Nieuwsarchief‎ > ‎

Goed Verblijf van Robin Schepers wint

Geplaatst 23 apr. 2016 05:45 door Gerdi Rijkaart   [ 27 sep. 2016 02:03 bijgewerkt ]
Donderdag 21 april zijn in het Westergastheater in Amsterdam de beste en populairste reisorganisaties van Nederland bekendgemaakt tijdens de feestelijke Zoover Awards 2016. Goedverblijf.nl hotelarrangementen uit Westerhaar mocht de prijs voor beste hotelaanbieder in ontvangst nemen.

De Zoover awards zijn al jaren een belangrijke consumentenprijs voor zowel reisorganisaties als vakantiegangers. Meer dan 100.000 mensen hebben gedurende zes weken hun stem laten horen. Binnen 11 categorieën streden meer dan 150 reisorganisaties voor de titel beste (met hoogste waarderingscijfers) en populairste (met meeste stemmen) reisaanbieder. Nieuw dit jaar was de Zoover Award voor Meest Klantvriendelijke aanbieder.

Goedverblijf.nl werd in 2012 opgericht. Sinds mei 2015 is het bedrijf gehuisvest in Westerhaar. Via de website alsook telefonisch kunnen consumenten voordelige hotelarrangementen boeken bij 3- en 4-sterren hotels in Nederland, Duitsland & België. Er worden complete meerdaagse arrangementen aangeboden tegen aantrekkelijke condities.

“We zijn nu 4 jaar bezig en zijn bijzonder trots op deze prijs. Het is een waardering en erkenning voor alle medewerkers en het geeft aan dat we goed bezig zijn,” aldus Robin Schepers
Comments