Dr Schulze's Formula TERMÉKEK: Formula2
Kezdőlap       /  Formula 1   /  Formula 3 /   Superfood

FORMULA #2 

Eltávolítja a régóta felhalmozott fekáliás anyagot, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat
Erős gyulladás gátló és bélnyugtató hatású

 

 

Összetevők:

Lenmag, alma pektin, gyógyászati agyag, útifű mag és hüvely, vörös szilfa belső kérge, fehérmályva gyökere, borsmenta és aktív fűzfaszén.

 

 

Törzsvásárlói ár: 12000 Ft

Fogyasztói ár:     14400 Ft

FORMULA #2

 

A Formula #2 erős tisztító és bélvákuum hatású készítmény.

 Eltávolítja a felhalmozódott, megkeményedett fekáliás anyagot a bélfalakról és a bélkitüremkedésekből.

 A Formula #2 a ma ismert három leghatékonyabb semlegesítő és tisztító anyagot tartalmazza: orvosi agyagot, aktív szenet és pektint.

 Az általunk alkalmazott orvosi agyag a saját súlyának a negyvenszeresét (!) képes magához szippantani fekáliás anyag formájában. Emellett elfojtja és eltávolítja a bennünk élő bélparazitákat.

 Az aktív fűzfaszén a lehető legjobb szívó és méregtelenítő hatású anyag. Magába szív és semlegesít több mint 3000 ismert gyógyszermaradványt, rovarirtó szert és egyéb káros vegyi anyagot.

 Az alma pektin számos káros anyagot eltávolít beleinkből. Különös tekintettel a nehézfémekre, mint pl. a higany, ólom és rákkeltő radioaktív anyagokra.

 A vörös szilfakéreg, a lenmag és az útifűmag hozzáadásával a készítmény nyálkaképző hatásúvá válik, ezzel megpuhítva a beleinkben sok éve lerakódott és megkeményedett fekáliás anyagot. Enyhíti a fájdalmakat, amit az irritált, gyulladt bél okoz a bélnyálkahártyának.

 A fekélytől kezdve a Chron-betegségen át, sokféle gyulladásos bélbetegség ellenszerei ezek a gyógynövények.

 

Felhasználási javaslat:

A Formula #2 alkalmazásához normális bélmozgásra van szükség.

Addig szedje a Formula #1-et, amíg ezt el nem éri.

 A Formula #2-t napi 5 alkalommal kell szedni.

 Tegyen 1 teáskanálnyi port egy edénybe, majd öntsön rá 2,5-3 dl gyümölcslevet vagy ásványvizet.

 Ez 1 órával a reggeli után történjen, majd 1 órával ebéd előtt, ebéd és vacsora között, 1 órával vacsora előtt, végül 1 órával lefekvés előtt.

 Így lesz napi 5 alkalom.

 De beveheti a nap bármely időszakában, azonban étkezések előtt vagy után minimum fél órát várjon vele.

A Dr. Schulze's termékcsalád kizárólag biogyógynövényekből készült termékei végleges megoldást biztosítanak a székrekedésre, szorulásra, vagy a hasmenésre. Eltávolítják a régóta felhalmozott fekáliás anyagot, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat és nehézfémeket a belekből.

 

Próbálja ki Ön is, hogy már holnaptól könnyebben éljen!

Az emberi szervezet olyan, mint egy autó motorja. Üzemanyagot adunk neki (ételt), a test működteti a szivattyút (szívet), a fedélzeti számítógépet (agyat), az elektromos rendszert (idegeket), az olajszűrőt (májat), valamint a kipufogórendszert (vastagbelet) a felesleges anyagok eltávolítására. Minden szerv, minden sejt az emberi szervezetben üzemanyagot használ fel a működéshez és eltávolítja a felesleges anyagokat. Ezen anyagoknak nagy részét a vastagbél üríti ki. Gyerekkoromban, emlékszem, néha csínytevésből egy krumplit dugtunk az autó kipufogócsövébe. Amikor elindították a kocsit, csak egy pár másodpercig működött, azután "meghalt". Ugyanez történik az emberi testtel is, ha a hulladékcsatorna elzáródik. A legtöbb embernél azonban nem elzáródik, csak rosszul működik, túlságosan lassú vagy szoros, aminek következtében a szervezetben felhalmozódik a mérgező hulladék ezáltal a test beteg lesz. A méreg lassan beépül a testbe, zsírba, izmokba, szervekbe, szinte mindenhova. Az átlag ember vastagbele 2,5 - 4,5 kilogramm mérgező anyagot tárol. Ez NEM egészséges. Amikor a tárolt mérgek elérik a kritikus szintet, az szinte bármilyen betegség kialakulásához vezethet. A leggyengébb szervek és sejtek megbetegednek és meg is halhatnak. Ez az egyik leggyakoribb megbetegedési ok manapság a világon. 

 

Mi a tanulság?

Egy lassú, eltömődött, megdagadt bélrendszer - ami több kilogramm fekáliát visszatart - vagy összenyomja a környező szerveket, betegséget okozva, vagy mérgező anyagot bocsát ki, ami megfertőzheti a test bármely területét. Ez megmagyarázza, hogy miért sikerült a betegek közel 80 százalékának leküzdeniük problémáikat, ha a szívükkel, vérnyomásukkal, légzésükkel, vércukrukkal, hormonzavarukkal, termékenységükkel, májukkal, koleszterinjükkel, immunrendszerükkel, vizelésükkel, energiahiányukkal, prosztatájukkal, emésztésükkel, vérkeringésükkel, és idegrendszerükkel volt panaszuk. A lista majdnem végtelen. Kigyógyultak a betegségükből csupán a BÉLMÉREGTELENÍTŐ PROGRAM elvégzésével, anélkül, hogy bármilyen speciális gyógymódot alkalmaztak volna.