Dr Schulze's Formula 1,2,3, SuperFood Plusz

Termékek:   Formula 1   /  Formula 2   /  Formula 3 /   SuperFood PLUSZ

100 %-OS PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL (Formula #1 termékre)!

Termékek:

 

Mi a székrekedés...

Az Auto-Test működése...

GyIK és Válaszok...

 

A székrekedés egyike a leggyakoribb panaszoknak, amely igen sok embert érint gyerekek, fiatalok és idősebbek körében egyaránt. Franciaországban tízmillió, Németországban a lakosság 30%-a 24 millió ember szenved székrekedésben.

 

Magyarországi felmérések szerint 3,5 millió ember küzd ezzel a gonddal. Az elmúlt években a statisztikusok szerint növekedett a székrekedésben szenvedő emberek száma.

 

 

ÖNNÉL BELÜL MINDEN RENDBEN?


 

SZÉKREKEDÉSE, SZORULÁSA VAN?


GYAKRAN VAN HASMENÉSE?


SZERETNE GYORSAN MEGSZABADULNI A TESTÉBEN AZ ÉVEK SORÁN FELHALMOZÓDOTT MÉREGANYAGOKTÓL?


MÁR MINDEN HOZZÁFÉRHETŐ LEHETŐSÉGET KIPRÓBÁLT, DE EGYIK SEM BIZTOSÍTOTT TARTÓS EREDMÉNYT?


Picasa Webalbumok-alapú diavetítés100 %-OS PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL (Formula #1 termékre)!

A Dr. Schulze's termékcsalád kizárólag biogyógynövényekből készült termékei végleges megoldást biztosítanak a székrekedésre, szorulásra, vagy a hasmenésre. Eltávolítják a régóta felhalmozott fekáliás anyagot, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat és nehézfémeket a belekből.

 

Próbálja ki Ön is, hogy már holnaptól könnyebben éljen!

Az emberi szervezet olyan, mint egy autó motorja. Üzemanyagot adunk neki (ételt), a test működteti a szivattyút (szívet), a fedélzeti számítógépet (agyat), az elektromos rendszert (idegeket), az olajszűrőt (májat), valamint a kipufogórendszert (vastagbelet) a felesleges anyagok eltávolítására. Minden szerv, minden sejt az emberi szervezetben üzemanyagot használ fel a működéshez és eltávolítja a felesleges anyagokat. Ezen anyagoknak nagy részét a vastagbél üríti ki. Gyerekkoromban, emlékszem, néha csínytevésből egy krumplit dugtunk az autó kipufogócsövébe. Amikor elindították a kocsit, csak egy pár másodpercig működött, azután "meghalt". Ugyanez történik az emberi testtel is, ha a hulladékcsatorna elzáródik. A legtöbb embernél azonban nem elzáródik, csak rosszul működik, túlságosan lassú vagy szoros, aminek következtében a szervezetben felhalmozódik a mérgező hulladék ezáltal a test beteg lesz. A méreg lassan beépül a testbe, zsírba, izmokba, szervekbe, szinte mindenhova. Az átlag ember vastagbele 2,5 - 4,5 kilogramm mérgező anyagot tárol. Ez NEM egészséges. Amikor a tárolt mérgek elérik a kritikus szintet, az szinte bármilyen betegség kialakulásához vezethet. A leggyengébb szervek és sejtek megbetegednek és meg is halhatnak. Ez az egyik leggyakoribb megbetegedési ok manapság a világon. 

 

Mi a tanulság?

Egy lassú, eltömődött, megdagadt bélrendszer - ami több kilogramm fekáliát visszatart - vagy összenyomja a környező szerveket, betegséget okozva, vagy mérgező anyagot bocsát ki, ami megfertőzheti a test bármely területét. Ez megmagyarázza, hogy miért sikerült a betegek közel 80 százalékának leküzdeniük problémáikat, ha a szívükkel, vérnyomásukkal, légzésükkel, vércukrukkal, hormonzavarukkal, termékenységükkel, májukkal, koleszterinjükkel, immunrendszerükkel, vizelésükkel, energiahiányukkal, prosztatájukkal, emésztésükkel, vérkeringésükkel, és idegrendszerükkel volt panaszuk. A lista majdnem végtelen. Kigyógyultak a betegségükből csupán a BÉLMÉREGTELENÍTŐ PROGRAM elvégzésével, anélkül, hogy bármilyen speciális gyógymódot alkalmaztak volna.