Dr Schulze's Gyakran Ismételt Kérdések és Válaszok


Kezdőlap  / Formula 2 / Formula 3 / SuperFood PLUSZ / GyIK és Válaszok

Gyakori kérdésekre válaszok. (GYIK-FAQ)

MI VAN, HA GÖRCSÖLÖK A FORMULA#1 HASZNÁLATAKOR?

Akik hasi görcsöket éreznek a Formula#1 használatakor, nyugodjanak meg. Ha egy olyan izmot mozgatunk meg, ami hosszú éveken keresztül nem mozgott, mindig ezt fogjuk érezni. Ez ugyanolyan, mintha több éves mozgásmentes életmód után lemennénk a konditerembe, és elkezdenénk edzeni. Hidd el, meg fogod érezni. Az autós analógiával élve képzeljük el, hogy egy régi autó áll a garázsunkban, talán az apukánktól örököltük, és már évek óta nem volt beindítva. Egy nap elhatározod, hogy autókázni fogsz vele, ezért feltöltöd az akkumulátort, és hajrá. Szerinted elsőre szép finoman fog menni? Persze, hogy nem. Rázkódni, zörögni fog, a karburátor visszalő, a kipufogó füstölni fog. Aztán, tíz-tizenöt perc múlva, már szépen, döcögésmentesen fog járni a motor. Ne feledd, hogy amikor elkezded szedni a Formula#1-t, az alhas környékén görcsök jelentkezhetnek. Az izmok, hosszú idő óta először, összehúzódnak és elkezdenek mozogni. Ez jó hír! VÉGRE ÉLSZ! Emlékezz a régóta használt autóra, ami először pufog, dörög, rázkódik, bűzlik, majd egy idő után újra szépen simán fog működni. Azonban garantálom, hogy egy hét vagy egy hónap múlva a vastagbeled újra rendesen fog működni és az eredménnyel teljesen elégedett leszel.

SZEDHETEM-E KORLÁTLAN IDEIG A FORMULA#1-T?

A legtöbb ember miután elkezdte szedni a Formula#1-t, nagyszerűen érzi magát. Egyszerűen imádják. Rendszeres, gyakori, és kielégítő bélmozgásuk van, talán életükben először. Fogynak, lapos lesz a hasuk, de aztán rákérdeznek, hogy meddig hat ez a készítmény; meddig lehet szedni, 6 hónapig, 1 évig, vagy talán örökké?
A válasz rendkívül egyszerű:… kakilni, vagy nem kakilni…? ez itt a kérdés. A szorulás okozta káros következmények sora végtelen. Betegségeket lehet tőle kapni, immunrendszer gyengeséget, alacsony energiaszintet, hátfájást, fejfájást, lábfájást, rendszertelen menstruációt, hormonháztartási rendellenességet, érzelmi problémákat okozhat, rossz emésztést és legfőképpen a vastagbélben kitüremkedéseket, sőt a növekvő nyomás miatt herniáció (sérvszerűség) is kialakulhat. A modern orvostudomány mai állása szerint gyakorlatilag mindenkiben kialakul haláláig valamilyen fajta bélkitüremkedés a részleges, vagy teljes szorulás következtében. Emellett a vastagbél kitisztítása sok más betegség meggyógyításában segédkezett.
Lehet, hogy úgy gondolod, a betegségednek semmi köze nincs a beleidhez, de hadd mondjam el, hogy a régi természeti gyógyítók tudták, hogy igen is van. Ha kitisztítod a beleidet, csodák történhetnek. Azok számára, akik étrendjük és életvitelük következtében, vagy azok, akik öröklés útján lomha belekkel rendelkeznek, azt ajánlom, azonnal kezdjék szedni a Formula#1-t.
Milyen hátrány származhat az állandó szedésből? Nincs tudomásom semmiféle hátrányról. A hashajtó-hatású gyógynövényekről elterjedt az a pletyka, hogy hozzá lehet szokni, de én ilyennel még nem találkoztam. Ha valaki életmód változtatás nélkül szeretné elérni, hogy a belei folyamatosan működjenek, akkor szednie kell a gyógynövényeket.
Másrészt több ezer emberrel találkoztam világszerte, beleértve magamat is, akik évekig használták a Formula#1-t és amikor változtattak életmódjukon, a beleik elkezdtek rendesen működni, és már naponta 2-3-szor maguktól is tudtak vécére menni. Én is ilyen vagyok. Több mint 12 évig szedtem a Formula#1-t mielőtt életvitelemen gyökeresen változtatva (érzelmi, fizikai szinten is) sikerült elérnem, hogy beleim maguktól is megfelelően működjenek. Tehát ez a folyamat eltarthat egy kis ideig, különösen, ha már régóta nem megfelelő életvitelt követ az ember, vagy ha örökletes úton szerzett lomha beleket. Amikor pácienseimnek már megfelelő bélmozgásuk van, onnan kezdve csak alkalmanként (családi ünnepek, nagy összejövetelek és evészetek, esetleg utazások) szedik be a Formula 1-t.
Jellemzően akkor, amikor rendszeres napi rutinjuk valamilyen oknál fogva felbomlik. Ilyen esetben természetesen lehet időlegesen segítségre a Formula#1, de hidd el, hogy senki nem válik függővé. Mindig azt mondom, hogy ez olyan, mint a kondicionáló torna. Minél többet dolgozol egy izomcsoportodra, az annál erősebb lesz. Ennyit a rosszindulatú pletykákról.

MI AZ AJÁNLOTT ADAGOLÁSA FORMULA#1-NEK?

A Formula#1 szedése rendkívül egyszerű. Ha nem szeretnél megismerkedni a rakétakilövés hatásával, kezdjél 1 db kapszulával. Ez egy nagyon hatásos készítmény. A legjobb, ha vacsora alatt vagy közvetlenül utána veszed be. Ha van valamennyi étel a gyomrodban, vegyél be 1 db-ot. Másnap reggel akár drámai változások is beállhatnak a bélmozgásodban. Ha semmi hatást nem vettél észre, akkor vegyél be kettőt vacsoránál és várd meg a másnapi hatást. Napi egy kapszulával növeld az adagot, amíg nem érzed úgy, hogy elérted a kellő hatást. Érezni fogod, hogy a vastagbeled a hasad alsó fertályában elkezd mozogni és kiürülsz.

MÁR ELÉG SOK FORMULA#1-T SZEDEK ÉS FÉLEK TÖBBET BEVENNI. MIT TEGYEK?

Sokan vannak, akiknek nagyon lomha a belük, nekik a megindításhoz több szem Formula#1-re van szükségük, és félnek még többet bevenni. Nem kell félni! Inkább azoktól az egészségi problémáktól kell tartani, melyek a szorulás következtében alakulnak ki szervezetünkben. Nincs korlátja a Formula#1 szedésének. Egy szó, mint száz, ne féljen annyit bevenni, amennyi a bélmozgás elindításához szükséges.

SOKKAL TÖBB GÁZ KÉPZŐDIK BENNEM, MIÓTA A FORMULA#1-T HASZNÁLOM. EZ NORMÁLIS VAGY ALLERGIÁS VAGYOK A KÉSZÍTMÉNYRE?

Nem, Ön nem allergiás és ez a jelenség teljesen normális. Ismét az öreg autó analógiára hivatkoznék, melyet évekig nem indítottak be és a beindításkor természetes, hogy dörög, rázkódik, kipufog stb. Ilyen a bélrendszerünk is. Ha erősebb a gáztermelődés, az azt jelenti, hogy a Formula#1 éppen feltöri a régi fekáliás lerakódásokat a vastagbélben. Pl. a 14 éves korban megevett nyalókát vagy csokikat, esetleg az ötévesen Karácsonykor elfogyasztott finomságokat. Rengeteg régi anyag van a beleinkben, amit a Formula#1 feltörhet, ezzel szabadjára engedve a különböző gázokat.