Dr Schulze's Formula TERMÉKEK: Formula 3
Kezdőlap       /  Formula 1   /  Formula 2 /   Superfood

FORMULA #3

Csecsemőkortól kamaszkorig
Enyhíti a szorulásos tüneteket
Erősíti a vastagbél-mozgásokat
Kiváló ízű
Elősegíti a görcsmentes és könnyű bélmozgást

 

 

Összetevők:

Aloe, Csokasszia, Égerlevelű benge, Gyömbér, Fokhagyma, Paprika

 

Az üveg tartalma:

120 ml

 

 

Törzsvásárlói ár: 13200 Ft

Fogyasztói ár:     15840 Ft

FORMULA #3

 Ez a nagyszerű ízű folyékony készítmény kiváló emésztést segítő termék az egész családnak.

 A készítmény eredetileg gyerekeknek készült, de nagyon hatékonynak bizonyult felnőttek esetében is.

 A füge és az aszalt szilva hatékony szorulást megszüntető gyümölcsök, melyeket a természetes gyógyítók már évszázadok óta ismernek.

 A készítmény alapja, a kaliforniai fügekivonat, nemcsak enyhén hashajtó hatású de kellemes ízével könnyen fogyasztható a gyerekek számára is.

 Az ánizsmag és a szegfűszeg erős görcsoldók ezért a felpuffadás, a bélgörcsök, az emésztési zavarok, az émelygés és a hányinger hatásos ellenszerei.

 A mandarinolajat amellett, hogy antibakteriális hatású, a termék ízesítésére is használjuk. 

Felhasználási javaslat:

Felnőtteknek
Ha több, mint 2 teáskanálnyi szükséges Önnek, akkor Formula#1-et használjon!

Gyermekeknek
Mindig kisebb adaggal kezdjen, és csak fokozatosan növelje a mennyiséget a szükséges szintig. Ha a gyermeke nem súlyosan beteg, inkább egy nappal tovább legyen szorulása, minthogy görcsöljön a hasa, hasmenése legyen vagy "bekakiljon" az iskolában vagy óvodában, ami egész életére elveheti a kedvét a készítmény szedésétől (vagyis szorulásosan éli le az életét). Egy szóval ne erőltessük az első adagokat.

A gyermek súlya
Adagolás
4 kg 12 kg
1/8 - 1/4 teáskanál
12 kg 23 kg
1/4 - 1/2 teáskanál
23 kg 34 kg
1/2 - 3/4 teáskanál
34 kg 45 kg
3/4 - 1,0 teáskanál
45 kg 68 kg
1 - 1,5 teáskanál

A Dr. Schulze's termékcsalád kizárólag biogyógynövényekből készült termékei végleges megoldást biztosítanak a székrekedésre, szorulásra, vagy a hasmenésre. Eltávolítják a régóta felhalmozott fekáliás anyagot, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat és nehézfémeket a belekből.

 

Próbálja ki Ön is, hogy már holnaptól könnyebben éljen!

Az emberi szervezet olyan, mint egy autó motorja. Üzemanyagot adunk neki (ételt), a test működteti a szivattyút (szívet), a fedélzeti számítógépet (agyat), az elektromos rendszert (idegeket), az olajszűrőt (májat), valamint a kipufogórendszert (vastagbelet) a felesleges anyagok eltávolítására. Minden szerv, minden sejt az emberi szervezetben üzemanyagot használ fel a működéshez és eltávolítja a felesleges anyagokat. Ezen anyagoknak nagy részét a vastagbél üríti ki. Gyerekkoromban, emlékszem, néha csínytevésből egy krumplit dugtunk az autó kipufogócsövébe. Amikor elindították a kocsit, csak egy pár másodpercig működött, azután "meghalt". Ugyanez történik az emberi testtel is, ha a hulladékcsatorna elzáródik. A legtöbb embernél azonban nem elzáródik, csak rosszul működik, túlságosan lassú vagy szoros, aminek következtében a szervezetben felhalmozódik a mérgező hulladék ezáltal a test beteg lesz. A méreg lassan beépül a testbe, zsírba, izmokba, szervekbe, szinte mindenhova. Az átlag ember vastagbele 2,5 - 4,5 kilogramm mérgező anyagot tárol. Ez NEM egészséges. Amikor a tárolt mérgek elérik a kritikus szintet, az szinte bármilyen betegség kialakulásához vezethet. A leggyengébb szervek és sejtek megbetegednek és meg is halhatnak. Ez az egyik leggyakoribb megbetegedési ok manapság a világon. 

 

Mi a tanulság?

Egy lassú, eltömődött, megdagadt bélrendszer - ami több kilogramm fekáliát visszatart - vagy összenyomja a környező szerveket, betegséget okozva, vagy mérgező anyagot bocsát ki, ami megfertőzheti a test bármely területét. Ez megmagyarázza, hogy miért sikerült a betegek közel 80 százalékának leküzdeniük problémáikat, ha a szívükkel, vérnyomásukkal, légzésükkel, vércukrukkal, hormonzavarukkal, termékenységükkel, májukkal, koleszterinjükkel, immunrendszerükkel, vizelésükkel, energiahiányukkal, prosztatájukkal, emésztésükkel, vérkeringésükkel, és idegrendszerükkel volt panaszuk. A lista majdnem végtelen. Kigyógyultak a betegségükből csupán a BÉLMÉREGTELENÍTŐ PROGRAM elvégzésével, anélkül, hogy bármilyen speciális gyógymódot alkalmaztak volna.