Dr Schulze's Kérdések és Válaszok:

Egy rövid ismertető az autó test működéséről


Kezdőlap  / Formula 2 / Formula 3 / SuperFood PLUSZ / GyIK és Válaszok

Dr. Schulze’s

INTESTINAL FORMULA #1

Egy rövid ismertető az autó test működéséről

 

Az emberi szervezet olyan, mint egy autó motorja. Üzemanyagot adunk neki (ételt), a test pedig működteti a szivattyút (szívet), a fedélzeti számítógépet (agyat), az elektromos rendszert (idegeket), az olajszűrőt (májat), valamint a kipufogórendszert (vastagbelet) a felesleges anyagok eltávolítására. Minden rendszer, minden szerv, minden sejt az emberi szervezetben üzemanyagot használ fel a működéshez és eltávolítja a felesleges anyagokat. Ezen anyagoknak nagy részét a vastagbél üríti ki.

Gyerekkoromban, emlékszem, néha csínytevésből egy krumplit dugtak egy autó kipufogócsövébe. Amikor elindították a kocsit, csak egy pár másodpercig működött, mielőtt „meghalt” volna. Ugyanez történik az emberi testtel is, ha a hulladékcsatorna elzáródik; az ember pár nap alatt meghal. A legtöbb embernél azonban nem elzáródik, csak rosszul működik, túlságosan lassú vagy szoros, aminek eredményeképpen a szervezetbe felszívódik, és ott felhalmozódik a mérgező hulladék, ezáltal a test rosszul működik és beteg lesz. Ez a hulladék lassan beépül a testbe, zsírba, izmokba, szervekbe, szinte mindenhova. Az átlag ember vastagbele 2,5 - 4,5 kilogramm mérgező anyagot tárol. Ez NEM egészséges. Amikor a tárolt mérgek elérik a kritikus szintet, az szinte bármilyen betegség kialakulásához vezethet. A leggyengébb szervek és sejtek megbetegednek és meg is halnak. Ez az egyik leggyakoribb megbetegedési ok manapság Világon.

Hogyan okozhat a székrekedés ilyen sok látszólag össze nem függő betegséget?

Az emberi testben minden négyzetcentiméterre jut valami, és minden érintkezik minden mással. Mindennek megvan a maga helye és NINCS TÖBB HELY! Hogyha egy szerv megdagad, egy másik szerv – általában a mellette lévő – összenyomódik, összesűrűsödik. A szervek nem működnek jól, ha összenyomódnak, és a vér-, nyirok-, ideg- és általános keringésben zavar lép fel. Minden szervnek jó keringésre van szüksége, hogy a tápanyag be-, a hulladék pedig kijusson onnan. Az összenyomott szervek megbetegednek.

A vastagbél olyan nagy, hogy mellette vagy a közelében van szinte minden nagyobb szervnek az agy kivételével, továbbá érintkezik a legtöbb érrel és ideggel. A székrekedés a vastagbelet megduzzasztja, megnagyobbítja, és összenyomja a mellette lévő szervet. Ez lehet a tüdő, a szív, a máj, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a vesék és mellékvesék, a méh, a prosztata, tehát valóban minden nagyobb szerv. Ezért okozhat egy megdagadt bélrendszer majdnem végtelen számú, látszólag nem összefüggő betegséget és problémát. És akkor még nem is beszéltünk a méreg felhalmozódásáról a vastagbélben, ami szinte átfolyik a vérbe és megmérgezi nem csak a közeli szerveket, de minden szervet és minden sejtet a testben.

Mi a tanulság?

 

Egy lassú, eltömődött, megdagadt bélrendszer - ami több kilogramm fekáliát visszatart – vagy összenyomja a környező területet, betegséget okozva, vagy mérgező anyagot bocsát ki, ami megfertőzheti a test bármely területét. Ez megmagyarázza, hogy miért sikerült a betegek közel 80 százalékának leküzdeniük problémáikat, ha a szívükkel, vérnyomásukkal, légzésükkel, vércukrukkal, hormonzavarukkal, termékenységükkel, májukkal, koleszterinjükkel, immunrendszerükkel, vizelésükkel, energiahiányukkal, prosztatájukkal, emésztésükkel, lábuk vérkeringésével, és idegrendszerükkel volt panaszuk. A lista majdnem végtelen. Kigyógyultak a betegségükből csupán a vastagbelük kitisztításával mielőtt bármilyen speciális gyógymódot alkalmaztak volna. Ez megmagyarázza, hogy annyi beteg miért gyógyult ki a majdnem végtelen számú betegségből a Bélméregtelenítő Program elvégzésével.

