Planlegging av tur til London

Vi i syvende klasse har fått i oppgave å planlegge en klassetur som skal være en avslutning på grunnskolen. Det vil si at turen ikke blir gjennomført før i 10.klasse, men allerede nå skal vi planlegge hvor vi vil reise og hva vi vil gjøre og se i løpet av turen. Klassen har sammen kommet frem til et utvalg av byer vi kunne tenke oss å besøke. Vi delte så klassen i grupper, der hver gruppe fikk ansvar for å finne ut det vi trenger å vite om hver av byene. Vår gruppe fikk ansvar for London.
Vi laget et tankekart over hva vi kan gjøre og hvor vi kan bo mens vi er i London. 
Tankekartet laget vi i Mindomo, og det ble slik:
Videre har vi brukt Google Maps til å skaffe oss en oversikt over London, og hvor de ulike attraksjonene vi vil se er. Vi har også skaffet oss oversikt over hvor hotellene ligger og hvor sentrale de ulike hotellene er.
 
De blå markeringene viser noen av attraksjonene vi kunne tenke oss å se. Blant annet London Eye, St. Paul's Cahtedral, Big Ben m.m.
De rosa markeringene viser hvor det ligger aktuelle hoteller. Noen av hotellene mener vi kanskje ligger litt usentralt, men London har mye kollektiv trafikk,så vi vil ikke utelukke hotellene helt med tanke på at disse kan være en del billigere enn de hotellene som ligger "midt i smørøyet" av London.
Hotellene er hentet fra linken i tankekartet i Mindomo.
 
Da  noen av hotellene lå litt langt unna attraksjonene, bestemte vi oss for å sjekke ut hvordan kollektivtrafikken i London er. Dette fann vi lett ut ved hjelp av google Maps.
Her er et kart med oversikt over kollektivtrafikken i London:
 
I London er det altså ikke vanskelig å komme seg både hit og dit ved hjelp av buss, undergrunnsbaner og mer.
Det er også mange attraksjoner en kan besøke mens en er i London. Og dessuten mange teaterstykker man kan se, men disse er det litt vanskelig å planlegge tre år i forkant.Dette må vi tilfelle se mer på når det nærmer seg litt mer for avreise.
 
Gruppens logg: