kitokojungle


~ Gesticht àls Gesticht ter Voorkoming v/d Maatschappelijke Randdebiliteit ~

Home

Wie we ~kitokojungle~ zijn & wat we zijn, evenals waar we voor staan, dat zou u moeten te weten komen als u deze site wat uitspit, tenminste als u daar wat moeite voor doet, lees : interesse in hebt... We gaan u deze invulling dus niet geven.


Deze site is overigens niet meer dan iets extra's wat we u aanbieden naast ons bestaande blog, u vindt deze trouwens normaal gezien, probleemloos via de linker kolom.


...


HOE DEZE SITE WERKT ?!

 

Vrij simpel... Alles gaat open in een nieuw venster. Dit wil zeggen, elk item dat u aanklikt in de linker menubalk verschijnt in een nieuwe browserpagina. Sluit u dus vooral NIET deze pagina, want dan is er géén weg terug !!

 

Wij zijn zo wat genoodzaakt dit technisch op deze manier op te lossen, aangezien we niet de basis-HTML van deze site kunnen veranderen & aldus niet in de mogelijkheid zijn om de kolom van het artikel te verbreden. Iets wat volgens ons toch de leesbaarheid van onze site zou bewerkstelligen. Maar goed, het werd dus op deze manier opgelost... & het belangrijkste is, het werkt !