Dr Schulze's Formula TERMÉKEK: Formula1
Kezdőlap  / Formula 2 / Formula 3 / SuperFood PLUSZ / GyIK és Válaszok

Elősegíti a bélmozgást
Stimulálja és erősíti a vastagbélhez kapcsolódó izmok mozgását
Rendszeres székletet biztosít

 

 

Összetevők:

Aloe, Csokasszia, Égerlevelű benge, Gyömbér, Fokhagyma, Paprika

 

A doboz tartalma:

90 kapszula

 

 Törzsvásárlói ár: 10500 Ft

Fogyasztói ár:     12600 Ft

FORMULA #1Leírás

 

A Formula #1 stimulálja a vastagbél természetes izommozgásait és erősíti annak izomrendszerét.

 Nagyban enyhíti, sőt meg is szünteti a szorulásos tüneteket.

 Megállítja a bélben a rothadási folyamatot.

 Fertőtleníti és nyugtatja a bél belső falait.

 Elősegíti az emésztést, segít a keletkező gázok és görcsök feloldásában.

 Tisztítja az epe- és májcsatornákat.

 Elpusztítja a Candida gombákat, és elősegíti az egészséges bélflóra kialakulását.

 Emellett elpusztítja a parazitákat, erősíti a bélcirkulációt, valamint baktérium, vírus és gombaölő hatású.

 Az ebben a készítményben található gyógynövények, erősítik a perisztaltikus mozgásokat, azaz a bélizmok előrehajtó összehúzódásait.

 Az oregoni szőlőgyökér ösztönzi és átmossa a májat és az epehólyagot.

 A fokhagyma baktérium, vírus és gombaölő hatású.

 A havannai paprika és a gyömbér ugyancsak a vastagbelet stimulálják.

 Az előbbi még az esetleges belső vérzéseket is enyhíti.

 

 

Felhasználási javaslat:

1. nap
Vacsora közben vegyen be 1db kapszulát! Akkor a leghatásosabb, ha összekeveredik az étellel. Amennyiben nem vacsorázik, igyon meg utána legalább 2 dl ásványvizet!
2. nap
Ha reggel aktívabb lett a bélmozgása, több és puhább az ürített széklet mennyisége akkor továbbra is egyet szedjen. Amennyiben nem vett észtre semmi különbséget, akkor este növelje az adagot plusz egy kapszulával (2db). Ezután emelje egy kapszulával a mennyiséget minden este, egészen addig, míg nagy különbséget nem tapasztal. A cél, hogy elérje a napi két-háromszori székletürítést. Ez néhányunknak tovább tarthat, mivel évek során értük el a mostani lusta emésztést, általában elég ehhez MINDÖSSZE EGY kapszula.
3-7. nap
Elkezdheti az adag csökkentését: Először egyel, majd kettővel kevesebb kapszulát szedjen be, mindaddig csökkentve, amíg a napi két széklet megmarad. Az emberek 90%-nál egy kapszuláig csökkenthető a napi adag. Ha a belei irritáltak, gyulladtak vagy hasmenése van, ne szedje a Formula #1-et, azonnal kezdjen a Formula #2-vel!

 

 

 

A Dr. Schulze's termékcsalád kizárólag biogyógynövényekből készült termékei végleges megoldást biztosítanak a székrekedésre, szorulásra, vagy a hasmenésre. Eltávolítják a régóta felhalmozott fekáliás anyagot, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat és nehézfémeket a belekből.

 

Próbálja ki Ön is, hogy már holnaptól könnyebben éljen!

Az emberi szervezet olyan, mint egy autó motorja. Üzemanyagot adunk neki (ételt), a test működteti a szivattyút (szívet), a fedélzeti számítógépet (agyat), az elektromos rendszert (idegeket), az olajszűrőt (májat), valamint a kipufogórendszert (vastagbelet) a felesleges anyagok eltávolítására. Minden szerv, minden sejt az emberi szervezetben üzemanyagot használ fel a működéshez és eltávolítja a felesleges anyagokat. Ezen anyagoknak nagy részét a vastagbél üríti ki. Gyerekkoromban, emlékszem, néha csínytevésből egy krumplit dugtunk az autó kipufogócsövébe. Amikor elindították a kocsit, csak egy pár másodpercig működött, azután "meghalt". Ugyanez történik az emberi testtel is, ha a hulladékcsatorna elzáródik. A legtöbb embernél azonban nem elzáródik, csak rosszul működik, túlságosan lassú vagy szoros, aminek következtében a szervezetben felhalmozódik a mérgező hulladék ezáltal a test beteg lesz. A méreg lassan beépül a testbe, zsírba, izmokba, szervekbe, szinte mindenhova. Az átlag ember vastagbele 2,5 - 4,5 kilogramm mérgező anyagot tárol. Ez NEM egészséges. Amikor a tárolt mérgek elérik a kritikus szintet, az szinte bármilyen betegség kialakulásához vezethet. A leggyengébb szervek és sejtek megbetegednek és meg is halhatnak. Ez az egyik leggyakoribb megbetegedési ok manapság a világon. 

 

Mi a tanulság?

Egy lassú, eltömődött, megdagadt bélrendszer - ami több kilogramm fekáliát visszatart - vagy összenyomja a környező szerveket, betegséget okozva, vagy mérgező anyagot bocsát ki, ami megfertőzheti a test bármely területét. Ez megmagyarázza, hogy miért sikerült a betegek közel 80 százalékának leküzdeniük problémáikat, ha a szívükkel, vérnyomásukkal, légzésükkel, vércukrukkal, hormonzavarukkal, termékenységükkel, májukkal, koleszterinjükkel, immunrendszerükkel, vizelésükkel, energiahiányukkal, prosztatájukkal, emésztésükkel, vérkeringésükkel, és idegrendszerükkel volt panaszuk. A lista majdnem végtelen. Kigyógyultak a betegségükből csupán a BÉLMÉREGTELENÍTŐ PROGRAM elvégzésével, anélkül, hogy bármilyen speciális gyógymódot alkalmaztak volna.