Afdelingsbestyrelsen‎ > ‎Forside‎ > ‎

Nyheder

Tilmeld dig vores elektroniske nyhedsbrev


Nyheder

Planer om voldsom lastbiltrafik i forbindelse med anlæggelse af Kagsåparken regnvandsprojekt

HOFOR samt Herlev og Gladsaxe kommune planlægger et stort regnvandsprojekt langs Kagsåen. Du kan læse mere om projektet her.

Der blev tidligere på året gennemført en VVM-høring, men nu viser det sig, at der forekommer alvorlige regnefejl i det udsendte materiale. Nye beregninger viser, at der efter planerne vil skulle køre 60 tunge lastvogne pr. dag på Hyldemorsvej i en periode på ét år, eller alternativt 20 lastvogne om dagen i 3 år.

Der gennemføres derfor en ny VVM-proces, og afdelingsbestyrelsen har udarbejdet et høringssvar til Herlev Kommune, hvor vi protesterer over den kraftige trafikbelastning. Du kan læse høringssvaret her. (170814)

Fotos fra sommerfesten 2017

Kirkehøj Kædehuse afholdt en meget vellykket sommerfest d. 10. juni 2017 med over 50 deltagere. Vejret var flot, maden lækker, og selskabet interessant.

Dennis Jønsson har taget en række fotos fra festen, som han venligt har stillet til rådighed for beboerne.

Se fotos herUdlån af trailer

Afdelingen råder som bekendt over en trailer, som alle beboere kan låne. Udlånet forvaltes gennem en selvbetjeningsløsning, (se nærmere her)som kræver, at alle overholder nogle simple regler:

Traileren kan reserveres for op til tre dage ad gangen

Man henter nøglen til traileren den dag, man har reserveret traileren fra

Man afleverer nøglen den dag, man afleverer traileren igen.

Desværre er der nogle beboere, som ikke overholder disse simple regler. Nøglen er ikke blevet afleveret igen. Det har medført, at andre beboere, som havde reserveret traileren, ikke kunne komme til at benytte den - til stor ulempe for disse beboere.

Den ene af de to nøgler, som findes til traileren, har været borte i længere tid. DEN SKAL STRAKS AFLEVERES I NØGLESKABET!!!

For at gøre det lettere at administrere reglerne er reservationspanelet og nøgleskabet nu flyttet ud ved siden af traileren under halvtaget i affaldsgården.

HUSK ALTSÅ:

Nøgle til traileren afhentes og afleveres samtidig med, at traileren afhentes og afleveres. Nøglen skal altid afleveres i nøgleskabet - aldrig til andre beboere eller uvedkommende.


ĉ
Niels-Christian Andersen,
11. dec. 2011 14.37
Ċ
Niels-Christian Andersen,
7. sep. 2011 14.34
Ċ
Niels-Christian Andersen,
2. dec. 2010 14.15
Ċ
Niels-Christian Andersen,
30. nov. 2013 15.01
Ċ
Niels-Christian Andersen,
2. dec. 2010 14.15
Ċ
Niels-Christian Andersen,
22. jun. 2011 13.08
Ċ
Niels-Christian Andersen,
22. jun. 2011 13.01
Comments