Nieuwsarchief‎ > ‎

Goedverblijf.nl genomineerd voor Zoover Awards 2016

Geplaatst 25 feb. 2016 02:40 door Gerdi Rijkaart   [ 20 apr. 2016 02:37 bijgewerkt ]
Goedverblijf.nl hotelarrangementen uit Westerhaar (opgericht door onze dorpsgenoot Robin Schepers) is genomineerd voor de Zoover Awards 2016. Goedverblijf.nl dingt mee in categorie 'hotelaanbieder'.

De Zoover Awards zijn al jaren een belangrijke consumentenprijs voor zowel reisorganisaties als vakantiegangers. Door te stemmen en rapportcijfers toe te kennen aan organisaties in de reisbranche, bepaalt de consument wie er wint. Stemmen kan t/m 23 maart 2016.
Per categorie worden twee Awards uitgereikt: voor de populairste (de reisorganisatie die de meeste stemmen heeft gekregen) en de beste reisorganisatie (de reisorganisatie met de hoogste waarderingscijfers). Daarnaast is er één Award waar alle genomineerden voor strijden: de Award voor de meest klantvriendelijke reisorganisatie. Er zijn minimaal 200 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Goedverblijf.nl is sinds mei 2015 is gehuisvest in Westerhaar. Via de website alsook telefonisch kunnen consumenten voordelige hotelarrangementen boeken bij 3- en 4-sterren hotels in Nederland, Duitsland & België. Er worden complete meerdaagse arrangementen aangeboden tegen aantrekkelijke condities.

U kunt Goedverblijf.nl helpen om de felbegeerde prijs van ‘beste hotelaanbieder’ in de wacht te slepen. Door te stemmen via www.zooverawards.nl/goedverblijf maakt u kans op een vakantiepakket ter waarde van € 300,- samengesteld door Fonq.nl.

Op 21 april 2016 worden de Awards (23 in totaal) uitgereikt tijdens een groot feest in het Westergastheater in Amsterdam.
Comments