gast, telefoon 241733.

Comments