TÉNY:

A Merck Manual - az egyik legelismertebb orvosi lap szerint - a vastagbél megbetegedések száma egyre nő. Diverticulosisban szenvedő felnőttek száma Amerikában: 1950: 10%, 1955: 15%, 1972: 30%, 1987: majdnem 50%. A legújabb kiadása pedig leszögezi: „Minden amerikainak lesz diverticulosisa, ha elég sokáig él.”

DIVERTICULOSIS LEÍRÁSA:

A diverticulosis lényege, a vastagbél nyálkahártya tasakszerű kitüremkedése az izomrostokon keresztül a vastagbél külső felszínéig.

TÉNY: A vastagbélrák 400%-kal több embert öl meg, mint az AIDS, és a mell- és prosztataráknál is több embert öl meg.


Miért mondom, hogy a vastagbél megtisztítása legyen az első lépés?

Két nagyon fontos okból: Először is, ahogy fent is említettem, egyszerűen a betegeim több mint 80 százaléka vagy meggyógyult, vagy csökkentek a tünetei a betegsége közvetlen kezelése előtt amiatt, hogy megcsinálták a méregtelenítő programot. Másodsorban, a legjobb módszer arra, hogy valaki meggyógyuljon, és egészséges maradjon, hogy rendszeresen megtisztítja és méregteleníti a testét a felgyülemlett méreganyagoktól. A betegeim, akik rendszeresen elvégzik az 5-napos tisztító- és méregtelenítő kúrámat, sosem betegedtek meg. Mindenki méregteleníteni akar. Mindenki meg akarja váltani az életformája bűneit, azonban mielőtt bárki bármilyen méregtelenítő kúrába belekezd, biztosítania kell, hogy az ÖSSZES kivezető csatorna nyitva van. A bélrendszer az első! Erre van egy egyszerű magyarázat: egy méregtelenítő kúra lényege, hogy a méreganyagokat, amik felgyülemlettek a bőrben, zsírban, izmokban – a test minden sejtjében, lebomoljon és kiürüljön. Az ÖSSZES salakanyag a vastagbélbe kerül a végső eltávolításra. Ha azonban a vastagbél megduzzadt vagy eltömített, a mérgező anyagok ott maradnak, és visszaszívódhatnak a testbe. Ez rosszabbul léthez, nem pedig gyógyuláshoz vezethet, és ez az oka, amiért sok ember szörnyen érzi magát méregtelenítés közben, és abbahagyja a kúrát pár nap után. Ha először a vastagbelet tisztítja ki, méregtelenítő kúra alatt is remekül érezheti magát.

Amit a vásárlók mondanak a Formula#1-ről.

Ez a készítmény annyira népszerű, hogy szó szerint több ezer köszönőlevelet kapunk. Olyan emberektől, akik egész életükben székrekedéssel küzdöttek, minden béltisztítót és hashajtót kipróbáltak, de egyik sem működött, amíg ki nem próbálták a Formula#1-et. Emberektől, akiknek szinte minden ismert betegségük volt, és sokkal jobban érzik magukat csupán a bélrendszerük kitisztítása miatt. Hollywood-i modellektől és színésznőktől, akik köszönetet mondanak a lapos hasuk és tisztább bőrük miatt.

A Formula#1 hatásai

Ez a készítmény, tisztító, és erősítő hatással van az egész bélrendszerre. Stimulálja a belek perisztaltikus mozgását, és idővel erősíti a vastagbél izomzatát. Megállítja az oszlási folyamatot és fertőtleníti az emésztőszervek nyálkahártyarétegét. A szer javítja az emésztést, felszabadítja a gázokat, megszünteti a görcsöket, gyorsítja az epe áramlását (ami tisztítja az epehólyagot, az epecsatornákat és a májat), elpusztítja a candidákat és egészséges bélflórát biztosít. Továbbá elpusztítja és kilöki a parazitákat, gyorsítja a keringést, antibakteriális, vírus- és gombaölő hatású.

Ha többet szeretne tudni a Formula#1-ről, kérem hívjon az alábbi telefonszámon:

06(1) 357-07-23