Bevezető


Illene azzal kezdenem, hogy ez az oldal ÉRTED jött létre, és segíteni szeretnék NEKED, de nem mondanék igazat.

Első sorban saját anyagi helyzetemen szeretnék változtatni, amihez társakra van szükségem, ezért készítettem a weblapot. Folyamatosan keresgélek a neten, különféle ajánlatok bukkannak elő ismerősök, barátok, ismeretlenek közvetítésével. Vannak fizetősök, ingyenesek, de legtöbbjük kulcsa, sikere a hálózatépítésben rejlik.
Megvallom, nem vagyok igazán jó alany a "szervezd be kapcsolataidat" jellegű gyarapodásban. Szeretem környezetemet békén hagyni, jobb szeretem, ha vidáman köszöntenek, mint amikor zavartan elkerülnek, nehogy valami újabb agitációt kelljen végighallgatniuk.

Ezért inkább célirányosan keresgélek olyan embereket, akik nyitottak jövedelmük kiegészítésének ilyenfajta megoldásaira. Segítünk egymásnak, így mindenki jól jár.

Itt olyan pénzkeresési lehetőségekről olvashatsz, amihez nem kell más, csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép, amit szabadidődben akár otthonról irányítasz.


-Nem kell eladnod semmit.
-Nem kell házalnod.
-Nem kell rábeszélned senkit semmire.
Javaslom, Te is készíts egy weboldalt, az dolgozik majd helyetted, Neked. Manapság ez már mindenki számára igen rövid időbefektetéssel elérhető.

Ha ajánlatom felkeltette érdeklődésedet, kérlek böngéssz a bal oldali menüből, és dönts belátásod szerint.

Tapasztalataimat itt olvashatod.


Comments