Szolgáltatások
 
 


Főoldal

Termékek

Árlista

Elérhetőségek

 


 

1.             Egyedi szoftverek

Amennyiben vállalkozása olyan speciális területen működik, amelyen még nem áll rendelkezésre megfelelő nyilvántartó szoftver, örömmel állunk rendelkezésére, hogy közösen fejlesszük ki Önnek a testreszabott programot, amely vállalkozása minden igényét kielégíti.

 

2.             Tanácsadás gépbeszerzéshez

 Ha vállalkozása számára vagy otthonra új számítógépet szeretne vásárolni, de a számtalan bolti ajánlat közül nem tud választani, szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő konfigurációt, amely megfelel az Ön egyéni munka- és szórakozási szokásainak.

Természetesen a szükséges szoftverek beszerzésében és feltelepítésében is állunk rendelkezésére.

 

3.             Hálózatépítés

Szeretné, hogy az irodai számítógépek egységes rendszert alkossanak, és a cég adatai minden gépről elérhetőek legyenek? Keressen meg minket, és mi összeállítjuk a megfelelő számítógépes hálózatot, és beállítjuk a hozzáférési szinteket, hogy minden dolgozó csak a számára szükséges információkhoz férhessen hozzá.

 

4.             Levelező szerver

Cége egyre nagyobb e-mail forgalmat bonyolít ügyfeleivel, és az egyszerű levelező programok már nem bírják a terhelést, nem eléggé megbízhatóak. A megoldás egy levelező szerver beállítása, amelynek segítségével levelei mindenkor megérkeznek, az e-mail forgalom a lehető legbiztonságosabbá válik.


5.             Adat archiválás

Számítógépén egyre több anyagot tárol, és attól tart, hogy egy váratlan géphiba miatt adatai elveszhetnek? Forduljon hozzánk, és mi segítünk Önnek a megfelelő adatarchiválási módszer kiválasztásában, és egyszeri vagy rendszeres adatmentésben.

  

6.             Rendszerkarbantartás

Szeretné, ha egy hozzáértő rendszeresen figyelemmel kísérné cége számítógépes rendszerét, és teljes körűen segítene az ezzel kapcsolatos problémák megoldásában? Mi vállaljuk ezt a feladatot! Segítünk beszerezni az új számítógépeket, létrehozzuk és karbantartjuk a hálózatot, rendszeresen archiváljuk adatait.